Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):
HEJ JA JESTEM znaczy ogladam seriale potem kompiel i mam nadzieje ze dotrzymam do jutra bo mam mocne skurcze

Ania! daj koniecznie znać jak Ci pójdzie! może dotrzymasz do jutra 🙂 a tak byś chciała? czy normalnie jutro do szpitala jak było wcześniej planowane? 🙂

• Mamusia
Dziewczyny tak sobie mysle, ze jak juz wszystkie urodizmy to jedna z nas moze zebrac od nas wszystkich pierwsze foty naszych dzieciaczkow i wstawic na nasza strone FB oraz tutaj zalozyc nowy watek - co wy na to??? Nie uwierzycie jak po roku porownamy nasze słodziaki...mozemy tezpo zniej zalozyc roczna galerie ze zdjec w dniu 1-szych urodzin itd ... co wy na to??

• Mamusia
kukunari napisał(a):
Dziewczyny tak sobie mysle, ze jak juz wszystkie urodizmy to jedna z nas moze zebrac od nas wszystkich pierwsze foty naszych dzieciaczkow i wstawic na nasza strone FB oraz tutaj zalozyc nowy watek - co wy na to??? Nie uwierzycie jak po roku porownamy nasze słodziaki...mozemy tezpo zniej zalozyc roczna galerie ze zdjec w dniu 1-szych urodzin itd ... co wy na to??

fajne fajne! 😁

• Mamusia
kukunari napisał(a):

Ja jak najbardziej sie podpisuje pod tym 😉 🙂 🙂

Monaloa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! To nam niespodzianke zrobiłaś!!!!!!!!!! 🤪 🤪

Dziewczyny a tutaj moje szkraby

No i prezenty od Starszego Brata- malutki piesek i oczywiscie mały radiowóz dla Mai 🙂 🙂

Do tego Kuba teraz ma zapalenie ucha wiec czasem nie wiem za co sie złapać 😮 😮 😮 😮.
Dobrze, ze mężulek ma jutro wooolne wiec pomoze!!!!! 😁 😁
Dobranoc brzuszki 😘- no to która dzisiaj jedzie co???!!!!!!!!

• Mamusia
ella - slodkie te twoje dzieciaczki 🙂 A starszy brat jaki zadowolony, ze trzyma siostrzyczke i juz obdarowal ja prezentami -slodziak!!

ja nadal wyczekuje na moja mamuske - niedlugo bedzie u nas ladowac 😁
tymczasem ide kogos zmolestowac 😜 juz przeciez moge rodzic 😉
ciao bellas :*

• Mamusia
ella - slodkie te twoje dzieciaczki 🙂 A starszy brat jaki zadowolony, ze trzyma siostrzyczke i juz obdarowal ja prezentami -slodziak!!

ja nadal wyczekuje na moja mamuske - niedlugo bedzie u nas ladowac 😁
tymczasem ide kogos zmolestowac 😜 juz przeciez moge rodzic 😉
ciao bellas :*

• Mamusia
Hej!
Ella super fotka....aż miło patrzeć na takie dwa słodziaki 🙂
Gratuluje kolejnej mamuśce 🙂
Ja po wizycie u gina........niestety nie jest po mojej myśli 😞 Nadal nie mam rozwarcia, choć na KTG były skurcze i jeden to nawet większy (nic nie czułam)......lekarz stwierdził, że na dzień dzisiejszy moja szyjka jest bardzo twarda (0 rozwarcia) i może się okazać, iż tak pozostanie 😞 !!! Jeśli do przyszłego tygodnia nic się nie zmieni to być może postaramy się aby przyjęli mnie na oddział szpitalny i będzie mi próbował ją zmiękczyć aby pomimo skurczy zaczęła rozwierać.....jeśli to nie pomorze to być może grozi mi C.C. 😞 oczywiście nie wykluczył możliwości, że do tego czasu zacznie się akcja porodowa i urodzę- oby....."trochę" mnie wystraszył i zdołował.....Cały czas liczę, że nie będzie tak źle 🙂
Na nic wczorajsze molestowanie męża, sprzątanie, dzisiejszy 3 km spacer 😞

Widzę, że ogólnie nastrój na forum średni- większość z nas się niecierpliwi 🙂
Jak jutro wejdę wieczorkiem na forum to chcę przeczytać, że prócz Ani, ktoś urodził 🙂
Papa