Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Panie Akompf przyłączam się do życzeń 🙂

Pani Akompf dzięki za linka, muszę pokazać mężulowi 😉 Już się napaliłam na książkę tego faceta, ale muszę poczekać do wypłaty. Fajnie bo z książką jest 3-godzinny film DVD.
Czapunia cuuuuudowna 🙂

To będą nasze ósme wspólne święta, drugie jako małżeństwo (i drugie w tym mieszkanku),a pierwsze z naszym synkiem 🙂

Zmieniając temat to panowie właśnie skręcają nam szafę. Ale ona wieeeelka! Teraz to już się powinniśmy ze wszystkim pomieścić, ale się cieszę 🙂 Teraz w końcu musimy zrobić parapetówkę hehe!

• Mamusia
Superowa ta czapeczka 🙂

A ja z mężem pogadałam wybraliśmy wreszcie łóżeczko będzie bez szuflady bo i tak nie będzie jak jej wysuwać :P

No i jego koledzy jadą na przerwe do domu a on i jeszcze jeden kolega tłumacz zdecydowali że zostją 😞 rozmawiał ze mną i pytał miałam mu ochote wykrzyczeć przyjeżdżaj,ale postanowiliśmy się zrobić materialistami i zostaje tymbardziej że urlop musiał by wziąść bezpłatny bo normalny chce na grudnia zostawić no i tyle nie wiem kiedy teraz przyjedzie 😞

• Mamusia
dobry wieczor mamusie, ja po pracy i bylam jeszcze u babci bo dzis ma urodziny.. ja za tydzien mam umowiona wzyte u lekarza w katowicach ktory jest zastepca orynatora w tej prywatnej klinice w katowicach i on mi da skierowanie tam i bede rodzina normalnie na NFZ bo maja umowe podpisana tylko nie znam goscia ale polecjaja znajome

• Mamusia
Cześć kobietki!

Uhh w końcu mi się udało dojść do pierwszej strony, cały dzień was tylko nadrabiam i nadrabiam :laugh: no to tak:

AgnieszkaK- kurój się kochana, pomysł z przystrojeniem łóżeczka super a wasze zdjęcie ze świąt jest naprawdę piękne i aż się poryczałam jak je zobaczyłam bo ja takiego nie będę miała.... 😞

Gosiag czapa superowa 🤪

Mittka kocyk mam duzy 100% polyester cieńki do wózeczka a do łóżeczka troszkę mniejszy akrylowy gryuby ale myśle, że lepiej kupic troszkę większy bo zawsze go można zawinąć, podwinąć i bez problemu a z za małym nic nie wykombinujesz 🙂Kochana wiem, że fajnie by było mieć męża przy sobie chociaż na 2/3 dni ale lepiej się teraz przemęczyc żeby w grudniu być razem 🙂

Co do wanienki to ja mam najzwyklejszą, bez profilowanych podparc itd. i jak sobie pomyślę o kąpieli takiej kryuszynki to jestem przerażona, nie wiem jak sobie dam z tym radę 🤢

Połóg- kurna jak to wogle wzgląda dziewczyny bo ja mam mgliste pojęcie? Tutaj nie ma wkŁadw poporodowzch takich wuielkich tzlko takie jak ywzkŁe podpaski belli 🤢 a ja si€ wykłucałam w sklepie jak głupia heheh.

Ciuchów na zime mam 0 🤢 🙃 😮 niby tu nie jest tak zimno ale dzisiaj jak spadła temperatura do 13 stopni to troszku się zmarzło w sweterku, który ledwo zakrywa brzuch.

Mężu Akompf i Agnieszko życzonka od nas 🙂 i tak BTW Agnieszka Chylińska stała sie komerchą i nie jestem w stanie tego słuchać 😠 szkoda takiego głosu na takie bzdetnme pioseneczki 🤨 😠

Ewa ale masz maluśki brzusio 🙂 mnie tak wywaliło, że hoho ale waga stoi w miejscu, póki co +12, mam nadzieję, że może jeszce tylko kilo, dwa i tyle, w końcu tylko jeszcze miesiąc i moge rodzić (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)!!!!!!!!!!!

Co do świąt to jak sobie pomyśle to mi łży w oczach stają, alez ja dzisiaj płaczliwa jestem kurcze felek.... będziemy z Majką i z moją mamą ale bez tatusia i jest mi tak strasznie przykro i ciągle tylko rycze i rycze chociaż wiem, że nic na to nie poradzę 😞

No to by było na tyle 🙂

Wiola wiem, że to małe pocieszenie, ale dostajesz ode mnie buziakia i oklask, by to dodało Ci troszkę więcej siły, bo wiem, że nikt w święta nie chce być sam 😘

Persy ja mam quinny buzz 3, a po córci chicco.

Wanienkę będę kupować normalną.