Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Mojej koleżance podczas ciąży tak wyciągnęły się brodawki że też mówiła że małego w podniebienie będzie gilgotać a tydzień przed porodem zonk pochowały się a nawet aż wklęsłe miała całe sutki.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej dziewczynki. Dziecko odstawiłam do przedszkola a sama zaraz biorę się za robienie ruskich pierogów, bo Maja mnie tak ładnie o nie prosi 😉

Fredeczka. Twoja teściowa nie dojrzała nigdy do bycia matką. I dobrze, że dzieci oddała! Lepiej żeby znalazły drugi dom niż nie czuły ciepła i miłości od matki.
Wiem co mówię, bo pracowałam/byłam wolontariuszką w domu dziecka.

A co do piersi. Karmiłam córkę 9 miesięcy bez żadnych bólów i problemów i mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

Tak w ogóle to zaczynam się stresować ☺️ bo chciałabym rodzić naturalnie a tak na prawdę do końca nie będę wiedzieć czy czasem nie czeka mnie cesarka 🤨

• Mamusia
PannoNikt może się akurat uda i tym razem będziesz rodzić naturalnie,w każdym bądź razie życze Ci tego z całego serca.Ja też pewnie dziś się dowiem czy będę rodzić sn czy jednak cc 🤨 Kurcze chyba musze się zaopatrzyć w nospe bo ten brzuch coś mnie dziś pobolewa 🤔

Mittka mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje. Ja już tak dwa razy miałam ze skurczami, ale na szczęście no-spa pomogła. Także łykaj i odpoczywaj.
Z resztą gin Ci doradzi co i jak. Ja trzymam kciuki, żeby z łożyskiem było ok 🙂

• Mamusia
Wrocilam i jestem zla :/ bo z pustymi rekoma! ;( fajna byla kurteczka ladybird ale cala poplamiona i to raczej plamy ktore nie schodza.

Marcin mowil,ze dzisiaj mozliwe, ze wczesniej skonczy 🙂 bardzo sie ciesze 😁 ja dzisiaj troche ogarne te pokoje u gory, tzn poskladam te ciuchy co sa porozwalane i jakos poukladam to wszystko , bo syf niesamowity jest!

Helo 🙂 🙂 🙂 Ja tez zrobiłam małą wycieczkę po lumpku i z pustymi rękoma nie wyszłam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Zaraz wstawię zdjęcia tylko muszę aparat podładować 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczyny,

Ja pół godziny temu wstałam dopiero :p

Ewa, śliczne ciuszki jeśli mogę podpytać, gdzie kupiłaś?

Akompf, fajnie że już jesteś obkupiona do remontu:-)

Ja usg mam co wizytę i co wizytę dostaję skierowanie na badania moczu, morfologii (te podstawowe).A na żółtaczkę , tokso miałam robione w 11 tc. Teraz dostałam jeszcze skierowanie na przeciwciała. W sumie to na HIV nie miałam robionych badań.

AgusiaW - Ty leniuchu :P ale masz dobrze, ja ostatnio wstaje razem z męzuniem jak sie wybiera do pracy i juz sie nie kładę, więc o 7:00 jestem już gotowa by zacząć nowy dzień!

Własnie wróciłam od kumpla, teraz sie zabiore za poskladanie wypranej pościeli a następnie zrobię bigos :P mniam....

w między czasie wstawie pranie, zmienie bambuskom wodę 🙂, sprawdze ile nam białej farby z poprzedniego malowania zostało i zbiore sie za obiad ... ale mam dzis napięty dzień 🙂 hehehhe

Oczywiście będe do Was zaglądac :P

Już dziewczyny wstawiam fotki :laugh: :laugh:
OGRODNICZKI :P [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DLA_MALUSZKA_028.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ja jestem, ale zaraz uciekam po meble i na obiad do rodziców.

Agusia dużo ciuszków kupiłam w takim sklepie w Factory, takim na rogu, zaraz jak się wchodzi, nazywa się mino czy jakoś tak. Ceny mają naprawdę przystępne 🙂 A śpioszki w paseczki z miśkami i pajaca z łosiem w C&A 😉 Fajne rzeczy można znaleźć w H&M, ale jak dla mnie to tylko na wyprzedażach bo ceny mają zabójcze. No to się rozpisałam :laugh:

AgnieszkaK wstawiaj fotki, pooglądam jak wrócę 😉

• Mamusia
Akompf, ja też rano z mężem o 7.00 wstałam , zrobiłam mu śniadanko do pracy i położyłam się i tak mi się przysnęło:P

W takim razie ja jutro może się wybiorę do C&A ale chyba do galerii dominikańskiej bo tam mi się wydaje największy wybór mają?

Aga, śliczne ciuszki :-)

Ja może też coś wkleję , bo się jeszcze na brzuszku nie chwaliłam chyba ...

• Mamusia
jakie cudowne ogrodniczki! 🙂 🙂 🙂

A ja wlasnie obralam ziemniaczki na obiad, za chwilke bede robic kotleciki mielone no i jak Marcin wroci z pracy to mu odgrzeje spaghetti bo wczoraj byl juz najedzony i prosil mnie zebym mu zostawila na dzisiaj 🙂

a pozaniej wezme sie za ukladanie tych ubran no i chyba wytre kurze i podloge umyje albo Marcinowi zostawie,tylko,ze on ma dzisiaj trening ehh 😞

NO A TU MITTKA DLA TWOJEJ EMILKI BO DZIŚ DOSTAŁAM PACZKĘ OD CIEBIE I NIE UMIEM PRZYJMOWAĆ CZEGOŚ W ZAMIAN NIE DAJĄC :P :P [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DLA_MALUSZKA_032.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Mittka ale ja tak nie potrafię i proszę abyś chociaż przyjęła te spodenki a koszt ich to tak na prawdę mniej niż piwo więc nie masz wyjścia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: