Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Emmax zatrudnij męża do tego :laugh: :P Mi tam mój goli i jutro będzie tez walczył z moim gąszczem choć nie mam dużego bo ostatnio się goliłam jak do lekarza szłam 😉

ja jeszcze nie, zakupiłam kremy do depilacji może z tym dam radę, najpierw ogolę co mi się uda a resztę załatwię kremem:laugh: :laugh: :laugh:
ale wyzwanie 🤪

Karolcia a Ty masz konto na NK ? jesli tak to zapraszam http://nasza-klasa.pl/profile/28424429
nie mam chyba Zgryz na Nk , ma któraś z Was? Jeśli tak to prześlijcie mi link 🙂

hahahaha ale mamy temat, ale cóż tylko ciężarówka może druga ciężarówkę zrozumieć:laugh: :laugh: :laugh:
Anja instrukcja obsługi do wydrukowania i powieszenia na lodówce:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Ja się już od dłuższego czasu golę na zero :laugh: dla własnej wygody:P
I co tydzień poprawiam, także mimo tych zacięć to chyba mam w tym wprawę, chociaż teraz jest baaaardzo ciężko 🙃
Ale jakoś daję radę...bo kto jak nie ja:P
haha 😁

Ja na zero nie lubie, bo potem jak włoski odrastają to tez mi jakieś krostki wyskakują 😞
Masz rację Emmax , tylko cięzarna potrafi zrozumiec ciężarną 🙂

A ja ogalam się na niemowlaka :laugh:

Dorunia Wioli maleńka waży 3440 i 51 cm a Mittki Emilka waży 2810 i 53 cm długa 😉

Tu masz zdjęcie Emilki 😆 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC00221-2fff3fa3c8c76906e341ec6a0a10ca67.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Agus1601 dziekuje za fotkie i wymiary jest slicznusna moja imienniczka 🙂 🙂tak troszke zmartwiłam sie waga jej ale napewno szybko nadrobi 🙂 🙂bedzie mozna zrobic ta tabelke jak juz wszystkie urodza własnie z pierwszymi fotkami maluszków bedzie swietna pamiatka grudniówek co Wy na to??pomysł dobry ale ja do tego mam dwie lewe rece 😞 😞nieumiem zrobic takiej tabelki

Karolcia zaproszenie zaakceptowane 😘

A ja tam juz w nic nie inwestuje, niedługo urodze, brzuch troche spadnie to będę znowu wszystko widziała i ogolę sie porządnie, a do porodu to i tak golą w szpitalu.

do zrobienia takiej pamiatki chyba kiedyś zobowiązał się Akompf:laugh: a jeśli nie to trzeba jej wmówić, że tak, ona potrafi takie rzeczy robić:laugh: :laugh: :laugh: