Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

spacerówka z przykryciem na nóżki: [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC_0296.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

po złożeniu:

z góry przepraszam za jakość zdjęć ale nie wiem co sie z nimi stało 🙂 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC_0304.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Hej kobietki

Akompf wózio super, naprawde i masz rację z tą gondolą, że musi być pojemna...

Mąż wyszedł do pracy a ja spac nie mogę 😞

Idę zrobić sobie papu.

Agnieszka84 o ile się nie myslę to chyba jutro ślub 🙂 nie bój się Agusia, ślub i wesele to najpiękniejszy dzień w życiu, potem piekniejsze są tylko narodziny dziecka 🙂

Heh napisałam tak jak bym już rodziła, no ale chyba żadna z Was nie ma co do tego wątpliwości, że narodziny dziecka są pieknięjszym wydarzeniem , niz ślub 🙂

Aga84 wkleiłabys jakieś zdjęcie sukni czy welonu chociaz 🙂

Zgadzam się z Tobą Agnieszko! Ślub i wesele to najpiększniejszy dzień w życiu!! Nie dalej jak wczoraj przeglądalismy nasze zdjcia ze ślubu, ale było pieknie!!! ehhh Chciałoby się drugi raz to przeżyć... i trzeci.. i czwarty... :P:P:P:P

Agnieszko84 - nie ma co sie stresować! Wszystko bedzie dobrze! 🙂 🙂 🙂 🙂 hehehehe

tak tak! zdjęć nigdy za wiele 🤪

Tez myślę, ze kiedy zobaczę poraz pierwszy moją Basieńkę (która de facto mi teraz biega w brzusiu jak szalona!) bedzie kolejną cudowną chwilą w naszym zyciu!

• Mamusia
hej ranne ptaszki 🙂

AgnieszkoW ja też coś spać nie mogę, a w brzuszku mi burczy... trzeba jakieś śniadanko wciągnąć.

Agnieszko84 będzie dobrze hehe!!! Czekamy na fotki z tej wspaniałej uroczystości 🙂

Akompf super wózeczek! Po remoncie przywiozę sobie do domciu swój bo też już się nie mogę doczekać.

Zmykam i będę dopiero po 16 bo mają nam dzisiaj wyłączyć prąd. Nie wiem jak dam radę wytrzymać tyle godzin bez naszego forum 😉 Buźka

Będzie dobrze Aga, zobaczysz 🙂
Ale skoro jedzeiesz na wakacje w pn to kiedy zdasz nam relacje ?? 😞

Akopmf też mi się wydaje, że juz nie ma sensu się kłaść 🙂 zrób sobie śniadanko i zapomnij o spaniu 🙂

A wracając do naszego ulubionego tematu a mianowicie jedzenia to po raz pierwszy w życiu jem mozzarellę z pomidorem 🙂 oczywiście skąd pomysł ?? Z brzuszka hahah

Kochana, minie szybciej niz sie spodziewasz! Tylko połóż sie wczesniej spac dzis, to ten stres nie bedzie tak meczący ;] Hehe gadam jakbym z pięć razy ślub brała 🙂 Mnie tez to radzono i faktycznie lepiej się wyspać 🙂

Ewa poszłam za Twoją rada i wcinam sałatkę jarzynowa, nad którą spedziłam wczoraj trochę 🙂 Mniam 🙂 Łóżko pościelone więc powrotu już nie ma! 🙂

Dzięki dziewczynki za uznanie dla wózka 🙂 Naprawde wygląda bardzo atrakcyjnie, tylko wymięty jest trochę bo prosto z pudła 🙂

• Mamusia
Akompf wózeczek śliczny. Ja z G nie umiem dojść do porozumienia w sprawie wyboru wózka. Pewnie jeszcze kilka razy zmienimy nasze typy zanim znajdziemy ten, który nam będzie się podobać.
Młody dzisiaj szaleje w ciasnym brzuszku. Czasami ma takie nerwowe, gwałtowne ruchy ale gin powiedział, że mam się cieszyć bo to znaczy, że ma jeszcze miejsce na dalszy rozwój - bo mu starszy brat troszkę "M1" rozciągnął.

Ewa oszczędzaj się kochana, żebyś nie musiała przedwcześnie witać maleństwa na świecie - niech sobie jeszcze pomieszka w Twoim brzuszku i rośnie zdrowo 😁 😁

Ehhh nic mi się nie chce, jakoś tak nudno i pusto w mieszkaniu. Mogłabym coś zrobić pożytecznego ale leń opanował me ciało i umysł więc chyba z dobrych uczynków nici .....