Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My tez mamy lozeczko w pokoju bo wtedy najlatwiej do malenstwa...Ufff ciuszki poprane,,,jutro kocyki jak te zdaza wyschnac bo juz dwie suszrki sa zaladowane ciuszkami nie i jutro czeka mnie sterta pieluszek do prasowania ale to jak wroce z pracy rety na sama mysl o prasowaniu juz czuje sie zmeczona, moze ktoras lubi prasowac????

Mam nadzieje ze skurcze dzis dadza mi pospac ale to sie okaze a jak tam u Was???

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jestem 🙂

Mamusia z bratem pojechali.

Moja Niunia tez będzie miała swoje łóżeczko w naszej sypialni-nie wyobrażam sobie inaczej 🙂

Kuźwa mam jakieś dziwne nerwy nie wiem na co, ale nosi mnie straszliwie i kłóce się z męzem o jakieś bzdury... chyba pójde się wykąpać i spać, bo ten wieczór może się źle dla nas skończyć jak nadal będę miała taki nastrój.

No wykąpałam sie i troszke mi nerwy puściły, ale mąż ogląda TV i nic się nie odzywa tylko patrzy ukradkiem na mnie - pewnie się boi , że znowu będę krzyczeć bez powodu 🙂 ale juz nie będę, bo nawet nabieram chęci, żeby go zmolestwoac ...

Szukam sobie na allegro jakiejś koszuli i chyba dokupię sobie jeszcze jeden szlafroczek , taki cieńszy bo mam tylko taki grubaśny z tych puszystych.

Mittko ja na bezludną wyspę też bym wzieła laptopa, bo dnia bez Was nie potrafię wytrzymac hahah

http://www.allegro.pl/item814921983_muzzy_urocza_koszulka_w_ciazy_i_do_karmienia_r_m.html ta koszulka fajna jest i do tego taki szlafroczek http://www.allegro.pl/item809359569_muzzy_szlafrok_letni_idealny_do_kompletu_r_m.html co o tym sądzicie dziewuszki??

A co tam będę sobie żałowac, za te 9 miesięcy noszenia w brzuszku Niuni tez mi się cos nalezy 🙂 🙂 musze ładnie wyglądac na porodówce 🙂
No i zamówiłam ta druga koszulkę 🙂
A teraz myślę nad tym szlafroczkiem.. też go chyba wezmę.