Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Kajtucha jak Ty się poruszasz z wózkiem po tym sniegu? No chyba że u Ciebie inna pogoda niz u mnie, bo tu takie zaspy że masakra, już mnie to wkurza, bo albo mrozy niesamowite, albo zaspy że nie da rady wózkiem przejechac 😞
A swoją drogą musisz niezłe rachunki płacić za tel jak wchodzisz na neta 🤨

Ja też tak miałam jak co niektóre z Was że nie dopuszczałam do siebie myśli o seksie czy o wizycie u gin , absolutnie nie wyobrażałam sobie aby kto kolwiek mi coś ,,tam'' robił, ale to mija, uwieżcie 🙂
Poza tym ja mam dopiero wizyte u gin 9 lutego a juz sama sobie zewoliłam na igraszki z męzuniem.

A moja królewna śpi, ciekawe jak długo...a ja jem krupniczek który wczoraj jakoś udało mi sie ugotować.

Mojej Lence wyskoczyły jakies krostki na buźce. Z tego co wyczytałam w internecie to trądzik niemowlęcy.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześc dziewczynki 🙂

ale mnie długo nie było, no ale same rozumiecie... brak czasu...

mittko mam takie pytanko: kiedy zaczęłaś kłaśc Emilke na podusi? bo na początku chyba tylko na płaskim dzidzia powinna leżec?

mój mały od rana płakał i nic nie pomagało i wiecie co zrobiłam? położyłam go na brzuszku i w minute zasnął i śpi już 3,5 h 🤪 ja w tym czasie obiadek zrobiłam i posprzątałam 🙂
ja mam za 1,5 tyg wizyte u gina i nie wiem jak jeszcze wytrzymam ten czas... taką mam chcice 😁 😁 ale M powiedział, że ze wzglęgu na moje zdrowie musimy jeszcze zaczekac... ehh...

Słoneczko zaglądaj do nas częściej 🙂

dziewczynki dzieciaczki cudowne!!!!!!!!!! tak do schrupania :P

zaraz dodam fote mojego Bartka

Anja , Bartuś cudny no i ten uśmiech 🙂

a my na spacerku jeszcze nie byłyśmy, bo albo szpital, albo lekarz, albo mrozy, albo wietrzenie żeby przyzwyczaić, może jutro uda nam się wyjść:P

Pewnie Aniu że się uśmiecha i jest śliczny Twój synuś 😉 🙂

Ja po pierwszej ciąży też miałam taki dziwny dyskomfort co do seksu chciałam ale bardzo się bałam i długo mojego nie dopuściłam do siebie :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂

Wreszcie mogę coś napisać bo mój mały terrorysta wreszcioe usnął 🤪

Ale te nasze dzieciaczki są superaśne 🙃
Aniu a Bartuś tak slicznie sie usmiecha. Musze taką minkę upolować u Antka. Oj będzie to nie lada wyczyn 😉

A co do spacerku to my juz z 1,5 tygodnia siedzimy w domku. Bo jak nie mrozy to teraz choróbsko. Moze jutro da radę się przewietrzyć.
A tu jestem taki niewinny

• Mamusia
Anju kłade Emilke na moim jaśku odkąd pojawiła się u niej sapka,jest jej lepiej wtedy oddychać.Chociaż nie zawsze bo np teraz jest śpiąca,ale jak tylko zaśnie to zaraz jej się ciężko oddycha i budzi się.Gdyby nie to to spała by na płasko,w łóżeczku ma jeszcze pod materacem podłożoną podusie a żeby nie zjeżdżała to wkładam jej pod dupke zrolowany kocyk.
Mussimy sobie jakoś radzić 🤨

Bartuś słodko się uśmiecha tak zalotnie 🙂

Gosiu nie wyświetla mi się zdjęcie 😞

O proszę jaki mały pełzaczek :laugh: :laugh:
Ach te nasze grudniowe dzieciaczki co jedno to ładniejsze :laugh: :laugh: :laugh:

A mój chyba odreagowuje dzisiejsza szczepionkę 😞 Jak ostatni raz zjadł o 13 i pospał do 15 i od tamtej pory płacze, cyca nie chce nawet już pokarm ściągnęłam aby butelka go nakarmić i nic płacze i płacze 😞 Już nie wiem co mam robić 😞 Ręce mi odpadają 😠

A ja własnie wróciłam od lekarza. Bylismy z Lenką bo płakała i płakała 😞 brzunio ją bolał, dostała jakiś specjalny proszek i pani doktor kazała mi całkiem wyeliminowac z diety wszystko co ma związek z krową a więc mleko, miesko itd

Lenka wazy juz 4700 🙂 i poza kolkami jest okazem zdrowia 🙂

A teraz będe ją kąpac .

Sliczne chłopaczki z Antosia i Bartka.

• Mamusia
Antos słodziak! My już po kąpieli. Mały smyk zasnął na pół godz przed kąpielą z kupą w pieluszce (chyba mu ciepło było skoro mu nie przeszkadzała) no i kąpiel po wybudzeniu z takim krzykiem że hej.
Mam nadzieję że uda mi się wstawić zdjęcie mojego ssaka 🙂 [img size=143]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie0081-4740f52cb6d86eb92d2396dae5344e85.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Jejku dziewczyny wykapałam go bo myślałam że chociaż po kąpieli się uspokoi a tu gówno za przeproszeniem 😠
Drze się niemiłosiernie i już nie wiem jak sobie poradzić 😞

Marto dziękuję ale nie pomógł szum niestety 😞

• Mamusia
oj Aguś nie wiem co Ci doradzić. Pewnie Bartuś biedny zmęczy się i sam padnie, tylko mamine serce się kraje 😞
Próbuj wszystkiego co się da, śpiewanie, tańczenie, zabawki, może coś odwróci jego uwagę 😞 A może Kamilek ma na niego zbawienny wpływ, w końcu to najkochańszy starszy brat.

Kajtucha śliczny jest ten Twój Szymek 🙂

W końcu ujarzmiłam mojego beksę uff 🤢 Ale dał mi popalić 🤔

Nie śpi ten mój bzibziołek ale leży spokojnie i w końcu pociągnął cyca 😉

Oj Marto czego ja nie próbowałam ☺️ Ale dziękuję za rady 😘 😘 😘

Jestem padnięta :P
Teraz pisząc tego posta słyszę jak cmoka rękę :laugh: Pewnie jeszcze będzie chciał cycola :laugh: :laugh: :laugh:

Tutaj Bartek w akcji po kapieli :laugh: :laugh: [img size=480]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCF9500.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />