Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
uda się uda, pod warunkiem, że odpowiedni kod wkleisz 🙂 3mam kciuki!!!
A poza tym to baaaaardzo Wam dziękuję za zaproszenia na nk. Byłam w szoku, że aż ich tyle 🙂 Super, bardzo się cieszę, że mam do Was teraz prywatne namiary i w razie czego będę mogła dać znać
poza tym jestem zła, bo coś mój mąż ostatnio się zrobił jak baba w ciąży i ma gorsze humory niż ja... jakiś nerwowy dziwnie jest, fochy strzela i w ogóle... tak czasami myślę, kto z nas jest bardziej w ciąży 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Z brzuszkiem nie... tylko zdjęcia z USG widziałam.

A męzem się nie przejmuj, czasem tak bywa, że faceci zachowują sie jak dzieci. Ja tez czasem mówię do swojego, że jak się Niunia urodzi to będę miała juz dwoje dzieci - jego i Małą...

• Mamusia
Witam drogie Panie... Baśka dziś piła mlesio z cyca... Idzie jej to marnie, bo zasypia z "sutem" w buzi;] ale stara się dziewczyna! ;] Basia i Mama wyjdą prawdopodobnie w poniedziałek lub w najgorszym wypadku środę... Ja właśnie złożyłem i "uzbroiłem" wyroko Basi w pościel ;] Pachnąca, wyprana i wyprasowana przez TATĘ!

Któraś z Was prosiła o zdjęcie Basi ze mną (dziś córę dostałem pierwszy raz na ręce) to wstawiam... Teraz macie porównanie jak bardzo jest malutka!!!

[URL=http://img134.imageshack.us/i/20112009003smallz.jpg/][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6608/20112009003smallz.jpg[/IMG][/URL]

Kajtucha zdjęcia są przepiękne ale i jaka pamiątka będzie jak sobie z mężem i z dziećmi będziecie oglądali 🙂
Napisałam z dziećmi bo pewnie jeszcze planujesz na przyszłość jakiegoś szkraba, prawda 😉

• Mamusia
witam mazakompf...

corcia bardzo podobna do taty.. po prostu coreczka tatusia 🙂

cieszymy se bardzo ze wszystko jest ok i niedlugo wszyscy beda w domku..

Basia jest sliczna 🙂

i gratuluje "uzbrojenia" lozeczka 🙂

prosze pozdrowic zone i ucalowac mala od nas !!!

i prosimy o wiesci na bierzaco...

pozdrawiam

MeżuAkompf naprawde córeczka podobna do Ciebie 🙂 Urośnie, nie martw się , że malutka, najważniejsze że jest coraz lepiej 🙂 Prosze pozdrowic od nas Agusię i dziękujemy za wieści :*
A jak Aga się czuje ???

Mężu Akompf faktycznie maleńka jest Basia ale ważne że już wszystko jest w porządku a panu ojcostwo służy 🙂

Ja również gratuluję przygotowania łóżeczka dla Basi 😉

Pozdrawiam Wasza całą trójeczkę i przesyłam buziaki 😘

Panie Akompf oklask ode mnie nie tylko za wypraną pościel, ale przede wszystkim za miłość i ciepło jakim obdarza Pan swoje dziewczyny 🙂

A widzę, że mnie ktos wręczył kolejny oklask tylko za co??? i kto?? Dziękuję 😘