Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się grudniówki rozmarzyły o świętach 🙂 ja się tak właśnie zastanawiam gdzie ja wcisnę choineczkę?! Mam nadzieję, że zmieści się między łóżeczkiem a komodą 😉 No i oczywiście muszę mieć żywą, nikt nigdy nie przekona mnie do sztucznej. No i najlepsze są najzwyklejsze świerki bo najpiękniej pachną 🙂

Dziękuję, dziękuję kochane 🙂
I przyłączam się do zyczeń dla Pana Akompf 🙂 jemu się juz bardziej należą niz mnie , ja dopiero od niedawna jestem pedagogiem i jeszcze nie zdązyłam sie nigdzie wykazać 🙂

Uciekam narazie, jadę z męzem na budowę zobaczyc jak okna wyglądają 🙂

• Mamusia
Hej, wróciłam od lekarza. Dostałam syropik, krople do nosa no i kazała poleżeć...hehe jasne 😉

Co do zakupów to dziś zamierzam zaszaleć znów na allegro kupić kolejne rzeczy "wyprawkowe".
Chce dziś zamówić wanienkę no i wyszukać wózek może znajdę taniej na Śląsku. Bo w Warszawie...są wygórowane ceny.

A naszym drogim koleżankom pedagogom życzę wszystkiego najlepszego!!!

Nadrobiłam te 25 stron :P

GosiaG - ta czapusia podobna do mojej 😁 Wstawiam moją dla przypomnienia! 😁
AgnieszkaK - powinaś znaleźć ten reportaż o kąpaniu maluszka na www.dziendobry.tvn.pl - jak dzisiaj nie bedzie to zobacz jutro 😁
AgnieszkaW - my tez drugie święta dopiero będziemy razem spędzać. Ostatnio kupiliśmy cały zetsaw świąteczny w mkolorach czerwono srebrnych, a wczesniej w domu miałam niebiesko złoty 😁 Czyli na odwrót 😁
Anja - ja wczoraj tez sie zajadałam frytkami z męzuniem pozno wieczorem i jeszcze nie pozmywalam, mam dziś tak wielkiego lenia, że ho ho!
Chyba sie poprostu wyciągnę na sofie obok mężunia 😁

Do póżniej kochane!

• Mamusia
Moj maluszek rozciaga sie coraz bardziej u mnie w brzuszku wczoraj w nocy takiego kopa mi zasadzil(a) ze az podszkoczylam w lozku:laugh: :laugh: :laugh: troche zabolalo ale swietne uczucie...
Ja w grudniu bede miala na glowie..swiateczne porzadki,Gotowanie tych wszystkich potraw, dekoracja mieszkania, szykowanie sie do szpitala zakupy prezenty i na dodatek mam termin na 26-12-09:P :P :P ciekawe jak to bedzie bo moja mama przyjedzie w polowie grudnia... Ehh byla wczesniej i pojechala..A i jeszcze przylatuje moj braciszek i rodzice meza wiec troche zamieszania bedzie 🤪 🤪 🤪