Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AGA MOJEGO MĘZA BRAT MA HUTROWNIĘ GRZEJNIKÓW ORAZ AKCESORIÓW ZWIĄZANYCH Z OGRZEWANIEM. DZIĘKI TEMU DOŚĆ SPORO ZAOSZCZEDZIMY NA TYCH RZECZACH. JEŚLI JESZCZE NIE KUPILIŚCIE TO POLECAM ZAJRZEĆ 🙂 ROZPROWADZA PO CAŁEJ POLSCE http://grzejnikieca.pl/ SPRZEDAJE RÓWNIEZ NA ALLEGRO http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2454033 NAWET KIEDYS PRACOWAŁAM U NIEGO ALE ZA BARDZO SIE KŁÓCILISMY I ODESZŁAM - CIEZKI TYP 😁 😁

AGUŚ DZIĘKUJĘ ALE JUŻ MAMY GRZEJNIKI KTÓRE JUŻ NAWET NA ŚCIANACH WISZĄ 🙂 MAMY RURKI DO OGRZEWANIA PODŁOGOWEGO I OSTATNIO KUPILIŚMY FOLIĘ POD OGRZEWANIE PODŁOGOWE 🙂

MYKAM PO STARSZE DZIECKO DO ZERÓWKI 🙂

• Mamusia
Witam

U nas noc do d.... mały coraz cześciej się budzi, marudzi... o 7 koniec spania bo kupa i co go zasypiał przy cycu to kolejna kupa i tak już 3 były... masakra

A dziś leżałam w łóżku i mały zaczął sie budzic, ja patrzę na łóżeczko a tam jego główka wystaje!!! ponad łózeczko podchodzę a mały cycek leżał na brzuszku z rączkami ułożonymi wzdłuż ciała jak Małysz w trakcie lotu :P i tak wyyysoko główke podnosił 🙂 wstawię focie jak mi się uda.

Aga Lenka faktycznie duuuuża! i jakiego ma fajniego konia! ja też chce córeczke! no a ten uśmiech w wannie powala na kolana! mała kokietka 🙂

Witam 🙂

Strasznie dużo miałam do nadrobienia, więc nie dam rady odnieść się do wszystkich postów.

Wiolu nie sądzę by była w ciąży... takie nieregularne miesiączki mogą jeszcze się utrzymać. A gdyby nawet to była ciąża, to wszystko zależy od stanu blizny. Moja mama zaszła w ciążę 6 miesięcy po cc a wtedy jeszcze cięto klasycznie, wzdłuż brzucha 😉
Rozumiem Twój niepokój, dlatego trzymam kciuki, by wszystko było ok 😘

AgnieszkoW ależ Twoja księżniczka jest przesłodka 🤪 Możesz być z siebie dumna, bo pięknie Ci rośnie gwiazdeczka 🙂

Kajtucha silny Szymuś 🤪

Akompf dzięki za schemat, bo mi go wcięło 😉

Fredeczko bardzo ładnie wyglądasz 🙂

Co do ząbków... Mogą wychodzić różnie, czasem nawet właśnie dwójki jako pierwsze 😉

Marika niedługo zje swoje rączki, non stop je gryzie, ssie i memła 😉 Ale ząbków nie widać 😉
Ostatnie trzy dni była strasznie marudna... Najchętniej chciałaby bym była non stop w zasięgu jej wzroku 🤨 Na szczęście nie potrzebuje być noszona na rączkach, więc chociaż tyle dobrego 😉
W ogóle to niedługo to bujaczek pójdzie w odstawkę, bo mała siada w nim i obawiam się, że niedługo się przefiknie.

• Mamusia
ja tez nie pamietam kiedy wazylam 55 kg ale doprowadze do tego stanu a przynajmniej mam taka nadzieje! 🙂

Dziewczyny jakie nasze dzieciaczki sa sliczne!! 🙂

a moja wciagnela 150ml gestej kachy i w placz ze glodna, a 3 godz temu wtrabila 210ml mleka ... ojj glodomorek maly 🙂

teraz lezy na kocyku i sie bawi krzyczac na caaaaaaly dom :P