Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Nadrobiłąm co napisałyście ale nie będę się odnosić do postów bo już nie pamiętam co pisałyście 🙃

fazy rozwojowe u nas też daja się we znaki. Antek nie znośny a mnie chyba kręgosłup pęknie a ręcę będę mieć do ziemi 🤪 Krzyki z byle jakiego powodu a najgorsze że nawet 1 sekundy nie poleży spokojnie tylko wrzaski.

No właśnie sie obudził i ała ała eeeee 😠

Karola fajnie że do nas wróciłaś a Sandra jest śliczniutka 🙂 No i udało mi sie dać Tobie oklaska

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WIDZISZ KAROLCIU, MNIE SIE WYDAJE ZE LENCE WYSTARCZA JESZCZE PÓKI CO CYC. ONA NIE TYLE JE CO MEMLA SOBIE. LUBI SIE PO PROSTU DO CYCA PRZYTULAĆ. I TAK JAK INNE DZIECI DOJĄ SMOCZKA ONA DOI CYCA BO SMOKA NIE TOLERUJE.
PÓKI CO POTRAFI PRZESPAC NAWET 5,6 GODZIN WIĘC MYSLE ZE WYSTARCZA JEJ W ZUPEŁNOŚCI CYC.
PRZECIERKI ITD ZACZNĘ PODAWAĆ JAK LENKA SKOŃCZY 5 MIESIĘCY.
WCZORAJ DAŁAM JEJ POLIZAĆ JABŁKO, STRASZNIE SIE KRZYWIŁA 😁 😁 😁

• Mamusia
hej laski!

Akompf no to dobrze, że macie babcię chętną do opieki nad Basią. Na pewno jakoś to sobie wszystko zorganizujecie 🙂

AgaW, ale Lena jest śliczna. I jaka dama, nawet kąpie się z bransoletką 🙂

Mój Piotrek też tylko cyc i cyc. najbardziej się boję tego, że od maja muszę mu wprowadzać butelkę 😮 Jedzenie, jedzeniem, ale on zasypia tylko i wyłącznie z cyckiem z buzi i nie wiem jak sobie poradzimy żeby go oduczyć 😮

W ogóle co mi się wydaje, że wszystko ładnie uregulowaliśmy tzn. jedzenie, spanie, karmienie, kąpiel to wszystko się sypie... 😁 Piotrek wstawał jak w zegarku 7.30, a teraz prawie 10 i jeszcze śpi czyli cały dzień się pokićkał 😁

Persy ja nie mam wanny w domu, a pod prysznicem byłam z Piotrkiem raz, fajnie było 🙂
Wysłałam Ci zaproszenie na NK 😉

HEJ KOBIETKI 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ 🙂 ALE POGODA ZA OKNEM NIECH JĄ SZLAG TRAFI 😠 😠 ZNÓW BĘDZIE CAŁODZIENNE MARUDZENIE 😜 😁 😁 😁

AGNIESZKOW LENUSIA JEST PRZESŁODKA A TEN KUCYK TAK MI SIĘ SPODOBAŁ ŻE ZNÓW MARZĘ O CÓRECZCE 😜 😁 😁 😁 😁 😁 JA WIEM CO ZARAZ NAPISZECIE ZE MAM BRAĆ MĘŻA W OBROTY I DO DZIEŁA ALE NIESTETY JESZCZE ZA WCZEŚNIE NIECH TEN ŁOBUZ PODROŚNIE 😉 🙂 🙂 🙂 🙂

WOW AGUŚ TO DOBRZE ZE W OGÓLE NIE WYKLUCZASZ OPCJI POSIADANIA CÓRECZKI. LEPIEJ PÓŹNIEJ NIŻ WCALE 🙂

EWO MOJA LENKA TEZ ZASYPIA Z CYCEM W BUZI 😞
A BRANSOLETKI JEJ NIE ŚCIĄGAM. PO TO DOSTAŁA ŻEBY NOSILA. NIE LUBIE PRZECHOWYWANIA TAKICH RZECZY 🙂 🙂 SAMA SIE KĄPIE W ŁAŃCUSZKU, KOLCZYKACH PIERŚCIONKU.... NIECH SIE UCZY MAŁA DAMULKA 🙂

