Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mittko a taki wianek to może można w kwiaciarni kupić...
Mnie się podoba ten pierwszy koczyk i ta ostatnia fryzurka jest bardzo ciekawa. Czekamy na dalszy ciąg kombinacji 🙂 biedna Dominika 🙂

my byliśmy dziś na zakupach, na nasze "pierdoly" poszły prawie 300zł a na chrzest wydaliśmy 150. Szok taka różnica. Kupiliśmy już napoje makarony kawy herbaty... Takie tam które się nie zepsują a no i kurczaka bo była okazja, 6ud i 6nóżek za 14zł 🙂 a mamy przepis na pyszniastą sałatkę z makaronu ryżowego i już wróciłam 🙂 i wcinamy hurtowo :-):-):-):-)

co do tego nosidła to jakaś masakra, kobieta nienormalna! 7dniowe maleństwo w takiej torbie?! A kręgosłup? Masakra...

OGLĄDNĘŁAM SOBIE FAKTY NA INTERNECIE 😉

JEJKU Z JEDNEJ STRONY ZABIŁBYM TĄ MATKĘ A Z DRUGIEJ SZKODA MI JEJ I TEGO DZIECIĄTKA 😞 AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM 😞

• Mamusia
co do tej baby to naprawdę przykre, że takie idiotki chodzą po świecie!!! 😞 zajebałabym tak, że by zdechła kretynka!
Biedne maleństwo 😞

Ja byłam dziś z Piterem pod prysznicem 😉 Nie płakał ani się nie cieszył, był taki neutralny :laugh:

MITTKO BUZIAK DLA CIEBIE BO JA DZIŚ ZAPOMNIAŁAM O NIM :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

OOOOOOO FAKTYCZNIE ROŚNIE MI DĄB :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

KLIKAJCIE DZIEWCZYNKI KLIKAJCIE :laugh: BUZIAKI ZA TO DLA WAS 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
NO I OCZYWIŚCIE DUŻE DZIĘKUJE 🤪 🤪 🤪 🤪

OKI JA ZMYKAM DO WANNY 🙂

JUTRO MĘŻUNIO W TRASĘ WYRUSZA 😞 JEDZIE NA BUŁGARIĘ 😞 Z 1,5 TYGODNIA NIE BĘDZIE MOJEGO W DOMKU 😞

DOBRANOC KOCHANE GRUDNIÓWECZKI 🙂

CIEKAWE KIEDY POWSTANIE WĄTEK GRUDNIÓWKI 2010 😉

• Mamusia
no ja też już uciekam się położyć 🙂

AgaK ja też już z niecierpliwością czekam na grudniówki 2010 🤪 🤪 🤪

Dzisiaj zajrzałam do marcówek, jejku dopiero co my tak przeżywałyśmy, a teraz jakie z nas 'doświadczone' mamuśki :laugh: :laugh: :laugh:

DOBRANOC

• Mamusia
Oj frdeczko nie smutaj się 😘 zobaczysz wszystko się jeszcze ułoży i znajdzie się dla Wiki jakiś wspaniały tatuś 😘

Ok dziewczynki ja też zmykam bo moja kruszynka coś bardzo czujnie śpi,ale to pewnie przez tych debili bo grają głośno na górze jak zwykle 😠

Dobranoc 😘

• Mamusia
Jezus Maria, ja tez chcialam takie nosidlo kupic, pamietacie? Dreszcze mam na sama mysl 🥴 🥴 🥴

Feedeczka Majeczka tez tatusia bedzie miala bardzo zadko niestety 🥴

Ide ja polozyc bo mi spi na rekach :laugh:

Mittka jak dla mnei fryzurka 1 i 3, te slimaczki mnie nie przekonuja :P

Ewa a w jaki sposob kapalas pod prysznicem piotrusia? Ja tez musze w normalnej wannie kapac majke bo wanienka juz za mala i nie wiem jak sie za to zabrac 🤢 😆

