Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mnie znów dreszcze przeszły jak sobie pomyślę że dwa miesiące zostały tylko że nie wiem czy napisać tylko 2 miesiące czy jeszcze 2 miesiące :laugh:
No właśnie DagiM się wczoraj odezwała ale nie napisała co u niej słychać 😉 😉

hej laseczki,

ja to chyba największy śpioch na naszym forum jestem, wy już tyle stron napisałyście a ja śpię w najlepsze:laugh:

ja paklanki kupiłam ale tylko tak jak do kogoś pojadę, bo tak to nie ma sensu, co do palenia w piecu to ja w bloku więc nic z tego, ale u mnie w domu też palili w piecu a teraz wyrzucają do kosza bo się komin strasznie zapychał, bo to jakiś taki dziwny materiał w tych pieluchach, że się topi a nie spala całkowicie i już nie palą 😉

fredeczka, nie wasza pierwsza rozłąka i nie ostatnia, naprawdę są gorsze rozstania niż na 5 dni w tygodniu, ja mojego męża w najgorszym okresie w życiu widywałam co 3 msc i naprawdę da się przeżyć, więc głowa do góry 😉

mittka cieszę się, że się trochę uspokoiła 🙂

a ja na 15 do gina, ciekaw co mi tam dzisiaj powie, a później z koleżanką się umówiłam więc może wpadnę wieczorem 🙂

• Mamusia
fredko jestem z doskoku wiec teraz odpisze cc robi sie szybciej gdy glowka dziecka jest ulozona do gory a pupa na dol ogoleni eceasrkie robi sie szybciej zeby np tetno sie spadalo ...ja pozatym mam strasznie waskie biodra przed ciaza 36 rozmiar a teraz 37 cos takiego wiec ginka nei chce ryzykowac ... czytalyscie o czerwcowej mamusi od kamilki?? wlansie przez waskie biodra jej corka ma uszkodzenie stawu barkowego smutne 😞
a ja tam chialam z moim od poczatku dziewczynke co mnei zdziwilko bo myslalm ze chce chlopca a teraz to corusia tatusia sam kupuje malej ciuszki- rozowe mam naeutralne tez ale prxzaga rozowych

ps rozmiar 56 najmneijszy bo reszta wiekszych sie w szafie by znie zmiescila a nei chce by sie kurzylo ipochowalam do kartowonow ozdobnych i czekaja na szafie [img size=306]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN0360-d23fc00909a4eda46f881d876bf6694e.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />