Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
są pewne "Uniwersalne" piosenki, wybierane na pierwszy taniec, jest chyba nawet jakaś lista w sieci, ale czy ja wiem 😉 lepiej wybrać piosenkę, która ma osobiste znaczenie dla danej pary

moja koleżanka np. miała "Tonight I celebrate my love for you" piękna ballada 🙂 i w sumie mało znana
podaję link 😁
http://www.youtube.com/watch?v=aQhZIMeEsFg

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki:*

Ja wstałam o 10.00 😁, zjadłam szybciutko śniadanko i poszłam kosić trawe na ogródek. Teraz wróciłam, druie śniadanko i biore się za pranie, zmiane pościeli itd. Coś mnie nosi dziś 😁 ale to pewnie przez to że jutro mam wizyte u gina 😁 swoją drogą martwie się co z tymi baaniami mi powie ale i ciesze się bardzo że zobacze maluszka mojego i zastanawiam się czy potwierdzi się pleć. A dziś rano to moje maleństwo tak mnie kopnęł że się obudziłam 😁 czekam na więcej takich kopniaczów!

A co macie na obiadk? U mnie placki po węgiersku, a jutro kopytka bo juz za mną chodzą :* buziaczki

• Mamusia
Shelby będziemy trzymać za Ciebie kciuki....

W tym tygodniu idę na badania- mam skierowanie na "tradycyjną morfologię" i hbs.... znów krwi upuszczą 😁

Ale macie fajowskie pomysły i plany obiadowe 😜 Ja mam dziś roladki schabowe zapiekane i ziemniaczki pieczone 😜 ale chyba wieczorkiem bo schabik dopiero teraz z zamrażarki wyciągnęłam bo mi się zapomniało ☺️ Szczerze to już mi się kończą pomysły na dania z piekarnika - ale dzwoniłam dziś do serwisu i nasza płyta będzie do wymiany dziś lub jutro hura hura. Nawet nie wiecie jak tesknie za zwykłą jajecznica czy sadzonym.... Jak tylko nowa płyta będzie to obiecuję, że kupię kalafiora i młode ziemniaczki iiii fasolkę mniam mniam - o matk jak ja tęsknie za takim jedzonkiem 🤨

Do jasnej ciasnej nie ma jak to kupić bubla 🤔

• Mamusia
Cherry napisał(a):

W tym tygodniu idę na badania- mam skierowanie na "tradycyjną morfologię" i hbs.... znów krwi upuszczą 😁

Ale macie fajowskie pomysły i plany obiadowe 😜 Ja mam dziś roladki schabowe zapiekane i ziemniaczki pieczone 😜 ale chyba wieczorkiem bo schabik dopiero teraz z zamrażarki wyciągnęłam bo mi się zapomniało ☺️ Szczerze to już mi się kończą pomysły na dania z piekarnika - ale dzwoniłam dziś do serwisu i nasza płyta będzie do wymiany dziś lub jutro hura hura. Nawet nie wiecie jak tesknie za zwykłą jajecznica czy sadzonym.... Jak tylko nowa płyta będzie to obiecuję, że kupię kalafiora i młode ziemniaczki iiii fasolkę mniam mniam - o matk jak ja tęsknie za takim jedzonkiem 🤨

dzięki za kciuki 🙂

najlepiej by było znać się na wszystkim, bo ci "doradcy" w sklepach to się też słabo znajdą i nie potrafią porządnie doradzić, ja to zawsze robię studia w internecie zanim coś pójdę kupić, a potem sprzedawca robi wielkie oczy, skąd ja to wszystko wiem i skąd wiem, o jakie parametry się pytać, i tak zwykle kończy się tym, że czyta mi z etykietki to, o co się pytam :P porażka 😁

• Mamusia
Cherry napisał(a):

czasem tak sie niestety trafi... do jasnej ciasnej 😜

• Mamusia
W końcu w domu... co za dzień, ledwo żyję... Ale właśnie sobie podjadłam i chyba położę się na trochę 🙂

Paula_jot, gratuluję zdanego egzaminu! 🙂
Shelby, i ja będę trzymać kciuki! 🙂

Wracając dziś autobusem byłam już tak zmęczona, że prawie przysypiałam. Oczywiście moja kruszynka zaczęła się budzić i poczułam małe kopniaki, które wywołały mój uśmiech. Ciekawe, co pan siedzący obok mnie sobie myślał, jak tak się śmiałam sama do siebie 😜

• Mamusia
Shelby napisał(a):
Cherry napisał(a):

dzięki za kciuki 🙂

najlepiej by było znać się na wszystkim, bo ci "doradcy" w sklepach to się też słabo znajdą i nie potrafią porządnie doradzić, ja to zawsze robię studia w internecie zanim coś pójdę kupić, a potem sprzedawca robi wielkie oczy, skąd ja to wszystko wiem i skąd wiem, o jakie parametry się pytać, i tak zwykle kończy się tym, że czyta mi z etykietki to, o co się pytam :P porażka 😁

Tak właśnie też zrobiliśmy i zadowoleni płytę do domku przywieźliśmy - zawołaliśmy elektryków do podłączenia a tu bum i bam i nigdzie prądu nie ma wysadziło korki i coś tam jeszcze - różnicówkę czy coś? Płyta po prostu była wadliwa - ot takiego pecha mieliśmy do jasnej ciasnej 😁

