Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale Nasze grudniówki w kulki lecą 😞 😞 Persy rozumiem że poszła odpoczywać bo długa droga ją czeka 🙂 Mittka siedzi jak na szpilkach bo mężuś do domciu już jedzie 🙂 Ja siedzę bo siedzę 🙂 A gdzie reszta??? 😠 😠 😠

• Mamusia
Julia bo to zależy od budowy ciała,ja w pierwszej ciąży też miałam malutki,a teraz jest tylko ciut większy,ale nie jest jakiś strasznie ogromniasty 🙂

Ja też już zmykam spać,i nie wiem kiedy do Was zajrze.Mam nadzieję że mi wybaczycie ale weekend jest dla męża 🤪
Dobranoc brzuszki 😘

• Mamusia
Cześć laseczki, widzę, że już idziecie spać, ja chyba dzisiaj też się wyjątkowo wcześnie jak na mnie położę.

Mittka zajarana jestem razem z Tobą, strasznie się cieszę, że Twój mężuś przyjeżdża!!!!Idź spać żebyś jutro pięknie i świerzo wyglądała 🤪Udanego weekendu 😘 😘 :evil:

Julia ja mam juz dosyć spory brzuszek ale tez go nie było i nie było i nagle wyskoczył, nie przejmuj się, jak ilość wód płodowych jest ok i z maleństwem wszystko w porządku to nawet lepiej, że brzuszek masz mały, skóra Ci się tak nie rozciągnie ale nie mów hop może Ci jeszcze wyskoczy pożądne brzuszysko 🤪

No no Persy niezła z Ciebie szycha :P 🤪 nie wpadacie przypadkiem na Bałkany? hehe