Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc mamuski!

U nas nocka taka sobie w porownaniu z poprzednimi, pobudka o 5.30 i koniec spania, ledwie dala sie rodzicom poprzytulac 😜 😁 😁

Musze sprzatnac chate bo moja rodzinka przyjezdza w piatek!!!!1 No a mezol sie zmyl malowac sciany w domku. Tez bym sobie poszla z mloda ale co poradze 😞

Chcialam porozdawac oklaski a tu dupa 😮

Skobinowalam malej spiwor bo tak sie w nocy rozkopuje ze jak wstaje to posciel jest w nogach 🙃

Gosiu ale masz piekny brzusio!

Wczoraj wpadlam w panike bo nie wiedzialam gdzie sobie zapisalam ostatnia miesiaczke no i wydawalo mi sie ze jaKOS Na poczatku miesiaca!!!! No ale ulkzylo mi jak znalazlam wpis.

A moja mala zamiast spac to pisze z mama posta 😁 😁 😁 😁

Fredeczka uwazaj na siebie.

Ma ktoras w ta niedziele chrzest?

Emmax najmilsza to ona nie jest 😮 i humorzasta 😮 i wymyśla problemy 😮 lepiej wie wszystko od neurologa- tak jej sie wydaje. Pewnie sie dzis doczepi ze Mikołaj nie siada. A dziecko ma prawo usiasc do 8 miesiaca. Ja tak pozno usiadłam, wiec mojemu dziecku tez sie nie spieszy.

• Mamusia
Wiola hehe psychike mówisz 😜
A co do siadania to sprawa indywidualna moja Dominika usiadła w wieku 7 miesiecy tak sama niekoniecznie musi być tak że dziecko będzie miało potem problemy 🙂
Emila w każdym bądź razie jeszcze sama nie siedzi 🙂 kiwa się jak mały żydek 🤪 😁

• Mamusia
Wiolka ojjj uwazac bede .... rozmawialam z Sandra moja na ten temat a ona mi powiedziala,ze ten kto nie ryzykuje ten nic nie ma i skoro bedemiec wynajety pokoj to luzik.
Ale i tak na kazdym kroku bylabym ostrozna. a jesli okaze sie ok .... 🙂 to bede bardzo szczesliwa 😁 ze go poznalam 😁

Wiki ogolnie to strasznie rwie sie do siadania, czasami sama usiadzie ale to na sekunde i spada a ja wtedy sie boje,ze cos sobie zrobi 😞

no i jak lezy na pleckach to sie obraca w kolo :P w lozeczku tez jej zawsze raczka wystaje za szczebelki hehe 🙂 kochana moja mala! ;*

właśnie dziewczyny, niech dzieciątka rozwijają się we własnym tempie, niczego nie przyspieszymy ani niczego nie powstrzymamy, jak będzie chciało siedzieć w 5 msc to usiądzie a my sobie możemy pogadać 😁
moja lenka to jak na razie mały buc, który tylko raz śmiał sie w głos, a tak ni cholery się nie będzie smiała w głos tylko się uśmiecha 😁 😁 😁 😁

Emmax z tego co piszesz to wyglada na to ze mój Mikołaj jest taki sam jak twoja Lenka 😉 Śmieje sie pod nosem, a tylko raz na głos i wtedy to ja usmialam sie do łez 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
I chciaŁam wam poweidzieć dziewczynki, że buźjka młodej jest już o niebo lepiej, przez tą pizdę pediatrę wydłam podnad 400zł na kosmetyki do pielęgnacji bo nie chciała mi dać skierowania do dermatologa a pomogł małej krem za 15 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa jedna 😠

skóreczka a ja już myślałam że z nią coś nie tak 😁, no ale może się jednak doczekam głośnego śmiechu mojej Niuśki 😜
Wiolka ja do dermatologa nie muszę skierowania a u was trzeba?

• Mamusia
Oj Wiola to rzeczywiście pójdź teraz do niej i powiedz jej jaka z niej pinda 😠
Dobrze ze Mai już się poprawia,ciekawe jak tam Basia Ami sobie radzi coś dawno się nie pokazywała 🤨

Moja to się chichra na całego.Kiedyś z iśką żeśmy się śmiały na głos z czegoś a Emila leżała i jak tak słuchała tych naszych śmiechów to w krzyk że nią się nikt nie interesuje ale to tak ze złością zakrzyczy 😜 tą złość to po mamusi ma 😜 😉

Wiolu ci lekarze to jedna wielka banda współpracujaca z farmaceutyka!!! To samo mialam z lekami na zaparcie. Pomógł za 10zł. a lakarka przepisywała mi Bóg wie co!!!

Mittko dziekujemy za miłe słowa 🙂 Tylko to fotka! Usmiech musi byc!!!

• Mamusia
Emmax myśle że Lenka jeszcze pokaże mamusi na co ją stać pewnie teraz dopiero zaczyna próbować swojego głosiku.Emila zaczęła się śmiać w głos jakiś miesiąc temu też zaczynała tak delikatnie a potem coraz więcej.Nie ma co porównywać dzieciaczków.Moja na przykład jeszcze się nie przekulała z plecków na brzuszek kręci się w kółko prawie się przerzuci ale jszcze jej brakuje.A Marika PannyNikt jak kiedyś pisała potrafi się tak przez cały pokój przekulać 🤪

• Mamusia
hej.

Wiola najważniejsze, że Majce już lepiej 😉
No i fajnie, że szykuje Ci się spęd rodzinny 😁

Mittko ty to dzisiaj masz teksty 😁 😁 😁

Skóreczko ślicznie wyglądacie, Mikołajek przesłodki, a Ty rzeczywiście zawsze ładnie wychodzisz na fotkach 🙂

Fredeczko no to może coś z tego będzie... ale dziewczyny mają rację UWAŻAJ KOBIETO!!! Chociaż życzę Ci żeby wszystko się fajnie ułożyło 🙂

Co do śmiania to Piotrek za każdym razem jak się zaśmieje tak głośno to ja wymiękam, no CUDO po prostu! 😁