Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć mamuśki!

No październikowe mamuśki juz się rozpakowują, potem już tylko DagiM i ja (bo tak na prawdę to ja listopadówka jestem ale ich nie lubie heh :P ) 😲 🤪 i powiem wam, że jestem przerażona jak ja pierdut!!!! Powinnam się wziąć pożądnie za wyprawkę bo daleko w tyle jestem a uwioeżcie mi że mam zero zapału jeżeli o to chodzi i wogóle czasem zapominam, że w ciąży jestem 🤔 😮

Persy sliczne to okrycia kompielowe 🙂

Wogóle dzień mam dzisiaj jakiś posrany, spałabym przez cały czas tylko, nic nie zrobiłam oprócz obiadu i kolacji, nawet jeść mi się nie chce, jakaś deprechja czy co? 🤨

cześć dziewczynki 🙂

ja znów na chwilkę, ale od jutra wracam do normy:laugh:

nie zapominajcie, że część grudniówek zapewne zacznie się rozdwajać w listopadzie, więc to już prawieeee 🤪

do jutra papatki 🙂

• Mamusia
Wiolka ja mam termin rowno miesiac i jeden dzien po Tobie, ja to sie dopiero boje ale ciagle powtarzam sobie ze przeciez jak zobacze ye moje malenstwo to zapomne o calym bolu.. Ty tez tak pewnie bedziesz miala. Juz teraz Ci zycze duuuuuzo wytrwalosci.. Czyli pierwsza na grudniowkach bedziesz mamuska :P

A ja znowu mam zgagę 😞 masakra normalnie ;/
I tez już chcę grudzien, bo chcę wozić niunię w wóziu 🙂

Wstawiam fotki 🙂 [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05360__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ja lubię makaron i to baaardzo!!!

Pościeli do wózka nie kupuję, chyba że po porodzie okaże się, że jednak się przyda to dokupię. Wystarczy już tych zakupów, nie ma co świrować :P

Ja się dziś poleniłam po obiadku, obejrzałam filmik i teraz czekam na babeczki czekoladowe, które pięknie rosną w piekarniku 🙂

Aaaa i dzwonił gościu, że jutro przywiozą szafę i będą skręcać 🤪 W końcu będę mogła wszystko poukładać i zrobić porządek. Tylko czeka mnie wielkie pranie bo muszę wyprać wszystko ze starej szafy bo tam capi starymi rzeczami :laugh:

Jest jeszcze oczywiście opcja spacerówki ale już nie zdązylam zrobić fotki, bo męzuś zaczął zakładać gondolę i tak zostało, ale wózek jest naprawdę świetny i jak lekko się go prowadzi... marzenie normalnie, mam duże mieszkanie, wiec mogłam troszkę sobie nim pojeździć 🙂

Tutaj wklejam Wam zdjęcie spacerówki z allegro

Jeśli jeszcze któraś z Was nie ma wózka, to naprawdę polecam Xlandera Xa 🙂 [img size=176]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/xa_6__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

A ja jak znowu zupełnie z innej beczki 🙂 Jak wcześniej pisałam jade jutro na wielkie zakupy, mam zamiar kupić wszystko oprócz wózka i łóżeczka, bo wózek to mój brat kupuje (stwierdził, że taki obowiązek chrzestnego), a łóżeczko teściowa... No i zastanawiam się nad kosmetykami... Wiem... wiem pisałyście już kiedyś jakie firmy wybrałyście i które są najlepsze, ale ja już nie pamiętam 😞 Nie wiem czy mam kupić płyn do kąpieli, którym można też myć główke dziecka czy lepiej kupić dwa oddzielne... Jestem zielona jak ogórek w tym wszytkim...

Agnieszkaw26 wózeczek świetny...
Miłej nocki Wam życze, chociaż napewno jeszcze tu zaglądne 🙂