Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zaskakujących niespodzianek ciąg dalszy! Własnie się zorientowałam że mój piekarnik w kuchence jest na prąd a nie na gaz na co wskazuje grzałka u góry. To oznacza ze moze mi wywalić prąd we wszystkich gniazdkach bo mamy problem z instalacją elektryczną. Kurcze a tak sie nastawiłam 😞

Co myslicie o tym ekspresie?
http://www.groupon.pl/deals/cala-polska/dolcegusto-online/578591?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_207&a=1661
sprawdzałam i na allegro kosztuje niemal 500zł. Nie znam sie na ekspresach ale moze któraś z Was ma i wie na co zwracać uwagę?

• Mamusia
Miałąm napisać że jestem cholernie dumna ze swojego męża.... 🙂

Nic nie powiedział i zrobił wszystkie kompleksowe badania...

Nawet się zdziwiłam bo morfologię to taką strasznie dokładną miał - 3 strony wydruku....
Do tego rtg klatki i takie tam.... Ogólnie rzecz biorąc zdrowy 🙂

Badania zrobił prywatnie z własnej nie przymuszonej woli 🙂

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Cherry udał Ci się mąż, bo ja swojego nie mogę wygonić na badania 😞

Mąż sobie obiecał że co roku będzie robił... Teraz tylko na 30-te urodziny zrobił więcej i dokładniejsze 🙂 🙂 🙂

W zeszłym roku też miał... 🙂
Powiedział że taki wiek zobowiązuje do kontroli zdrowia 🙂

Madzia_m3 pogadaj może uda sie go namówić ...?

Cherry i ja gratuluję męża! Mój nawet nie zna swojej grupy krwi!!! Jak mu się cos dzieje i dostaje lekarstwa to kupuje a potem ich nie bierze i tak oto mam całą apteke w domu!
Do dentysty wyganiam go od pół roku a do okulisty jeszcze dłużej! W końcu sama umówiłam mu wizyte!
Zazdroszcze męża bardzo!!!

• Mamusia
Marinel napisał(a):
A mężowi gratuluję żony! Koszulka się podobała?

Podobała i to bardzo.... teraz siedzi i gra 🙂

A ja słucham kołysanek Grzegorza Turnaua i Magdy Umer 🙂

Jak ktoś chce to na maila mogę podesłać 🙂 a najlepiej to można pobrać sobie z chomikuj bo na maila to chyba po piosence trzeba by wysyłać hihihi

• Mamusia
Może 😜 Mężczyźni potrafią być bardziej uparci niż kobiety,

Mój mężuś wpadł na godzinkę i znowu poleciał. Ja sama. Teraz mam zgagę po tej czekoladzie.

Ja też mam te kołysanki 🙂 ! Zaraz sobie włączę. Staram się uczyć słów przy okazji, ale jestem pewna, że więcej będę puszczać z płyty niż śpiewać 🙂, Choć się postaram

Tak sobie dzisiaj pomyslalam że chyba musze isc do fryzjera bo w koncu zaczną myślec ze skoro będe miała dziewczynke to odbiera mi urodę 🙂 W końcu jutro zaczynamy 6 miesiąc więc chyba juz można zrobic porządek z odrostami? Zastanawiam sie tylko na ile w salonie wezmą sobie do serca moją ciąze i użyją jakiejś bezpiecznej farmy, a na ile to oleją i przygotują jakąs zwykłą papkę.

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Tak sobie dzisiaj pomyslalam że chyba musze isc do fryzjera bo w koncu zaczną myślec ze skoro będe miała dziewczynke to odbiera mi urodę 🙂 W końcu jutro zaczynamy 6 miesiąc więc chyba juz można zrobic porządek z odrostami? Zastanawiam sie tylko na ile w salonie wezmą sobie do serca moją ciąze i użyją jakiejś bezpiecznej farmy, a na ile to oleją i przygotują jakąs zwykłą papkę.

A kiedy zaczyna się 6 miesiąc? To ja już w 6 miesiącu jestem?

Ja farbowałam ta farbą którą ktoś polecał na forum - jedyna bez amoniaku. Niestety już zeszła więc przed wyjazdem chyba znów się farbnę 🙂

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Marinel napisał(a):

A kiedy zaczyna się 6 miesiąc? To ja już w 6 miesiącu jestem?

Ja farbowałam ta farbą którą ktoś polecał na forum - jedyna bez amoniaku. Niestety już zeszła więc przed wyjazdem chyba znów się farbnę 🙂

a na długo jedziesz? 🙂