Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

LUDZIE BARTEK TO PRZECHODZI DZIŚ SAMEGO SIEBIE 😞 TERAZ TO ZNÓW NIE CHCE CYCA DRZE SIĘ W NIEBO GŁOSY 😞

PANNONIKT WSZYSTKO JEST MOŻLIWE 😉 TYLKO DLA MNIE TO JEST COŚ NOWEGO BO ZNOWU KAMIL BYŁ GRZECZNYM NIEMOWLAKIEM A BARTEK TO JEST JEGO PRZECIWIEŃSTWO 😉

MAM NADZIEJĘ ŻE SZYBKO MINIE MU TEN SKOK BO TAK TO JA SIĘ WYKOŃCZĘ A ON RAZEM ZE MNĄ :laugh: :laugh: :laugh:

AgaK no właśnie podobno często jest tak, że drugie dziecko jest zupełnie inne od pierwszego 😉
U mnie dziewczyny są w sumie podobne do siebie jeśli chodzi o zachowanie, ale i spostrzegam też różnice. Np. Maja była silniejsza i jak to mój mąż określił "żywsza" 😉

Mittko a jak jest u Ciebie???

W SUMIE BYŁAM PRZYGOTOWANA NA TE RÓŻNICE ALE NIE AŻ TAK WIELKIE :laugh:

KAMILEK PŁAKAŁ JEDYNE JAK SIĘ GO Z KĄPIELI WYCIĄGAŁO WTEDY GO CAŁY BLOK SŁYSZAŁ (MIESZKAŁAM WTEDY U TEŚCIOWEJ) NO I JAK MU SIĘ CZAPKĘ NA DWÓR UBIERAŁO :laugh: :laugh:

A BARTEK PŁACZE BO LEŻEĆ NIE CHCE, JAK GO UBIERAM NA DWÓR, PO KĄPIELI PO PROSTU ON W OGÓLE NIE LUBI SIĘ UBIERAĆ :laugh: CZĘSTO JAK CYCA CHCĘ MU DAĆ TO ZACZYNA DRZEĆ JAPKĘ I TO MNIE NAJBARDZIEJ DRAŻNI 😠

ALE CZEGO NIE ROBI SIĘ DLA WŁASNYCH DZIECI 😉 NAWET NAJWIĘKSZE MĘKI MOŻNA PRZEŻYĆ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

DZIEWCZYNY A JESZCZE TAK NA TEMAT PIELUSZEK 😉

CZY KTÓRAŚ UŻYWA PIELUSZEK BELLA HAPPY??? JEŻELI TAK TO BARDZO PROSZĘ O JAKIEŚ WIEŚCI NA ICH TEMAT 🙂 🙂 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Fredeczko na miłość dziadków nic nie poradzisz są od rozpieszczania 🙂 Ja myśle że powinnaś być stanowcza i dokładnie wytłumaczyć tacie dlaczego w danym momencie lepiej żeby nie brał Wiki 🙂

My też po kąpieli i śpimy już dziś coś wcześnie,mam nadzieję że będzie już spała i się nie przebudzi.

U MNIE TEŻ JUŻ PO KĄPIELI, CYCU O DZIWO BEZ PŁACZU I ŚPI MÓJ MUCHOMOREK 🙂
TERAZ LECĘ KAMILKA KĄPAĆ 🙂 JUTRO JUŻ DO ZERÓWKI IDZIE 😉 STARCZY CHOROWANIA :P

A U MNIE ZIMA WRÓCIŁA 😠 😠 TAK SYPIE ŻE JUŻ Z 5 CM JEST ŚNIEGU 😠 KIEDY TA ZIMA SIĘ SKOŃCZY? 😠 😠 😠

• Mamusia
Mittko tlumacze ale jak krowie na rowie.... jeszcze mama zawsze go broni "no ale my tez chcemy ja poprzytulac" i tak dzien w dzien....

A my musimy zaczac dawac 180ml mleka.... bo po 150ml jest plaaaaacz w nieboglosy i podanie smoczka juz niepomaga bo wczesnie jako tako pomagalo.... ajj glodomorek moj :P
a pozniej wcina grzechotki hehe

Właśnie użyłam żelu do dziąseł, bo Marika chyba połknie swoje rączki 🤔 😲

Ja tak jak AgnieszkaW cały czas używam tylko pampersów, więc nie pomogę 😉

Zaczyna mnie gardło boleć 😞 Nie wiem co matka karmiąca może brać 🤨

PANNONIKT TAK ZAUWAŻYŁAM ŻE NA TWOIM SUWACZKU MARIKA MA SKOŃCZONE 100 DNI :laugh: :laugh: A JESZCZE NIEDAWNO OBCHODZIŁYŚMY STUDNIÓWKI DO PORODU :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Kajtucha tak to wiem że dałaś mi ale jeszcze ktoś mi dał,w każdym bądź razie dziękuję 🙂

AgnieszkoK u mnie też zima na całego od soboty i tak ma być przez cły marzec 😞
Ja za to zrobiłam sobie wiosne na talerzu i wcinam kanapeczki z pomidorkiem i jajeczkiem i szyczypiorkiem 🤪