Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
już miałam iśc sie połozyc a tu prosze... wylazły grudniówki :P

ja dekoracje chce w tym roku zrobic sama- poza bombkami. W Austrii na drzewkach wiesza sie owoce-np.rajskie jabłka zanurzone w karmelu, orzechy, suszone plastry jabłek lub pomarańczy, korzenie cynamonu, szyszki pomalowane sprayem itp i ja chce tak w tym roku zrobic 🙂
zawsze było tak typowo polsko bo w polsce a teraz bedzie troszke inaczej :P

no najlepiej mieć dwa zestawy tak jak Ty Aga, wtedy można zmieniac co roku 🙂
Ja w tamtym roku miałam pierwszą swoja choinke i też jak z dzieckiem musiałam zaczynać wszystko od początku 🙂 kupować bombki, łańcuszki, lampki 🙂 ale fajnie to wspominam i pamietam jak dziś jak mąz targał przez pół miasta wielką , żywą choinke do domu bo mi sie taka spodobała hahah a tu zaraz drugie święta razem i już nie sami a z córeczką , nie wierze 🙂

Wstawiam fotkę ale jest niewyraźna bo robiona aparatem z telefonu :P :P [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0048.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Wiecie co jestem wściekła 😠 😠 musiałam wyjść do miasta i stwierdziłam że jak bym zaczęła teraz rodzić to bym nie zdążyła dojechać do szpitala 😲 korki chlapa śnieg masakraaaaa!!!!!!
Na dodatek moje buty zimowe które kupiłam w tym roku i dałam kupe kasy za nie przemakają 😠 😠 no kuźwa już nawet butów nie mam 😞 są takie koszmarne korki przez remont tego mostu u nas i do tego ta zima po prostu koszmar,namęczyłam się tylko i nic więcej 😞

A na poprawe humorku kupiłam sobie lasy solone i cole :P

Wy tu tak ładnie o świętach opowiadacie az się rozmarzyłam i jak na początku chciałam śnieg tak teraz już go nie chce tak mi dzisiaj zalazł za skóre :P

No Aga ma racje ze za rok juz nie poszlejemy z przystrojeniem łóżeczek, nawet nie wiem czy choinke postawię bo jak Niunia zacznie chodzic to pewnie wszystko będzie chciała dotykac, poznawac ...

Mittko no widzisz 🙂 na brzuszku zawsze najcieplej 🙂