Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Biedna Kruszynka 😞 Trzymamy mocno kciukory za Emilkę i Marinel 🙂

Lala89 ja też swojego męczę i to nic nam nie daje 🙂

Chyba najszybciej i nieoczekiwanie z nas wszystkich wzięło Marinel i Yenefer 🙂
Fajnie 😁 Pomyśleć, że już niektóre Bobaski niedługo będą miały miesiąc a my się jeszcze być może nie rozpakujemy wszystkie.
Tzn ja 20 lub po 20stym to na pewno bo będą wywoływać 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc. Gratulacje dla wszystkich mamusiek 😉
Moj Lukaszek nakarmiony i teraz spi. W nocy wstaje 3 razy. Pory jedzenia juz mniej wiecej sobie ustalil.Bardzo sie wierci, glowke przewraca z boku na bok.
Dzisiaj rano odpadl mu kikut. Pokarmu tez mam duzo i musze po trochu odciagac. A sutki mam bardzo pogryzione.

Cześć Brzuszki i Mamuśki.
Mam chwilkę więc piszę. Tak jak napisała Zania trafiliśmy do szpitala bo w czwartek po wyjściu z porodówki Emi dostała zółtaczki i jak się okazało ma bakterie w moczu. Nie wyjdziemy dopóki nie zniknie więc może dopiero w przyszłym tygodniu, Została przebadana pod każdym kątem nawet usg brzuszka i główki robili. Teraz mam pewność że wszystko u niej w porządku bo urodziła się tak wcześnie i tak szybko.
Wody odeszły mi o 11 chwilę później były już bolesne skurcze, cztery parcia na dwóch skurczach i była już na świecie.
Jest cudna, przekochana i wynagradza wszystko. W tym szpitalu co jesem nie ma warunkó dla noworodków dlatego jest nam cieżko, wszytsko musiałąm przywieżć dla niej z domu. TYraci na wadze mimo że mam dużo pokarmu to nie chce jeść częsciej niż co 3-4 godziny. Może to przez te bakterie i antybiotyk. Ja mam silną anemię, spuchnięte nogi ale jakoś się trzymam dla mojej Skarby!
Tabelka pięknie się zapełnia. Gratuluję wszystkim mamom i czekamy na kolejne bobaski!!!

• Mamusia
Marinel - trzymajcie sie kochane i powrotu do zdrowka Wam zycze!!! wiem, ze ciezko ci patrzec jak choruje taki maly twoj slodziaczek na szczescie to nic groznego i na pewno szybko z tego wyjdziecie i bedziecie sie cieszyc kazdym kolejnym dniem poznawania siebie na wzajem 🙂

A mnie cos zaczelo w krzyzu pobolewac 😮 😮 😮

• Mamusia
To ja mam kilka, obniżenie dna, wymioty tzn. mam zgagę i wrażenie jakbym miała zaraz puścić pawia, śpię praktycznie na siedząco bo wszystko mi się cofa, no i jestem trochę śpiąca, a tak to nic poza tym.
Sandra trzymamy kciuki tym bardziej, że nie wiemy kto tam u Ciebie siedzi 🙂

Ja obstawiam, że u Ciebie będzie chłopiec, a u Shelby dziewczynka 🙂