Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Mamuśki 🙂

Normalnie nie uwierzycie: w nocy ze stolika w drugim pokoju spadł laptop na podłoge... wszyscy spali... dziwne...
jak wróciłam z pracy to nawet nie chciał sie włączyc 😠 taka byłam zła bo chciałam do Was zajrzec 😠 😠
a jak M wrócił to włożył kawałek wykałaczki i działa 🤪 🤪

Mam 40 stron do nadrobienia więc zaraz zaczynam czytac

Udało mi sie dziś upolowac nosidełko dla Bartka za całe 3 euro 🤪 zaraz wkleje fotke

Buziaczki dla wszystkich 😘 😘

Ja już leżałam w łóżku, od godziny. Mąż już dawno zasnął a ja się męczę, tak to jest jak się śpi do 10 ;/ no i przyszłam sobie do Was, a tu pustki że hej.

Anja super to nosidełko upolowałaś 🙂

A ja jak leżałam to tak wyraźnie czułam moją małą , że normalnie myślałam że zaraz przez skórę mi sie przebije.. nie wiem co to było, ale tak mi się wydaje że główka lub dupka, bo takie okrąglutkie hahah cudowne a zarazem dziwne uczucie...

No a teraz poszperam sobie na allegro 🙂

wróciłam... pojechaliśmy z mężulkiem pobiegac po sklepach za jakąś kurtką, bo nie mam co na siebie założyć w taką pogodę, wczoraj sie nieźle dopraiłam ;/ i nie znalazłam nic, nie mówiąc o tym, że czułam się jak idiotka przymierzając wszystko w dużym rozmiarze ;/
Teraz jestem padnięta i uciekam spać :P

Dobranoc i do jutra!

• Mamusia
Hej dziewczyny, ja juz nie spie :P 🙂

Ewa84 ja mam spiochy zielone w samochodziki hihi :P

DagiM za 6 tyg Cie rozpakują a Ty co?? :P brzuszek zaniedbujesz, wyprawka nie gotowa 😉 hihi 🙂 oczywiscie zartuje, napewno jeszcze zdarzysz wszystko przygotowac tylko pospieszyc sie musisz.

Anja bardzo fajne nosidelko 🙂

Akompf to ja wczoraj poszlam do sklepu z napisem "duze rozmiary" i mowie pani ,ze szukam plaszczyka lub dlugiego sweterka welnianego to ta mi zaczela pokazywac najpierw jakies ciuchy w rozm. 36 lub 38, pozniej sweterki taaaakie dlugie ,ze hoho ( pol brzucha na wierzchu ) a pozniej rzeczy jak dla mojej babci 😠 wiec sie nie martw bo u mnie to nawet nie ma duzych rozmiarow albo sa dla babci :/

No a ja musze wam powiedziec,ze mam doła 😞 wczoraj bylo wszystko super itd chociaz widzialam ,ze Marcin tez cos nie w humorze i smutny jakis i wkoncu wieczorem mi powiedzial,ze bedzie jechac w delegacje na 4-5mies :/ gdzies tak za 2-3 tyg i bedzie tylko na weekendy przyjezdzal do domu 😞 ja w placz i mowie,ze nie chce zeby jechal i wogole a on mowi,ze gdyby nie to ,ze nasz dzidzius niedlugo sie urodzi to by rzucil prace bo on tez nie chce jechac ale ,ze teraz juz nie jestesmy odpowiedzialni tylko za siebie i ze jedyne co dobre to to ,ze bedzie duuuuuzo wiecej kasy ale sam powiedzial,ze co mu po tych pieniadzach jak go przy nas nie bedzie 😞
Ja nie wiem jak ja to wytrzymam ,ze on tylko na weekendy bedzie ;( do tej pory nie mielismy tak dlugiej rozlaki... od samego poczatku jak jestesmy ze soba to widywalismy sie codziennie. Moze 5-6 dni sie zdarzylo,ze wogole sie nie widzielismy ale tak to codziennie 😞 a teraz jak juz mieszkamy razem to wogole sobie nie wyobrazam,zebym miala go nie widziec tyle czasu ;( no ale trzeba dac rade 😞 inni pracownicy maja zony i po 2-3 a nawet 4 dzieci i tez musza jechac.

No to ja napisalam co u mnie a teraz czekam az wejdziecie i cos naskrobiecie bo ja od 4 nie spie bo ogolnie jakos zle spalam dzisiaj i pozniej caly czas myslalam o tej delegacji... 😞

i upatrzylam kombinezony sobie :P http://allegro.pl/item755279581_dwa_kombinezony_dla_malej_damy_rozm_62_2_6_m_cy.html ale musze napisac,zeby podeslali wiecej zdj bo nie widac zbyt duzo na tych zdj.

• Mamusia
wlasnie przejrzalam liste co mi jeszcze brakuje :P

2x zimowe czapeczki.
3x rajstopki na rozm 62 :P
sudocrem
pampersy x2
spirytusowe waciki
sol fizjologiczna ( widzialam roztwor nivea soli morskiej i to chyba na tym samym polega wiec chyba zaopatrze sie w to )
paklanki
okrycie kapielowe ( jeszcze jedno jednak kupie )

no i fotelik samochodowy mamy dostac od znajomych w spadku 😉

wiec wlasciwie to duzo nie zostalo ale co chwile mi cos dochodzi na liste :P

Witam Was październikowo kochane grubaski 🙂 🙂
Ale pogoda za oknem że normalnie smutanśno się robi 😞 😞
Anja nosidełko super 🤪 A ja muszę znów Wam się pochwalić że wczoraj odebrałam od szwagierki mercedesa dla mojego mężczyzny :laugh: :laugh: :laugh:
Fredeczka rozumiem Cię doskonale ale musisz też i Ty zrozumieć że jednak to wszystko Marcin robi dla Was 🙂 🙂 Jak byłam z Kamilkiem w ciąży to przez okres 6 miesięcy w ogóle nie widziałam mojego Tomka i jakoś przeżyłam więc i Ty dasz radę tym bardziej że w weekendy będzie przy Tobie 😉 😉

Oj Fredeczka czy starczy Tobie szmalu na to wszystko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Oczywiście żartuję i moja lista brakujących rzeczy jest bardzo podobna do Twojej :P :P :P

Dobra ja teraz zmykam bo małego do zerówki trzeba zawieźć bo za oknem leje buuuuuuu 😠 😠 😠

• Mamusia
dzień dobry 🙂

wpadłam na chwilke sie przywitac i zaraz zmykam do pracy, noc była straszna-budziłam sie co chwile bo łapały mnie skurcze łydek i nie mogłam ich w ogóle rozmasowac 😠

fredeczka najważniejsze, że Marcin bedzie na weekendy przyjeżdżał-wiem, że to nie to samo ale potem jak malutka sie urodzi to będzie Ci już razniej, on tam będzie sam i też mu będzie ciężko.

rajstopki super, mnie sie podobają te w owieczki 😆

AgnieszkaK, masz rację, mi się dziś za cholerę wstać nie chciało ☺️ choć u mnie słonko nieśmiało zagląda 😉
Mąż właśnie poszedł zaprowadzić córkę do przedszkola, bo mi się nawet ubierać nie chciało i siedzę w szlafroku.

Rajstopki fajne, tylko zastanawiam się po co takiemu maleństwu antypoślizgi :laugh: 🙃 🤪

Nie wiem dziewczyny czy kupować paklanki dlatego że mam piec który wszystko wchłania 🙂 przecież nie będę składować pampersów bo to wiadomo że jak się maleństwo urodzi to praktycznie na samym początku będzie w każdą pieluchę walił :P