Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Was o poranku

Wczoraj byłam u lekarza ale nie miałam robionego USG 😞 a już myślałam że zobaczę mojego skarbka. Muszę poczekać 4 tygodnie do następnej wizyty. A u mnie wszystko szczelnie pozamykane nie mam żadnego rozwarcia i szyjka się nie skraca, więc na razie git.

A dzisiaj na poprawę humoru kupiłam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=767605006, ale tylko dlatego że wczoraj wygrałam aukcję z czapusią i śliniaczkiem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=761642704

• Mamusia
no już sobie dałam spokój z nim mój mąż mówi że widział we francji jakiś tylko różowy i był tańszy niż ten tutaj,więc dostał bojowe zadanie zakupienia kocyka dla Emilki 😁

No dla nich dziwne my już jesteśmy przyzwyczajone że nasza fredeczkaa to zdolna kobietka i taka odpowioedzialna pomimo swojego młodego wieku 🙂

Hej grubaski 🙂

Już wróciłam od teściówki i nadrobiłam to co naskrobałyście i muszę Was zmartwić że i mnie coś dopadło 😠 Mam okropny katar i w gardle mnie coś drapie 😞
Niestety regulamin naszego forum złamałam i proszę o wybaczenie :P

AgnieszkoW limuzyna Ani 1 klasa 🤪 Choć wszystkie pojazdy naszych maluchów są prześliczne :laugh:

I ogólnie dziewczyny jesteście kochane że o mnie pamiętacie 😆 Całuski dla Was 😘 😘 😘 😘

Ja mam jeden gruby kocyk i kilka cieńszych ale żaden nie był kupowany bo zostało mi po Kamilku i szwagierka mi też dała 🙂

I już więcej nie pamiętam co miałam napisać :P :P :P