Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wszystkiego najlepszego dla naszych dzielnych dziewczynek noi gratuluje 🙂
dziewczynki wczoraj ogladalam jakis film o wilkolakach potem cala noc snily mi sie jakies glupoty 🙂
dzis musze przepakowac torbe do szpitala bo w poniedzialek musze sie tam zglosic - troche sie boje bo nie lubie strasznie szpitali a po drugie chyba bede miec cesarke wiec jeszcze nardziej mi sie rece trzesa ... ale sadze ze to przezyje :P
Aga teraz czekamy na wiesci od ciebie z porodowki 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny!! 🙂 widze,ze nowe dzidzie sa!! 🙂

hehe no to ja napisze wam o moim porodzie cud,miod i orzeszki 🙂 ok 22 -23 zaczelam odczuwac regularne skurcze, siusiu,kupka co chwile, wskoczylam do wanny,nie przechodzily. Po 2 polozyli mnie na porodowce, o 3.15 moja kruszynka przyszla na swiat 🙂 2480g i 49cm 🙂 zeszlam z lozka bo chcialam isc do lazienki, wstaje a tam juz czuje glowke w kanale rodnym 🙂 wody mi odeszly ,zawolalam polozna ona odrazu mnie na fotel, i zaczela wszystkich wolac, bo juz glowka wychodzila :P 4 parcia i mala byla na swiecie 🙂 bylam nacieta bo zaczelam krzyczec, gdybym nie zaczela to bym nie byla nacinana i pewnie bym nie pekla bo polozna mowila,ze nie musiala mnie nacinac. mala nawet zoltaczki nie przeszla 🙂 wczoraj byl lekarz i powiedzial mi,ze wszystkim dzieciaczkom zalecaja szerokie pieluszkowanie i obserwacje stawow biodrowych wiec mam sie nie martwic na zapas ( bo mialam tak w ksiazeczce zdrowia malej) .

teraz moja kruszynka spi a ja weszlam na brzuszek zeby nie bylo,ze was zaniedbuje 😉

ahaaaaaa i karmienie piersia to naprawde jakas dieta cud :P od srody zjechalam 4kg .

pozdrawiam was goraco! 🙂

cześć dziewczynki 🙂

o jeny, Mittka wielkie gratulacje, ale się wszystkie sypią, czyli Emilka nie poczekała na tatę, ale dobrze , że wszystko ok 🙂 🙂 🙂

Fredeczka to faktycznie gładko poszło, wstaw nam zdjęcie Wiki bo tylko jej nie widziałyśmy, i zaglądaj częściej w miarę możliwości, bo coraz puściej na forum 🙂

ciekawe co z Bti, ale też pewnie już po 🙂

A mnie znów boli brzuszek 😠
niedługo to na forum zostanę tylko ja i Agaw tak mi się wydaje, a ciekawe czy któraś urodzi w styczniu:laugh: ja jestem chętna:laugh:

to teraz na porodówkę Agak i Aga84 marsz:laugh:

Emmax zadzieram kiece i lece :laugh: :laugh:

A tak na poważnie to idę w poniedziałek do szpitala bo mam skierowanie także może już we wtorek będę po :P Choć wolałabym w środę 9 grudnia to będę miała drugiego synka z 9 grudnia ale zobaczymy co lekarz zadecyduje 😉 No chyba że mnie samo chwyci to już nie będzie wyjścia :P :P :P

Emmax będę próbować 😉

A tu mam zdjęcie Emilki jest słodka 🤪 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC00221.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam,
Jejku jak fajnie że już Wiolka i Mittka po:-) I mają swoje córeczki :-) Wielkie gratulacje!

Fredeczka, to rzeczywiście poród szybki , pewnie każda by taki chciała:-) Mała jest śliczniutka:-)

Emmax, nie martw się jeszcze ja na forum zostaje, bo moje dziecko się raczej nie spieszy:-(
A codziennie do mnie dzwoni mama , tata, babcia i :"jak się czujesz? Rodzisz?" Normalnie powoli zaczyna mnie to wkurzać:P

Ja właśnie zjadłam sobie śniadanko i zastanawiam się co by tu robić żeby nic nie robić:P

Mittko kochana, gratuluję...nie bez potrzeby mi się w nocy tak wyraźnie śniła, że jadę z nia autobusem na jednym siedzeniu...ja pierdziu, ale niespodzianka, tu z nami pisze a za chwilkę rodzi 🙂 🙂 super że wszystko OK 🙂

Emmax chyba masz rację, zostaniemy na samym końcu, wszystkie już urodzą, zaczną chudnąc a nas dopiero będą bóle łapać hahahh

Ale sobie pospałam, przed chwilka sie obudziłam, a miała robic pierogi, ale chyba dam sobie spokój dzis z nimi.