Dzien dobry mamusie 🙂 Czytałam i czytałam, bo tak duzo napisałyscie 🙂
Dziekuje za miłe słowa dla syneczka i za oklaski 🙂
Fredeczko widac ze przeygotowania na maxa 🙂 Wybaw sie dziewczyno 🙂 Sukienka super!
Wiola na pewno wszystko sie ułozy! No bo musi sie ułozyc 🙂
Akompf zdziwiłas sie ze Basia grzeczna hehe dzieci nas zaskakuja 🙂 Dobrze ze tez pozytywnie 🙂

My dzis jedziemy do neurologa ale to po 18 mamy umowiona wizyte. Na razie mały zjadł i połozyłam go lulu 🙂

Dziewczyny czy ubranka waszych dzieci tez sa raczej do wyrzucenie? Mysle o kaftanikach. Co mały zje cos marchewkowego to pozniej tak pcha raczki do buzi ze i tak i tak rekawki sa pomaranczowe. Zreszta to sa jego ubranka niech zrobi co mu sie podoba 😜

• Mamusia
My chcemy następną pociechę za 3 lata jak Madzia ciut podrośnie 😜 Chociaż w tym temacie jesteśmy zgodni.

Moja je co dwie godziny no chyba że śpi to wtedy inaczej.

Co do ubranek to u mnie najbardziej idą body i śpiochy/pajacyki. No i obecnie śliniaki. 🙂 🙂 🙂

AGUŚ WŁASNIE JESTEŚMY NA ETAPIE ROZPROWADZANIA OGRZEWANIA W DOMKU. ELEKTRYKE WŁASNIE SKOŃCZYLISMY. PODŁOGÓWKĘ BEDZIEMY MIELI W CAŁYM DOMKU ŁĄCZNIE Z POKOJAMI ZE WZGLĘDU NA TO ŻE BĘDZIEMY SIĘ OGRZEWAĆ POMPĄ CIEPŁA. NIE BEDZIEMY MIELI NIGDZIE GRZEJNIKÓW ŚCIENNYCH Z WYJATKIEM ŁAZIENEK. TAM BĘDĄ GRZEJNIKI DRABINKOWE I OGRZEWANIE PODŁOGOWE.

DZIEWCZYNY MACIE RACJE, FACECI NIE MAJĄ NIC DO GADANIA TYLKO DO ZROBIENIA HAHAH

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Nie nadrabiam bo za duzo a pozatym ciagle cos dopisujecie ale rzucilo mi sie cos w oczy!!

AgaW jaka Twoja Lenka jest OGROMNA! 😁 moja Wiki taka malusienka przy niej a i tak mi sie ciagle wydawalo ze jest z niej duzy pucuś :P

Ja robie zdj dla AgiK kolezanki tych ubranek i baterai mi padla w aparacie wiec musze troche podladowac ...

Troche szkoda mi odsprzedawac te ubranka no ale ........ marcin nadal nie dal kasy na WIkunie :/ a trzeba cos kasy zawsze miec na wszelki wypadek. Ile mozna brac od rodzicow?

MY NIE ROBIMY W CAŁYM MIESZKANIU 🙂 MY ROBIMY W ŁAZIENKACH BO BĘDĘ MIAŁA 2 W KUCHNI I PRZEDPOKOJU 🙂 A W POKOJACH BĘDĘ MIAŁA GRZEJNIKU ALUMINIOWE 🙂

LECE DO MOJEGO MARUDY 🙂 ZACZĘŁO SIĘ MARUDZENIE 🙂

NO WIDZISZ SKÓRECZKO. SZKODA MI TAKICH KOBIET KTÓRE NAPRAWDE CHCĄ KARMIC A NIE MOGĄ 😞 A NIE ROZUMIEM TAKICH KTÓRE MOGĄ A NIE CHCĄ ...
ALE OCZYWIŚCIE NIE POTEPIAM BO TO JEST WYBÓR KAZDEJ Z NAS. POZA TYM NA MLEKU MODYFIKOWANYM DZIECIACZKI TEZ ROSNA SILNE, ZDROWE I RADOSNE 🙂
A DO CYCKA ZAWSZE MOZNA DZIECKO PRZYTULIC, NAWET KARMIĄC BUTLĄ 🙂