Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
OO widze że poważny temat się pojawił 🙂 niegdy nie wiemy jak się zachowamy dopóki nie znajdziemy się w takiej sytuacji.Też nie wiem czy bym wybaczyła zdrade wiem jedno napewno bym nie zapomniała i miał by przesrane bo ja jestem bardzo pamiętliwa i przy kłótni wszystkie brudy wyciągam :P

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam tak,ze jak sie uczepie to sie uczepie na calego. A pozniej jest okres spokoju.

Wiem ,ze jak Marcin idzie na impreze to nic glupiego nie zrobi ale wiem jakie sa dziewczyny ... :/ zreszta Marcin sam mowi,ze same sie pchaja do rozporka :/ pozatym mysle,ze nie jest na tyle glupi,ze jest w clubie gdzie wie,ze pelno moich kolezanek i cos by glupiego robil... nooo ostatnio z jakims tam kolesiem sie pobil ale nie o takie rzeczy mi teraz chodzi.

• Mamusia
Aga84 Marcin wie,ze jak cos to to nie ja zrobilam hehe :P on tylko jak net nie dziala to sie do mnie zglasza,zebym do wujka zadzwonila :P ostatnio nie mialam od soboty do poniedzialku neta a okazalo sie,ze skrzynka z odbiornikiem na dachu zostala zalana deszczem. Wujek przyslal pracownika i naprawil ale jeszcze musi przyjechac raz ta skrzynke wymienic.

Witam Grudniówki 🙂

Dzisiaj weszłam w 33 tydzień ciąży 🤪

Mam wizytę u gina dzisiaj więc gimnastyka mnie czeka z golarką ech 🤨 Mam wizyty co 3 tygodnie odkąd w ciąży jestem i tylko 2 razy usg miałam nie robione przez ten czas, dzisiaj mam nadzieje że powie mi ile Mały waży i czy się ustawia głową w dół 🙂

Jak byłam u teściów to siostra męża pożyczyła mi kurtkę na zimę z czego baaaaaaaardzo się cieszę bo do końca w niej pochodzę normalnie się zapinając, no i taka młodzieżowa a nie to co w sklepach wisi dla starych babek fasony 🤨

Pier....nięta ta pielęgniarka co smoczek taki dała dziecku, chyba bym jej przyfasoliła 😠

Fredeczko ja jak będę karmić piersią to nie pójdę za nic do solarium choć wyglądam jakbym do mąki wpadła 🤨

Jak w związku umiera miłość to już lepiej usiąść i sobie głośno o tym powiedzieć niż jakieś machloje na boku robić, no ale zdrady były są i będą niestety 🤨

Idę się szykować, odezwę się później jak u lekarza było, miłego popołudnia Grudniówki 🙂

U mnie w szkole był temat solarium w czasie ciąży i po ciąży i nauczycielka odradzała bardzo. Uczyła nas babka która jest neonatologiem w szpitalu więc zostanę przy jej zdaniu żeby sobie odpuścić na ten czas solarium, w ogóle to po tych wszystkich rzeczach jakie się dowiedziałam o solarium to odechciało mi się chodzić:laugh:

Ale myślę że wszystko jest dla ludzi tylko trzeba z głową to robić.

• Mamusia
jesteście kochane że sie o mnie martwicie. Tylko te nerwy to nie z moja pracą były związane tylko poszło o jednego pracownika który pracował u mojego. Stwierdziłam że ludzie potrafią w straszny sposób wykorzystać czyjąś dobroć. A mój jest za dobry i w okropny sposób został potraktowany. I z tego powodu mam nerwa i ryczeć mi się chce. Ale to tak jest jeśli ma się miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę.

A wracając do tematu wieku to ja chyba pobiłam rekord. I przyznam się że nie wstydzę się tego bo dla mnie nie ważna jest różnica wieku tylko to czy ludzie potrafią ze sobą być i szanować się na wzajem.

• Mamusia
Ja mialam okres,ze przesadzalam z solarium... ale pozniej juz z umiarem chodzilam,zeby tylko podtrzymac opalenizne. Np 1 raz na 2 tyg.

a znam dziewczyne, wlasciwie to to juz kobieta po 25 ktora chodzila codziennie lub co 2 dni np na 15min... wyobrazcie sobie jak ona wygladala niesmacznie :/ a teraz jest caaaaaaala pomarszczona. ale ona tak 2 czy 3 lata chodzila...

ja mam zamiar zaczac tak jak sie wszystko mi dobrze zagoi po miesiacu lub 2 po porodzie . i tak na 5 min bym chodzila pozniej 7 .

a spojrzcie na ten wozek http://www.allegro.pl/item798845794_silver_cross_balmoral_krolewski_wozek.html

• Mamusia
Super, że może Ewa dzisiaj wyjdzie ze szpitala, trzym,am za to kciuki. 🤪

Róznica wieku między mną a moim mężem wynosi 5lat i uważam, że jest doskonała. Ale ten artykuł to chyba jakaś ściema...

O ja pierolole, z tym smoczkiem to jakaś masakra 😲 !!!!!!!!

Asiula daj znać co było u lekarza 🙂

Fredeczka fotelik jest zajebisty ale ta cena mnie powaliła!!!!!!!!!!! A z tym solarium powinnaś sobie dać sopkój przez okres karmienia piersią. Wózek jest przepiekny!!!!

GosiaG a jaka jest u was różnica wieku?

Ja w końcu zrobiłam barszczyk i placki ziemniaczane, od razu kolacja gotowa hehe.

Idę do mężusia się przytulić 😘

• Mamusia
hej Mamuśki,

piszecie o solariach, ja studiuję kosmetologię i nam jako studentkom tego kierunku zabroniono korzystania z solarium w celu dawania dobrego przykładu klientkom. O niczym tyle nie trąbią jak o wszelkiej szkodliwości solariów, nasza wykładowczyni opowiadała np o przypadku panienki, właścicielki solarium w małym miasteczku, która wsadziła do niego swoje 6miesięczne dziecko,żeby je opalić przed chrztem. Z ciężkimi poparzeniami trafiło do szpitala. Ludzie to są czasem naprawdę porąbani. Makijaże do pierwszej komunii to podobno standard:P