Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Teraz poskarżyła się mojemu drugiemu bratu, że jestem dla niej wredna! Kur.. jak nie lubi takich ludzi. Małpa. Idę skończę sprzątać tylko jeszcze podłogi umyć i przychodzę do Was 🙂
Bo jaśnie Pani nawet nie włoży naczyń do zmywarki. Okropnaaa;/ Bo ona nie może się schylać bo jest w ciąży, tego też nie może bo jest w ciąży 😁 żal po prostu 🙂

Dziewczyny wyszłiśmy wczoraj ze znajomymi na miasto i zjadłam przepyszną prawdziwą goracą czekoladę z prazonymi migdałami. Słodka jak nie wiem co a dzidzia i tak nie kopała. Zaczynam się martwić bo już od kilku dni nic nie czuję. W środę na wizycie serduszko biło i tylko to mnie uspokaja.
Zahaczyłam o galerie i kupiłam w H&M 2 pary spodni ciązowych i bluzkę z długim rękawem za 80 zł bo jest promocja 3 za 2. Kupujemy 3 rzeczy z promocji i nie płacimy za tańszą. Jeśli chcecie skorzystać z tej promocji to trwa do dzisiaj. Udało mi się kupić jeansy z całym pasem, może nikt nie mierzył przede mną. Mają w środku gumkę na guziczek do zmniejszania więc można kupić większe na jesień 🙂

madzia_m3 napisał(a):
A u mnie w h&m resztki nic nie ma 😞

oj szkoda. Kupić nowe jeansy po 27 zł to naprawde okazja, a są bardzo ładne i nowe.

My dziś odpoczywamy z Maleństwem. Pogoda paskudna.

• Mamusia
dzien doberek mamusie 🙂, wczoraj bylismy w kinie na kac vegas.. i moje maleństwo przespalo calutki seans dopiero gdy juz wyszlismy z kina i wsiedlismy do auta to maluszek kopnol dwa razy a poznij cisza, jesli chodzi o ta kreske to ja zadnej nieposiadam 😁 i niestety u nas rowniez h&m samiutkie resztki

• Mamusia
Witam mamuśki 😁
U mnie też deszczowo,szaro i zimno 😞 jestem niepocieszona bo wieczorem idziemy na "Dni Zatora" na koncert Zakopowera. Może chociaż przestanie padać! W tamtym roku szalałam na karuzelach w tym tylko będę patrzeć jak znajomi sobie fruwają pod niebem. 😁
W piątek byliśmy z wizytą u cioci która urodziła w Boże Ciało maleńką Małgosie (w wieku 40 lat 🙂) A wczoraj odwiedziliśmy koleżankę ze studiów która ma 4-miesięczną córkę. Naoglądałam się dzieciaczków i już się nie mogę doczekać mojej małej Emilki 😆

• Mamusia
jadwiga-roza napisał(a):
zastanawiałyście się już może nad leżaczkiem-bujaczkiem dla maluszka bądz nad matą ? może macie coś na oku albo polecacie jakieś sprawdzone firmy

Ja juz kupiłam dla Majeczki huśtawkę fisher price-
http://allegro.pl/nowa-hustawka-fisher-price-rainforest-m6710-i1689840465.html- akurat w sklepie byla przecena 50% wiec wzielam bez zastanowienia. 🙂 🙂 🙂 🙂
Do tego mam po straszym synku lezaczek bujaczek tez fisher price-
http://allegro.pl/fisher-price-2w1-lezaczek-bujaczek-g5914-pozytywka-i1684136379.html.
Z tego lezaczka bujaczka bardzo byłam zadowolona dlatego i tym razem wybierajac huśtawke zdecydowałam sie tez na fisher price.
Mate edukacyjna tez mam po Kubusiu:
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=417479.
Ogolnie moge polecic firme fisher price bo juz nie jedna osoba sobie chwalila. Mi bardzo podobaja sie kolory ktorych uzywa ta firma no i przede wszystkim sa bezpieczne dla maluchów 🙂 🙂
A wy cos juz tez wybrałyscie dla swoich brzdaców???

• Mamusia
Witam moje kochane 🙂

u mnie też pogoda nijaka leje i leje.... za to spędziłam bardzo sympatycznie południe.... Mianowicie spotkałam się na krótkie ploty z bardzo dobrą kumpelżanką z Pragi i było naprawdę miło 🙂

Teraz opierdzielam ciacha w związku z tym mój mały szkrab szalejjjjjeeeeeeeeee...... 🙂

Brzuchate koleżanki czy któras z Was opanowała posługiwanie się programem STATISTICA lub SPSS? Musze policzyc wyniki badania do mgr a wszystko zapomniałam z 2 roku i musze zaczynać od zera 😞

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Brzuchate koleżanki czy któras z Was opanowała posługiwanie się programem STATISTICA lub SPSS? Musze policzyc wyniki badania do mgr a wszystko zapomniałam z 2 roku i musze zaczynać od zera 😞

ja na studiach męczyłam się strasznie ze statisticą, ale niestety było to tak dawno, że nie pomogę.... ale trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
Marinel niestety ale Ci nie pomogę 🤔 🤔

a ja tak sie zajadlam teraz ze az ledwo sie ruszam- mąż moj dzis taki pyszny obiadek zrobil ze na kolacje wyjadłam wszystko do konca. 😁 😁 😁 😁
Zaraz ide kubusia kąpać jutro przedszkole wiec musi nie dlugo isc spac 😉 😉 😉
A ja jutro mam wolne wiec posiedze sobie dzisaj przed TV- powiem Wam obejrzalabym sobie jakies kabarety ale nie wiem czy cos dzis bedzie.
A wy co na wieczor robicie?????

• Mamusia
Hej,
chętnie pooglądałabym coś fajnego, ale w katarskiej tv poza al dżazira nie znajdę niczego dla siebie 😞 Zostaje polska książka i komp. Poszłabym chętnie na spacer, ale na takie frykasy temperatura nie pozwala (40-50 stopni). Więc kobiety wolałabym zimne, deszczowe i zmienne ale nasze lato. Teraz to nawet błogosławieństwem jest, że Lenka nie chodzi do przedszkola, przynajmniej mam z kim pogadać 🙂 Co prawda 4letni rozmówca może nie jest marzeniem, ale zawsze 😉

• Mamusia
lenymama napisał(a):
Hej,
chętnie pooglądałabym coś fajnego, ale w katarskiej tv poza al dżazira nie znajdę niczego dla siebie 😞 Zostaje polska książka i komp. Poszłabym chętnie na spacer, ale na takie frykasy temperatura nie pozwala (40-50 stopni). Więc kobiety wolałabym zimne, deszczowe i zmienne ale nasze lato. Teraz to nawet błogosławieństwem jest, że Lenka nie chodzi do przedszkola, przynajmniej mam z kim pogadać 🙂 Co prawda 4letni rozmówca może nie jest marzeniem, ale zawsze 😉

Matko jedyna a co Ty tam na tym końcu świata robisz? Długo już tam mieszkasz?

Aż musiałam sobie poczytać o Twoim mieście 🙂