• Mamusia
Wiolu bedzie miec zadko ale BEDZIE! i bedzie widziec milosc miedzy swoimi rodzicami a Wiki... jedyne co bedzie widziec w moich oczach gdy spojrze na jej ojca to nienawisc, bol ,zal .... ehh ale co tam... to nie ja jestem temu winna... i mam nadzieje,ze kiedys Wiki zrozumie ze chcialam dla niej jak najlepiej i ze robilam wszystko zeby ratowac ta rodzine a to tatusiek wszystko spier..... i ze niebedzie miec do mnie niunia o nic pretensji... bo ja naprawde sie staralam. I ze doceni to,ze pomimo tego jak ten idiota mnie zranil otrzasnelam sie bardzo szybko i daje jej tyle milosci ile tylko jestem w stanie dac...

slucham sobie muzyke relaksacyjna i jakos tak ogarnia mnie blogosc.... zero stresu, takie ukojenie dla duszy. ahhh

• Mamusia
Dzwoniła dziś do mnie siostra brata, przyszła chrzestna Szymka z informacja że kupiła z teściową ubranie dla niego na chrzest. Podobno w kolorze biało błękitnym, spodenki z bluzeczką z przystrzyżonej frotki, czapusie, buciki, body i błękitną kurteczke i mają mi to wysłać poczta żebym przymierzyła i w razie czego wymienia na inny rozmiar. Już nie mogę się doczekać 🙂 ale zdziwiło mnie jedno... Dominika powiedziała że kupiły body z zajebistą muchą... Hmm... Nie potrafię sobie tego wyobrazić... Chrzest i mucha na body... Dobre...

Mój mały okruszek mnie dziś zadziwił. Zasnął jak nigdy po 22! Oprócz tego przez cały dzień tak ładnie spał, poleżał sobie godzinke, pogadał, pośmiał się i zasypiał przy cycu na 2-3godziny. Aż się boję nocy...

W zeszłym roku o tej porze intensywnie pracowaliśmy z mężem nad maleństwem 🙂 a dziś już tu jest obok, leży w swoim łózeczku i słodko spiocha 🙂

kupiłam dziś pampersy, jumbo paczkę 84sztuki za 47zł. Czy to standardowa cena? Cały czas uzywałam DADA ale dziś kupiłam pampersy bo pomyślałam sobie że to moje dziecię mogłoby od czasu do czasu ponosić dupkę w droższych pieluszkach 🙂 i kupiłam bo wydawały mi się tanie... No nie wiem...

Mittko kochana dziękuję za drzewko 🙂 oklask dla Ciebie 🙂

teraz idę do męża się poprzytulać choć pewnie za długo to nie potrwa bo świętowaliśmy dziś jego urodziny (38!) i wypił sobie delikatnie że cztery drinki z moimi rodzicami więc jak się położy to pewnie zaraz zaśnie 😞 no ale rano wykorzystaliśmy to że mały ładnie spał więc nie będę płakać jak mu się zaśnie 🙂 to lecę! Papatki mamusie

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

u nas nocka spoko,tylko przed 7 zachciało się małej kupe robić i wybudziła się :P
Wiecie co bo prezez e tematy kupkowe to i ja mam schizy,mam pytanie do dziewczynek które karmią tylko mleczkiem sztucznym jakie wasze dzieciaczki robią kupki?? chodzi mi o konsystencje

Kajtucha to fajnie że teściowa tak się postarała miejmy nadzieję że przynajmniej gust ma 🤪
A i spóźnione ale szczere życzenia dla męża 🙂 a myślałam że mój jest stary bo będzie miał w kwietniu 36 no ale Twój go przebił 🙂
Dzięki za oklaska 😘

Ja pampersy ostatnio kupuje w kauflandzie dwie paczki czyli 124szt za 68zł chyba nie tanio,ale ostatnio nie mam czasu szukać tańszych biore tam gdzie akurat się znajduje :P

Ok miłej niedzieli Wam życze bo pewnie jeszcze smacznie sobie śpiochacie 🙂

• Mamusia
dzien dobry...

u nas nocka super... zasnal o 19 i wstal po 3 i o 4 juz spal i od 6 nie spimy...

d tez spi bo wczoraj pomagal szwagrowi przy remoncie i ma dosc...

dzis jedziemy do znajomych i tam jest dziewczynka ale ze stycznia wiec nasze dzieci sie pobawia.. hihi

milej niedzieli...

buzziole