Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U mnie na obiad takie ala pizzerinki...kupiłam ciasto francuskie, na to przyprawiony przecier pomidorowy, mozarella, tuńczyk, cebula , kukurydza, pieczarki , na ostro wersja z papryczkami jalapeno i do piekarnika 🙂 proste i mam nadzieje, że wyjdzie smaczne, bo jeszcze tego nie robiłam 😮

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Brzusie ja właśnie z wizyty wróciłam. U mnie zaczyna się coś dziać z szyjką W czwartek mam jechac z torba do szpitala i jesli moja połozna stwierdzi ze po podłączeniu kroplówki cos ruszy to zaczynam zabawę Swiadomość tego że to może ale nie musi byc w czwartek przeraziła mnie

• Mamusia
Emilka pociesz się tym że jeszcze ci nie minął termin... Puchnięcie nóg i rąk to może być obiaw zbliżającego się porodu... A drętwienie rąk i nóg u mnie jest standardowe... Ale to chyba brak jakiś witamin czy coś...
Ania to jbc masz mój nr to dawaj znać 🙂 Może już w tym tyg będziecie obie tulić maluszki... 🙂 Mam nadzieje że i ja będę...
Wydaje mi się że w tym tyg będzie wysyp maluszków... Obym i ja była w tym gronie bo nie uśmiecha mi się leżeć w szpitalu...

• Mamusia
ja to oswajam się z myślą, że w następny czwartek jadę do szpitala... na wtedy mam skierowanie, więc znając mojego upartego Filipka, to do tego czasu nie wyskoczy 😞 i generalnie mam z tego powodu jakiegoś doła i smutasa w głowie...

a wizytę u gina mam w czwartek ten. muszę go zapytać jak wygląda szyjka. bo jeśli jest wygładzona to blisko, a jeśli nie, to jeszcze pochodzę...

I tak sobie myślę, że u mnie to nic nie działa. nachodziłam się, codziennie latam na 3 piętro, posprzątałam łazienkę, piłka wyskakana, tyłek wyparzony w wannie i nic 😉 a może nic nie działa, bo zawsze mnie tak nosiło? i się organizm przyzwyczaił czy jak??

Cherry! jak Ty o mnie myślisz! nawet w nocy! fiu fiu! strasznie mi się miło zrobiło, wiesz?

• Mamusia
14A11 napisał(a):
Hej Brzusie ja właśnie z wizyty wróciłam. U mnie zaczyna się coś dziać z szyjką W czwartek mam jechac z torba do szpitala i jesli moja połozna stwierdzi ze po podłączeniu kroplówki cos ruszy to zaczynam zabawę Swiadomość tego że to może ale nie musi byc w czwartek przeraziła mnie

a co Ci powiedzieli, że co się z szyjką dzieje?? czwartek to dobry dzień na poród - w niedzielę będziesz w domku 🙂
a jutro Ania ma cesarkę, nie? ciekawe, co się czuje... Ania, opowiesz?

• Mamusia
Gosia734 napisał(a):
oj czemu?? Nadzieja zawsze jest... 🙂 Zobaczysz że cię złapie tego 10 🙂

gdyby był mój lekarz, to by mnie chociaż porządnie wybadał (wiesz, głęboko hihihi), a tak to mi zapoda wziernik i tyle 😞
no i ta końcówka to się strasznie dłuży, co?
a Ty w razie czego kiedy do szpitala?

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Gosia734 napisał(a):
oj czemu?? Nadzieja zawsze jest... 🙂 Zobaczysz że cię złapie tego 10 🙂

gdyby był mój lekarz, to by mnie chociaż porządnie wybadał (wiesz, głęboko hihihi), a tak to mi zapoda wziernik i tyle 😞

Ja już nie mam wizyt u gina... Zostało mi tylko czekać... Czy jeszcze jakieś badanie będę miała - nie sądzę... ;/

• Mamusia
Gosia jak przestaniesz sie nakręcać i ciągle myśleć kiedy to będzie w mig sie zacznie! Trzeba w tej kwestii olać system !

No ale się dziś nasprzątała, nagotowałam i takie tak .... 😮 😮 😮 aż sama jestem w szoku !

Przyszedł dziś ten monitor oddechu i powiem Wam że działa ! 🤪 🤪 🤪

Więc Kacprek może już wychodzić 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Gosia734 napisał(a):
oj jej się nie śpieszy heh chyba że się okaże chłopcem 🙂

hehehe a wiesz, że to wszystko możliwe? ale by była jazda, co? masz wymyślone imię w razie czego?

Mam bo mi mama wmawia że będzie chłopak 🙂
Oskar albo Olivier chociaż ja bym chciała Jeremiego ale niestety nie podoba się nikomu 😞

• Mamusia
a daj jak Tobie się podoba! przecież nie musi się podobać nikomu innemu! dla Ciebie i tak będzie jedyny/a i wyjątkowy/a.
U nas Maćka wymyślałam ja, a teraz mąż Filipa. Reszta świata nic nie ma do tego 🙂 chociaż to zawsze miło, że mama powie, że ładnie 🙂