Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny!

Wróciliśmy ze szpitala, nie wiadomo dokładnie co jest ale Majka ma pełne, powiększone jelitra co może doprowadzić do ich poplątania, tzw. skrętu kiszek 😞 😞 😞 co może skończyć się operacją . W poniedzialek znowu na kontrole i wtedy się okaże czy sie coś poprawiło czy pogorszyło. Najprawdopodobniej będę miała w takim wypadku cesarskie cięcie ale to juz mam gdzieś. Jestem załamana.... 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
wiolka a czemu nie zdecydowali sie ciebie juz teraz zostawic w szpital tylko czekac do pn? masz juz ciaze donoszona...

wiolka nie martw sie, napewno bardzo sie martwisz bo to normalne ale pametaj ze wszystko bedzie dobrze.. niestety duzo grudniowek mialo jakies problemy ale kazdy maluch jest zdrowy wiec glowa do gory...

O kurcze, Wiolu 😞
Nawet nie wiem co Ci napisać..
Trzymam kciuki za Majeczkę, musi być z nią wszystko ok...
A cesarka... wiem, że jej nie chciałaś, z resztą tak jak ja... ale dasz radę!!!
Przytulam mocno, nie wiem co mogę Ci więcej napisać...

• Mamusia
Wiola no co Ty maleńka nie pękaj,będzie dobrze,ale skoro Majeczka ma coś z jelitkami to czemu już dziś czegoś nie robią?? na co czekają??
Wiem co przeżywasz,ale musisz być dzielna i myśleć pozytywnie,Wiesz jak jest czasami z tymi badaniami usg raz coś wykrywają potem okazuje się że wszystko ok.Zobaczysz już niedługo Majka się urodzi cała i zdrowa.Łap buziaki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 I wiesz że jesteśmy z Tobą.

• Mamusia
Nie zostawili mnie bo widocznie nie ma potrzeby i w poniedziałek się wszystko okaże, zresztą oni sami nie wiedza co to jest bo zdarza się to bardzo żadko bo może to byc powietrze, może nałykała się za dużo płynu owodniiowego a może to byc też już smółka. Nie wiem i ryczeć mi się chce. 😞 😞 😞 Idę do męża, będę pewnie później!

Biedna Wiolka. Współczuje Ci kochana, taka niepewność jest najgorsza... mam nadzieję i wierze w to, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się cieplutko.

Anja dziękuję za oklaska 😘

Zaraz mama z bratem moim do mnie przyjadą, więc znikam znowu na dłuższą chwilkę.

Kajtucha wysłałam Ci zaproszenie na NK.

• Mamusia
Wiolcia kochana daje oklaska dla Was 🙂bedzie ok zobacz sama ze juz nic złego sie nie moze zdarzyc i szystkie dotrwacie do konca i przytulicie swoje Skarby Ukochane ja w to mocno wierze 🙂 🙂statystyki mowia ze co drugie dzieciatko rodzi sie z jakimis komplikcjami a to ze skaza białkowa a to bezglutynowe a to jeszcze jast takich wiele niemartw my grudnioweczki silne babki a malenstwa jeszcze silniejsze 🙂a najwazniejsze ze zdrowe.my jako mamy sie stresujemy wynikami to normalne,i uwierz jakby naprawde miało byc cos złego to na stówe by Cie zostawili w szpitalu a tak to jestes teraz przy mezulku i niepotrzebnie martwisz sie na zapas...buziolek Kochanadla Ciebie i Majeczki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Hej dziewczyny 🙂

U Gina ok, mam rozwarcie na palec ale powiedział że wytrzymam do cesarki:P Kazał brać tylko Diprophyllinum do 6 grudnia żeby mały nie miał ochoty wcześniej wyjść, brała któraś z was ten lek???

Kamilek będzie z nami 15 grudnia 🤪 14 do szpitala a 15 wielki dzień 🤪 🤪 🤪
Mały waży 2900 jestem taka szczęśliwa bo martwiłam się że mało ostatnio (2080) 🙂

Wiolu bedzie wszystko ok ... nie martw sie na zapas ... lab buziaki na pocieszenie 😘 😘 😘
ide zobaczyc co tam ciekawego w telewizium - jesli co to wpadne pozniej zobaczyc ... buziaki dla wszystkich brzuszkow i maluszkow 😘 😘 😘

• Mamusia
Czesc dziewczynki nie dam rady nadrobic zaleglosci bo nie dam rady no... Widze ze Wiolka smutna... lap buziaka na pocieszenie 😘 😘 😘 😘 wszystko bedzie ok..

Bylam dzis u poloznej i pytalam czy moje malenstwo juz sie obrocilo lecz jak narazie to jeszcze nie 🥴 🥴 ... Ale wierze ze juz niedlugo to zrobi 🤨 🙂 😎

Za to zeszlej nocy obudzilam sie o 4.30 z wielkimi skurczami, polozna powiedziala ze jesli sie powtorza mam zadzwonic do szpitala i radzila zebym sie wkoncu spakowala:P :P

Wiec dzis postanowilam zaczac pranie a spakuje sie na poczatku grudnia bo dzidzia mam nadzieje wczesniej nie zrobi mi niespodzianki 🤪 🤪

• Mamusia
Wiolu trzymaj się kochana! Na pewno wszystko będzie dobrze z Majką!!!

Julia no szykuj się szykuj bo to nigdy nie wiadomo kiedy nasze dzieciątka zechcą wyjść 😉

Aga84 mój Piotruś będzie mieszkał z nami w pokoju 😉
Pizza pycha, chodzi z mną od kilku dni!

Asiula to 15 grudnia zostaniesz mamusią 🤪 Z jednej strony fajnie jak zna się dokładną datę 🙂

Kajtucha poszukam Cię u dziewczyn na NK i też Ci wyślę zaproszenie 😉