Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kajtucha dzieki za wsparcie, Ci faceci czasem niezle maja pod czuprynami i oczywiscie dzis poraz kolejny go wywialo juz mam dosyc, czasem mi sie wydaje ze wyszlam za przedszkolaka a nie doroslego 😠 😠 😠 dawno w leb nie dostal ten moj maz

• Mamusia
Kurcze ja tez chce zobaczyc nowa fotke Basi gdzie ona jest???

Czekam na ziemniaki az mi sie ugotuja bo dopiero bede jadla obiad....no to juz moge spokojnie powiedziec obiado-kolacje... Rety jaka jestem wsciekla na tego mojego "cuuuuudownego" meza

Aga nie martw się, teraz żebyś tylko przez te kilka dni co bierzesz antybiotyk nie urodziła, i wszystko będzie ok, trzymam kciuki 🙂

Julia a ty postaraj się nie denerwować, wiem, że łatwo powiedzieć ale faceci nie są tego warci, chociaż mój mąż to też mnie potrafi z równowagi wyprowadzić, niestety bardzo często:laugh:
A zdjęcia szukaj jakaś 4-7 strona

• Mamusia
Dzieki Emmax znalazlam i dzieki za mile slowo 🙂Pamietacie piosenke; FACET TO ŚWINIA och zlota prawda lece odcedzic moje ziemniaki bo wzielo mnie cos na starzliwie proste danie ziemniaki, udko kurczaka i jajko sadzone:laugh: :laugh:
Sliczna ta malusia :*

Aguś niestety wiem, że tej bakterii nie leczą, przynajmniej przed porodem, ale ważne, że coś Ci podają, głowa do góry 🙂

Julia, no trzeba przyznać, że piosenka trafiona:laugh:

A ja siedzę zawalona rzeczami do szpitala i obcinam nitki i kartki z rzeczy, hehe chyba nie spakuję się w 1 torbę 😠

Ja niestety żadnych wieści od Wioli nie mam 😞

Jejku jak ja już bym chciała urodzić 😉
Już tak ciężko cokolwiek zrobić :P
Agnieszko84 głowa góry dasz radę najważniejsze abyś się teraz nie stresowała choć wiem że łatwo się mówi 😉
Emmax to super że nie masz tego cholerstwa ja tez nie mam 🙂

• Mamusia
martwie sie troche... gdyby nie ta bakteria to juz bym dzis zostala i moze bym miala malenstwo przy sobie ale powiedzial ze przynajmniej 3 dni musze brac ten antybiotyk by rodzic naturalnie wiec nogi zaciskam..

ale wieczorem skurcze bardzo mecza...

ciesze sie ze Was mam.. dzieki.. buziaczki dla Was...

• Mamusia
Ale mam obrazonego maluszka na mame no... Za kazdym razem jak mowie cos zlego na meza albo jak sie go czepiam to moja kruszyna jak mi zasadzi kopa...o rety za szybko zjadlam i teraz mam ...ble....musze isc sie polozyc
Do jutra kochane brzuchatki i mamusie... 😘 😘 😘

Spokojnych przespanych nocek tym co maja pozniejsze terminy a porodowych nocek tym ktore sa juz tuz tuz 😘 😘

Emmax widze że wziełas sie za pakowanie torby 🙂 bardzo dobry krok 🙂

Julio strasznie Ci współczuje zachowania Twojego męza, bo teraz kiedy go bardzo potrzebujesz ona sobie jakies wypady robi.. jak bym mu natrzaskała po łbie....Śpij smacznie :* i narobiłas mi ochoty na ziemniaczki gotowane, ale dam sobie juz dziś spokój...

Aguś84 nie martw się, na pewno antybiotyk Ci pomoże i maluszek urodzi sie zdrowy. Będzie dobrze, zaciskaj nózki te kilka dni i łap buziaka ode mnie i od mojej Maleńkiej 😘

AgaK mnie tez jest cięzko, najgorzej jak się rozsiądę w fotelu lub na kanapie położe to potem musze z 5 minut chodzic, by dojść do siebie jakoś...masakra, ale damy rade, juz niedługo 🙂

Mittko widze, że lubisz trwonic kase tak jak ja... ochh... a ile się ukrywam przed mężem z tymi naprawde czasem niepotrzebnymi zakupami...ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal...

Agaw no wzięłam się, wzięłam, ale ni cholery nie spakuję się w 1, samych wkładów, podkładów, papierów i pieluch napakowałam 1 torbę, kurde a wam udało się spakować w 1 torbę 😉

No mnie się udało w jedną spakować, ale szlafrok będę musiała w jakąś reklamówke wsadzic bo mam trasznie gruby...

Zapomniałam Wam napisac. Miałam dzis kontrolę z ZUSu. Najlepsze jest to, że pojechali do moich rodziców bo tam mam zameldowanie stałe, a tu gdzie mieszkam z męzem zameldowana jestem tymczasowo. No i nie zastały mnie babki. Mama do mnie dzwoniła i mi mówiła o tym.........

Agnieszka W - że im sie chciało 🙂 do ciężarnej na kontrole!!!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Co do torby to dajcie tez możliwość mężowi coś przywieźć jak bedzie u Was :P

No własnie to mnie strasznie dziwi, może nie wierzą, że jestem w ciązy... pytały sie mojej mamy gdzie ja jestem, dlaczego mnie nie ma w domu... bez sensu, przeciez na zwolnieniu nie mam napisane że mam leżec... porażka normalnie. kazały mi się nimi skontaktowac. Jutro tam zadzwonię i zapytam o co im chodzi.