Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

DOKŁADNIE.... JA TEZ MÓWIŁAM DO MEZA ZE LENKA BEDZIE O TYM CZYTAC W PODRECZNIKU DO HISTORII I ZE MY BEDZIEMY POMAGAC JEJ SIE TEGO UCZYC , BO JESTESMY NAOCZNYMI SWIADKAMI TEJ STRASZNEJ TRAGEDII......

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WITAM WAS MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂 TO ZNACZY MAŁY SPAŁ A JA OBUDZIŁAM SIĘ O 3.30 I SPAĆ NIE MOGŁAM DO 6 A O 6.30 WSTAJE TAKŻE PRZEZ TE PÓŁ GODZINY NAWET DOBRZE OKA NIE ZMRUŻYŁAM A JUŻ WSTAWAĆ TRZEBA BYŁO 😉

MITTKO TO SUPER ŻE EMILCE TROSZKĘ LEPIEJ 🤪 🤪

AGNIESZKO84 TO SUPER ŻE DOSTAŁAŚ OKRES 🙂 WIESZ JUŻ ŻE W CIĄŻY NIE JESTEŚ 🙂 ULŻYŁO PRAWDA 😉

WIDZĘ ŻE NADAL GŁÓWNYM TEMATEM JEST SOBOTNIA TRAGEDIA 😞 JA NADAL MYŚLĘ ŻE TO ZŁY SEN I JAK W NOCY SPAĆ NIE MOGŁAM TO MYŚLAŁAM O TYCH LUDZIACH, O TEJ TRAGEDII I NACHODZI PYTANIE DLACZEGO ??? 😞

• Mamusia
Witam 🙂

U mnie nocka nawet przespana, głowa nadal boli ale to chyba te przeżycia. Jakoś tak trudno mi teraz przejść z ta wiadomością do porządku dziennego. W końcu pilot był mi bardzo dobrze znana osobą. Znam jego rodzinę, brata. Co za tragedia [*]

Agnieszko chyba Ci ulżyło że dostałaś okres. My po cesarkach musimy teraz bardzo uważać. Przynajmniej te dwa lata bez następnego dzieciątka 🙂

cześć dziewczyny.

u nas wszystko ok, mała ładnie śpi a mamusia na neta i oczywiście tv od 2 dni bez przerwy włączony, i nadal nie moge uwierzyć w to co się stało, bardzo współczuję rodzinom zmarłych, bo każdy z nas zatrzyma się na chwilę , pomysli i wróci do swojego zycia a oni zostaną z tym przez cały czas 😞 😞 😞 😞
wczoraj córeczka moje siostry, obserwując to wszytko powiedziała "mamusiu to oni teraz poszli do nieba i spotkali się z tatusiem" , po prostu serce pęka jak słyszy się cos takiego od 7-letniego dziecka.
a pytania dlaczego to chyba nie warto sobie zadawać bo i tak nigdy nie uzyskamy na nie odpowiedzi 😞 😞 😞 😞 😞

miłego dnia dziewczynki 😞 😞 😞 😞 😞

"wczoraj córeczka moje siostry, obserwując to wszytko powiedziała "mamusiu to oni teraz poszli do nieba i spotkali się z tatusiem" , po prostu serce pęka jak słyszy się cos takiego od 7-letniego dziecka."

RYCZĘ JAK MAŁE DZIECKO 😞

• Mamusia
Hej dziewczyny!! 🙂

u nas nocka bez pobodki jak zwykle 😉

ja juz sie wykapalam a teraz nadrobilam brzuszek no i na wadze nadal 63..... obzeram sie i opycham slodyczami a waga spada nadal co mnie cieszy :P tzn teraz sie zatrzymala ale ogolnie to nie rosnie tylko spada 😁

tragedia ... nie ma co ukrywac! (*)

FREDECZKO TOBIE TO CYCKI DUŻO WAŻĄ 🙂 🙂

A U MNIE NADAL 67 , ALE CHYBA NIE JEST TAK ŹLE PRZY WZROŚCIE 170 CM 🙂 PRZED CIĄZĄ WAZYŁAM 65.

OGLĄDAM TVN , NIC MI SIE NIE CHCE ROBIĆ....

NO I FREDECZKO STRASZNIE CI ZAZDROSZCZE TYCH PRZESPANYCH NOCEK. JA JESZCZE NIE PRZESPAŁAM CAŁEJ NOCY ODKĄD LENA SIE URODZIŁA. U NAS 2 POBUDKI W NOCY TO STANDARD I POBUDKA O 7 , JAK POSPIMY DŁUZEJ TO SUKCES 😠

Agaw ja też nie przespałam jeszcze calej nocy, dzisiaj 1 pobudka i rozpoczęcie dnia o 6:20, od jakiegoś miesiąca wstajemy ok 6 rano, och gdzie te czasy kiedy lenka potrafiła pospac do 10 😁

a moja dama śpi 😜

Witajcie 🙂
Oj nie mam czasu przeczytac wszystkiego co napisałyscie, bo sprzatam, biegam po domu. Przygotowac sie jakos musze bo przyjezdza moja przyjaciółka, która wyemigrowała do Anglii.
Ciesze sie ze zawsze ja widze jak pojawia sie w kraju. Tak trudno o prawdziwych przyjaciół. Dobrze ze jeszcze was znalazłam 🙂
U nas nocka w miare. Pobudka dopiero o 5 rano. Synus zjadł kaszke na mleku przed snem i tak zasnał 🙂
Wiola pytalas kiedys o kaszke. Do 150ml mleka daje tylko jedna łyzke stołowa. Wlewam do butli i dziecko jest bardziej najedzone niz po 3 łyzkach kaszki. Dziwne ale tak doradziła mi kolezanka. Miała racje!
Buziaki

• Mamusia
Witam
mały śpi. nocka ok, pobudka po 3 i przed 7... czyli standard. Ale ja jakaś rozbita dziś jestem...
dziękuję za oklaski...
Nie pamietam co miałam pisać bo chciałam sie odwoływac do postów ale ... zapomniało mi się bo buszuję po allegro w celu 🙂 znalezienia fajnych serwetek do decoupage 🙂 pobawię się w biżuterie decoupage o ile mały mi da 🙂 zaraz prasowanko... znowu...

Ja tez uciekam na spacerek z Lenką bo pięknie świeci słonko. Dzis koło naszego kościoła miała byc wystawiona tablica ze zdjęciami zmarłych w katastrofie lotniczej. Pójdę zapalic znicz [*]

Miłego dnia kochane, zajrzę potem :*