Nowa będzie do odbioru w środę mam nadzieję że już dobra bo ja chcę ziemniaczki i jajko sadzone i kalafiora lub fasolkę 🤪

• Mamusia
Witam Brzuszki! Oj muszę się poprawić cały weekend mnie tu nie było i ponad 20 stron miałam do nadrobienia. Shelby będę o tobie jutro myślała na pewno sobie poradzisz 😁 W sobotę przyjmowałam gości od 16 do 1.30 w nocy! To prawie 10 godzin!! odwiedziły nas dwie koleżanki z mężami i synkami (1 rok i 1,5 roku), a potem jeszcze kuzyn z żoną. Ale byłam padnięta a kręgosłup mnie tak bolał, że nie mogłam się podnieść z łóżka. Całe szczęście rano już było po bólu, bo mieliśmy kolejna imprezę- imieniny mojego taty. Aha- moja siostra która jest fryzjerką zafarbowała mi w piątek włosy. Już nie jestem blondynką! Choć ona twierdzi że kupiła mi farbę ciemny opalizujący blond to moje włosy są bardziej kasztanowo brązowe hehe. Ale fajna taka odmiana i włosy też odżyją bo rozjaśnianie strasznie je niszczyło. Tylko babcia na imieninach cały czas mówiła że wydaje jej się że to nie ja- całe 24 lata byłam blondynką więc sama siebie w lustrze nie poznaję 🙃

Dziewczyny MAM WAKACJE 🙂 WszystkiE egzaminy zdane 🙂)))
Dzisiejszy to był dodatkowy ze specjalizacji ale częśc ustna poszła dobrze, wyniki z pisemnej będą w niedzielę.
Dzidzia kopała tylko pomiędzy częscią ustną a pisemną i teraz jak już jestemw domku daje znaki bo zaraz jedziemy na pizze 🙂 Cherry miło mi że pamiętałaś o moim egzaminie!

Paula_jot my tańczyliśmy walca wiedeńskiego do piosenki z Nocy i dni i mambo do piosenki Rihanny The amo! Najpierw kawałeczek walca a potem szybkie podniesienie mnie przez męża i mambo. Gościom sie podobało. Starsi zareagowali głównie na walca a młodziez do dziś nam mówi że The Amo kojarzą głównie z naszym tańcem.

lala89 mogę wpaść na te kopytka do Ciebie? Ale mi smaka narobiłaś !

Shelby trzymam za Ciebie jutro kciuki! Powodzenia!!!!

• Mamusia
Widzę, że u wszystkich samopoczucie dobre. Mnie znowu głowa boli i słabo się czuję. Maż mi zrobił prezent przed urodzinowy i dostałam rogala do spania 🙂. Cieszę się bo ostatnio było kiepsko. Zobaczymy czy warto.

Poza tym nie wiem jak u Was ale u mnie na nogach żyły powychodziły na wierzch i wygląda to strasznie. Ciekawe czy w ciąży można stosować Lotion.

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Dziewczyny MAM WAKACJE 🙂 WszystkiE egzaminy zdane 🙂)))
Dzisiejszy to był dodatkowy ze specjalizacji ale częśc ustna poszła dobrze, wyniki z pisemnej będą w niedzielę.

serdecznie gratulujemy! 😁 🙂 i dziękujemy za kciuki 🙂

• Mamusia
Jest tu ktoś ?

Cisza i cisza.... Kupiłam nowe witaminy - prenatal. Póki co nie odrzucają.... Oby tak dalej.

Shelby trzymamy kciukacze ! Daj znać kochana co i jak !

Marinel mówiłam, że będzie dobrze! Mówiłam ... No ! Kochana moje GRATULACJE 🙂

14A11 napisał(a):
Ale te mamusie listopadowe są zdolne 🙂 Wszystkie pięknie zdają egzaminy i cieszą się z wakacji Ja 7 lipca mam egzamin i mam nadzieje, że zdam i dołączę do grona tych szczęściar to już mają wakacje.

Na pewno do nas dołączysz!!
My już po pizzy 🙂 ale sie najedliśmy ale zasłużyliśmy sobie 🙂 Jutro bardziej o siebie zadbamy i będziemy jeść owoce i warzywa 🙂 Jutro też wielkie posesyjne sprzatanie mieszkania bo w środę mają być imieninowi goście męża.
Mnie też boli rano kręgosłup, nie mogę spać na lewym boku i budzę się na plecach.

• Mamusia
No ja się staram przed spaniem dosłownie na zapas załatwić 😉, ale nie da rady, wstaję po 4 razy.

Odnośnie witaminek, ponieważ jest lato można penatral wziąść co drugi dzień, jemy sporo owoców i warzyw. Tak zaleciła mi położna.

Ja też jutro mocno kciuki trzymam za Shelby 🙂 Powodzenia i bez stresu, 30 min wstydu a tytuł na całe życie 🙂

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Ja też jutro mocno kciuki trzymam za Shelby 🙂 Powodzenia i bez stresu, 30 min wstydu a tytuł na całe życie 🙂

i za ten tekst brawo! moja obrona była już parę ładnych lat temu, ale doskonale pamiętam nerwy przed i luzik w środku 🙂