Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja nareszcie sie doczekalam mojej szkoly rodzenia 😆 😆 😆 Ciekawa jestem jak bedzie. Idzie ze mna moj maz bo to nasze pierwsze malenstwo wiec i jemu sie przyda. Oj jeszcze niedawno mowilam do niego ze jeszcze tyle trzeba czekac az do szkoly rodzenia i pozniej dopiero zaczne odliczac a szkola juz jutro 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka już wróciłam 🙂

Jejku ale pogoda 😠 Psa z kulawą nogą bym nie wygoniła na ten wiatr i deszcz 😞 A o kierowaniu samochodu to już nie wspomnę 😠

Wiola no szkoda że Twojego męża nie będzie na święta 😞 Na pocieszenie masz ode mnie buziaka 😘

A ja mam Ring Max Adbor 🙂

Julka co Ty wypisujesz za głupoty 😞
Czemu czujesz się nie mile widziana co daje Tobie powód na takie odczucie?? 😞
My nie robimy żadnych segregacji, każdy jest tu mile widziany i nawet nie musi być to grudniówka 😉

Julka jeżeli coś Cię trapi, boli bądź masz jakieś rodzinne problemy możesz zawsze z nami popisać, my postaramy się Tobie doradzić lub troszkę pocieszyć. Ale proszę nie pisz bzdur typu że nie jesteś tu mile widziana.
Oczekujesz najcudowniejszego człowieka na świecie i na pewno odczuwa Twoje zmartwienia a to nie służy ani Tobie ani maluszkowi, więc kochana brzusio do góry i idź teraz odpocznij bo może po prostu dopadła Cię jesienna depresja 😉

cześć baby 🙂

Co się tu dzieje, julia jak możesz pisać, że czujesz się nie mile widziana na forum - bzdura, a ja się czuje bardzo mile widziana i mam nadzieję, że tęskniłyście kobiety za mną:laugh: :laugh: :laugh:

Odniosę sie tylko do wanienki, rano w tvn była mowa o kąpieli dzieci i fizjoterapeuta mówiła, żeby kupić najzwyklejszą wanienkę bez żadnych udziwnień, bo one tylko przeszkadzają i żeby wanienka była duża, czyli zostaje taka jaką miałam kupić:P

Julka, dlaczego tak sądzisz??
😞
Tu każdy jest mile widziany, uwierz! Ja nie jestem tutaj od początku a mimo to bardzo mi się tu spodobało i chyba się uzależniłam 😁
Buziak dla Ciebie, by Ci się humorek poprawił 😘

A u mamusi byłam, ale witałam się z wami w poniedziałek i wczoraj wieczorkiem 🙂
tylko o wanienkach doczytałam bo reszty nie dam rady, aż boję się patrzeć ile naskrobałyście za te 3 dni:laugh:
mi podobała się ta wanienka co jedna z naszych agnieszek kupiła, ale siora mi mówiła, że one są nie praktyczne, że najlepsza najzwyklejsza a on dzisiaj to potwierdził więc taką też kupię 🙂

• Mamusia
hej babole!

Wiola ode mnie też buziak na pocieszenie 😘

Emmax pewnie, że tęskniłyśmy 😉

Julia dla Ciebie też buziak 😘

A właściwie to dla Was wszystkich buziaki 😘 😘 😘 Ja tam uwielbiam nasze forum i Was wszystkie laseczki!

Szafa skręcona, rzeczy poukładane, czas na kolacyjkę i lulu 😉 Do jutra paaaaaaaa 🙂

Nadrobiłam 🙂

Julio powtórzę po dziewczynach, nawet tak nie myśl, że jesteś tu niemile widziana!! AgaK pięknie Ci napisała, że nosisz w sobie małego człowieczka i jesteś jedną z nas 🙂 więc nie wygłupiaj się kochana, tylko pisz co Cie gryzie a my na pewno postaramy się Cię wesprzeć, choćby dobrym słowem 🙂 Buzia na pocieszenie 😘

Wiolka fensk za zyczonka 🙂 Dla Ciebie też daję buziaka na pocieszenie 😘 i z całego serca Ci zyczę, aby mąż zdążył zobaczyć córeczkę przed wyjazdem, żebys urodziła jeszcze jak będzie.

Wanienke mam zwykłą , oczywiście różową haha jak by mogło byc inaczej 🙂

A wózkiem się wczoraj chwaliłam ale jeśli nie widziałaś Persy to ja mam X landera Xa 🙂

Emmax mogłabys częsciej tu zaglądac !! 😁

Dziewczyny byłam z męzem na budowie, masakra jak wieje, myślałam że mi głowę urwie 🙂 no i dlatego przyszłam się ogrzać na nasze forum 🙂

Agnieszko ja też :laugh:
W poniedziałek spotkałam się z dwiema koleżankami i obie miały opryszczkę, normalnie patrząc na nie usta mnie swędziały, ale na szczęście od samego patrzenia się nie zaraziłam :laugh:

Persy rzeczywiście śliczne te kocyki 🙂