Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No nareszcie Wiola moje serdeczne gratulacje 🤪
Biedactwo się tyle namęczyło a i tak CC się skończyło 😞
Najważniejsze że już po wszystkim 🙂
Już zakładam wątek dla Wioli 😉

Tak zaglądałam co jakiś czas, żeby zobaczyć czy są jakieś wieści od Wiolki i PannyNikt...

Ja nie moge!!!!! Ale musiała się Wiolka namęczyć... ale juz ma ukochaną Brzdąc-Majeczkę przy sobie!!!! Super!!!!!

No i Gratulacje dla PannyNikt - w sumie już nie taki NIKT tylko PannaMamusia 😁

Czekamy na zdjęcia zatem!!!!

A moja Basieńka dziękuje Wam wszystkim za życzenia!!!! W swoje pierwsze imieninki dostała zaskakująco dużo życzeń, kwiatka i pluszową krowę 🙂

Dobranoc kochane 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

o ja, hura Wiolka wreszcie ma małą przy sobie 🙂 🙂 🙂 a wczoraj pisałam , że mam przeczucie, że będzie miała cc, ale ważne że wszystko ok 🙂

do jutra mamuski 😘

Jezu jak mi szkoda Wiolki, ze sie tyle nacierpiała biedna 😞 ale najwżniejsze że wszustko dobrze się skończyło i teraz to juz będzie tylko lepiej... nareszcie ma swoja kluseczkę przy sobie 🙂

I oczywiście serdeczne gratulacje dla PannyNikt 🙂 ma druga córcie, ale bedą rządzic tatusiem, trzy kobitki 🙂

Aż mi się ryczec chce , masakra, wieczór pełen emocji...

To która następna???

• Mamusia
Tyle emocji dzisiaj... Nie zasne...
Właśnie dokonałam nie lada wyczynu... Pierwszy raz w życiu ogoliłam się "tam" dokładne na zero i muszę powiedzieć że mi tak dziwnie jakoś... Zimno :-) ciężko było ale dałam radę :-) teraz czekam na męża, za godzinę na być :-) ciekawe co on na to :-)

• Mamusia
Witam was wieczorowo 🙂
Wow gratuluje mamusiom Wiolce i pannienikt nareszcie 😘 😘 😘 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Co do plci to ja tez jeszcze nie wiem czy mam chlopca czy dziewczynke bo moj maluszek sie zaslonil a pozniej to juz nie chcialy mi poweiidziec..

Dziewczynki jak sie czujecie??? Ja padam ze zmeczenia wszystko mnie meczy i boli juz nie mam czasem sily a jeszcze 21 dni... Ale brzuch mam juz bardzo nisko, czop mi tez chyba odszedl nie jestem pewna z tego jak to wygladalo to chyba to byl czop, skurcze sa, wiec pozostalo czekac choc wcale mi sie nie spieszy 😉 😉
Za to wczoraj nareszcie spakowalam torbe dla maluszka a jutro dla mnie bo czekam az to wszystko wyschnie...

Rety rozpisalam sie... Co tam u Was kochane???

I tak wiem że spać nie będę więc wynajduję sobie zajęcia różne, postanowiłam sobie zrobić domowe spa :P :laugh:

Wszędzie dokładnie się ogoliłam (nie lada wyczyn) 🙃
maseczka na buzi i sobie tak siedzę pewnie do rana... 🤨
no najpierw zmyję maseczkę:P

Kajtucha zimno "tam" ale mnie rozbawiłaś:laugh: trzymaj buziaka za to 😘

Julia 87 im bliżej rozwiązania tym trudniej się ruszać przynajmniej mnie i wszystko jakoś męczy 🤨 ale chyba najbardziej to denerwuje czas tak się wlecze że masakra, choć już po 24 więc śmiało mogę napisać że za 10 dni zobaczę moje upragnione Maleństwo!!! 🤪 🤪 🤪

Uciekam poszukać czegoś w tv, przespanej nocy Grudniówki 😘

Witam jako pierwsza w sobotni poranek 🙂

Oczywiście znowu nie śpię od 5 rano 😞 masakra z tym spaniem 😞

Jaki miałam sen kobitki :laugh: jechałysmy, wszystkie grudniówki autobusem na jakąś wycieczkę, najbardziej zapamietałam z tego snu Mittke, bo siedziała obok mnie ale za cholerke nie mogłam sobie przypomnieć Twojego imienia, dopiero jak się obudziłam to sobie przypomniałam :laugh:
I jeszcze blisko nas siedziała jakas obca kobietka, na pewno nie z grudniówek i sie chwaliła, że jej dzidzia lubi denaturat bo jak ona sie napije to maluszek fajnie się rusza w brzuszku...i ja się z nią kłóciłam, jak ona tak może...prawie sie pobiłyśmy :laugh:

Kajtucha to się musiałaś nawygimnastykowac, by ogolic krocze na łysą pałę haha

Julia to Ty tez będziesz miała kinder niespodziankę , fajnie 🙂

Asiula ile Ty przesypiasz godzin na dobę?? Zachowujesz się jak sowa, w nocy dzień a w dzień noc :laugh: przed ciązą tez miałas takie problemy ze snem ??

A teraz idę sobie zrobić kanapkę i idę spowrotem do wyrka a jak nie zasnę to wrócę 🙂