Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A jakies 7 lat na pewno miała 🙂 Mleczaki sa ostre 😁 To nie koniec historii z jej gryzieniem ale nie bede opisywac jej wyczynów 😁 😁 😁
Emmax ja tez nie wiem co robic, bo kasy brak no ale poki co siedze z małym w domu.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wieczorowo 🙂

Moje malutkie słoneczko wymysiane, nakarmione i śpiocha.
Deszcz nas pogonił ze spacerku a tak było fajnie . A teraz to mam za oknem ulewę 😞

Włoski obcięłam i jestem mega zadowolona. Nie ma to jak fryzjerka która wie co robi. Nawet Mateuszek docenił wygląd mamy 🙃
Szkoda że nie miałam aparatu ze sobą to bym Wam pokazała co Antoś wyrabiał w salonie fryzjerskim. No i stwierdziłam że jak każdy facet nie nadaje się ani na zakupy ani do fryzjera 🤪

Ide coś wszamać bo mi sie głód odezwał 😁

• Mamusia
Oj laseczki współczuje Wam tych powrotów do pracy,ja jak na razie w domu siedze do września 2012 rozmawiałam już z intendentką z naszego przedszkola i prosiłam ją o miejsce bo Emila z grudnia no a po za tym ja nie pacuje,ale powiedziała że nie będzie problemu 🙂 wtedy mam nadzieję że znajde coś ciekawego.

No moja mała wykąpana i śpi.Mam dość dzisiejszego dnia

• Mamusia
no u nas jedna wypłata nie starcza nawet na ratę kredytu i rachunki więc muszę pracować 😞
No pewnie nie będzie tak źle tylko wyobrażenia są straszne.
Póki co Piotrek nie zostawał beze mnie, no kilka razy z mężem, ale nie z moją mamą.
Muszę zacząć wychodzić na 2-3 godziny żeby Piotruś się przyzwyczajał, że znikam.

Skóreczko no niezła historia z Twoją siostrą 😁

Pikasso z Wiktorka też niezły gryzoń 😁

emmax musi się udać z tym opiekuńczym! nie wyobrażam sobie innej opcji!

gosiag no u mnie też chyba z 1.5h temu się tak rozwiało i pada deszcz, ładnie będzie kwitnąć wiosenny świat 🙂 i powietrze od razu czystsze i pięknie pachnie na dworze, ale jak fabryka asfaltu zacznie działać to dym z komina będzie śmierdzieć nawet jeśli jakiś filtr mają, a ona z 250m od mojego domu. Jak nie dym z komina, to zapach gazu jak z cysterny do butli przepuszczają to nawet wiosenny deszczyk nie daje rady 😞

Wikuś już śpi, ale nie wiem może się obudzi jeszcze, ale i tak zrobię amciu na noc. Stwierdziłam, że źle jest jeść na pusty żołądek. 🙂 I spać i nie zdrzemnąć się przed tym, bo w końcu spanie jest męczące.

skóreczka ja do lipca mam spokój a póżniej się zobaczy, może jakieś zwolnienie, ale już nic nie planuję bo nic z tego nie wyjdzie 😠

a mnie też coś spanie ciśnie, a jeszcze trzeba się umyć 😉

Podobnie jak Picasso bede musiała zarejstrowac sie jako bezrobotna. Powiedzcie mi czy jak sie konczy macierzynskie to zus przysyła pismo informujace o tym?

Picasso pytałas o moja mamę i kłótnie. Gada do mnie jakby sie nic nie stało. Mnie tak to boli a ona olewka!

z lodówki deserki podgrzewam, żeby małemu zęby nie przymarzły 😁 , a jak stoi w szafce (temperatura pokojowa) to nie.

http://www.pudelek.pl/artykul/24332/ktora_bardziej_chce_byc_gaga_zdjecia/ - oglądałam właśnie te zdjęcia zwłaszcza ostatnie i siostra stwierdziła, że trzeba mieć nasrane w dupie, żeby się tak ludziom pokazać 😁 miałam trudność z napisaniem tego, bo ryję się cały czas 😁

Ja nie widziałam jeszcze czerwcówek i jeszcze jakichś, dzięki za oklaska tego 100. Jedynie chyba piszą dziewczyny, które nie urodziły, bardzo rzadko widzę grudniówki 2010. Ja też się uzależniłam, nie od forum tylko od Was 🤪 gdzie ja bym znalazła takie dziewczynki? 🙃

faktycznie trzeba mieć nasrane w dupie, żeby się tak wystroić 😁 😁 😁 😁 😁, świetny text.
ciekawe jak długo nasz wątek pociągnie, oby dłuuuuugo 🙂

ja też już mykam do fyrka, bo param na pyszczek 🙂

do jutra mamuski 😘

• Mamusia
Emmax chyba jednak Piotrek zostanie z moją mamą. Stwierdziliśmy z mężem, że jednak lepiej mu będzie z babcią niż w żłobku. Na bank będziemy się ciągle kłócić i wnerwiać, ale musimy zrobić to co będzie lepsze dla naszego szkraba.
Składanie podań do żłobków jest chyba od 17 maja więc może złożę papierek tak żeby zobaczyć czy się dostanie.

Pikasso niezłe kreacje 😁 😁 😁

• Mamusia
Hejol!

MOje dzieko juz spi 2 godzinki, mam nadzieje ze nie obudzi sie znowu o 23 i nie bedzie chciala spac bo jutro znowu do dermatologa bo sie nowe sie pojawilo 😞 przerabane 😞

Ja jej soczki z lodowki podgrzewam ale chyba sie wszystko podaje w temperaturze pokojowej oprocz zupek z tgo co pamietam.

Ja tez sie uzaleznilam, brzuszek to jedyne forum z ktore czytam.