Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Karola daj spokój w Twoim przypadku na prawdę lepiej być samej niż użerać się z takim chamem 😞
Wiem że samej jest ciężko ale masz jeszcze kochającą swoja rodzinę także głowa do góry i nie denerwuj się 😘 😘 😘

• Mamusia
Macie rację Dziewczynki...
Na swoją rodzinkę zawszę mogę liczyć, zwłaszcza na mamę 🙂
I wiem, że córeczka doda mi sił, i dla niej zrobię wszystko 🙂
Tak bardzo ja kocham 🙂 I tak bardzo chciałabym ją już mieć przy sobie 🙂

Najważniejsze, że nie pakuję się w największe gówno, że miałabym być z tym D....! 😠

Ciężko było mi na samym początku, jak gdzieś jechałam i widziałam nie raz kobietę w ciąży z facetem..a ja taka sama 😞
Ale z dnia na dzień coraz bardziej dojrzałam do tej myśli, że przecież nie jestem sama! Że pod serduszkiem noszę najukochańszą Istotkę na Świecie! I teraz Ona zajmie znaczące miejsce w moim życiu 🙂 Już zajęła 🙂

a jednak jeszcze zajrzałam 🙂
Karola, poradzisz sobie sama lepiej niż z takim człowiekiem,czasem lepiej na początku mieć trudniej a później już będzie coraz lepiej, więc głowa do góry a musi być dobrze 🙂

Dziewczyny ja tez już uciekam do wanny a potem do łóżka 🙂

Życzę Wam miłych i przespanych no i bezbolesnej nocki 🙂

DOBRANOC GRUDNIÓWECZKI 😘 😘 😘 😘

Karola ode mnie tez masz oklaska na dodanie otuchy i nie smuc się, tak jak dziewczyny pisza, lepiej byc samej niz z takim dupkiem, a Ty jestes jeszcze młoda i na pewno znajdzie się wartosciowy facet, który pokocha Ciebie i Malutką.

A ja Was wszystkie kojarzę i tu na forum i na NK 🙂

Obejrzałam Mam talent, fajnie że ten gość wygrał 🙂 chociaż myślałam, ze wygraja te dwie dziewczynki-akrobatki 🙂

A teraz oglądam film na TVN o starszej pani 🙂
i popijam herbatke malinowo-żurawinową 🙂

Wszystkim mamusiom życze dobrej nocki, bo widze, że juz pouciekałyście lulac.

Ciekawe komu jutro AgaK bedzie zakładała wątek...a może to AdzeK trzeba będzie założyc...

😘 😘 😘

• Mamusia
Pisałyście o goleniu, ja to już z 4 miesiące się sama nie golę, mąż mnie wyręcza:-) Właśnie jutro musimy zrobić goli goli w razie czego bo nie chcę żeby w szpitalu mnie golili:p

Karolina, wysłałam Ci zaproszenie na nk:-)

Też zaraz śmigam spać, jutro obiad u babci mnie czeka 🙂

Dobrej nocki Wam życzę:-*

• Mamusia
AgaW26 ja stawiałam na filipińczyka, Konyego z lalkami i tego co gra na akordeonie 🙂

a mnie sie nie chce jeszcze spac bo sie dziś wyspałam i teraz mi sie głodek włączył i na fryteczki z ketchupem mam ochote albo na placki ziemniaczane ze śmietaną... mmmm...

• Mamusia
A ja właśnie wróciłam od babci i padam... Zjadłam trzy kawałki smażonego karpia i zaraz pęknę... Oczywiście jak to na imieninach, cała rodzinka ze zdumieniem mówiła do mnie "grubasie" no ale cóż, brzucha nie wciągnę więc wisi mi to...
Trochę mi się żygać chce i dupsko mnie boli od siedzenia przy stole...
A w Mam Talent stawiałam na Wyrostka bo czuje sentyment do akordeonu bo moja druga babcia, jak żyła, to zasuwała na tym sprzęcie tak jak on
wszystkim które już poszły spać - dobranoc!