Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hehehe, no to macie z tymi mężami spokój 😁 A oni z Wami 😁
Mój troche posiedzi przy kompie i już ma żoncie na głowie, ze siedzi przy kompie zamiast spędzać czas z żonką 😁 a później będzie też i z Basieńką 😁 hahahha

Obcięłam włosy, poleciało sporo! Zostało niewiele 😁 Mężunio juz dzwonił i o zdjęcie mmsem sie dopytywał 😁 Powiedziałam, ze nie dostanie bo to będzie niespodzianka, to stwierdził, ze już się boi 😁 hahahahah

Idę robic obiadek - dzis sobie obmyśliłam kopytka z sosem i rolady drobiowe zawijane... 😁

A ja dziś mam pomidorówke z wczoraj z rosołu z niedzieli haha

Akompf no kochana pokaż się nam szybciutko, cos Ty tam zrobiła z tymi włoskami 🙂

Czytam Was od godziny i nic napisac nie mogę bo albo brat, albo szwagierka na kawke ... a i teraz jeszcze mąż przeszkadza 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczynki juz jestem... Zakupy takie jakie porobione ale dostalam lenia i ide zaraz sie polozyc. Jestescie juz gotowe tak w razie "W" do szpitala???? Bo ja ani troszke... torba dla dzidzi---nic nie gotowe, ale to tylko pwybierac i spakowac (brak checi,len pierwsza klasa, ale wstyd) 🙃
Torba dla mnie---nic nie ma gotowego jedyne co mam zakupione to majtolki jednorazolki co wam kiedys pisalam i to wszystko(len jeszcze wiekszy na przygotowanie wszystkiego) 🤨

A co do brzuszka to dzis w nocy wstalam o 4.30 bo mnie wszystko tak bolalo jakby mialy byc skurcze porodowe 🤪 🤪 hehe porodowe to nie ale bolalo baaaaaaaardzo

• Mamusia
hej!

megulka bryka super"D jako jedyna chyba wsrod grudniowek zdecydowalas sie na roz 🙂

Ami to szybko zaskoczylas 😁 jak po 2 mies bbylas w ciazy :P

Akompf zjadlabym kopytka z sosem!! :P a wstaw zdj w nowej fryzurce! :P

Lece bo mala sie chyba wkoncu budzi 😉 papa 🙂

Ja dla dzidzi nie biore do szpitala nic. Tam mają , jedynie na wyjście cos musze mieć, ale to mąz przywiezie jak po mnie i po małą przyjedzie. Ja mu naszykuje w nosidełku wszystko.

A dla siebie torby tez jeszcze nie mam spakowanej.
Ale mam już majtki zakupione jednorazowe, koszulę do karmienia i kapcie. Szlafrok tez mam.
Musze jeszcze sobie kupić podkłady poporodowe.

Wszystko wiem od szwagierki, która rodziła we wrześniu w tym samym szpitalu, w którym ja będe rodzić.
I wiem tez ze daja próbke sudocremu i takiej masci na sutki bolące bepanten czy jakoś tak... i jeszcze kilka innych rzeczy 🙂

Dziewczyny a gdzie Wy sie podziewacie?????

• Mamusia
Ja tam nie mam żadnej torby spakowanej :P nie wiem jakoś jeszcze nie myśle o tym,teraz mam przeczucie że mojej kruszynce nie będzie się spieszyło na świat 🙂 chociaż nigdy nic nie wiadomo 🙂 mam piżamki i kapcioszki ale nie mam torby :P hehe nie no ja jakoś spokojnie do tego podchodze.Zobaczymy jak to się rozwinie 🙂

• Mamusia
No wlasnie zapomnialam o kremie na bolace sutki calkiem o tym zapomnialam a moze nawet nie zapomnialam bo nie mialam tego na liscie ,,, ja mam jak narazie tylko majtolki i nic wiecej... A co do torby dla maluszka to dobry pomysl zeby tego nie tachac tak od razu ale zobaczymy jak to "wyjdzie w praniu" ja naszykuje dwie torby jedna dla mnie druga dla maluszka mam nadzieje ze sie wyrobie bo mam nadprawde lenia:laugh: :laugh: