Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej a my wpadłyśmy coś zjeść i idziemy dalej 🙂

Kajtucha ten Twój mąż jest nie poważny to są Szymka pieniążki,tak samo mówi się o kasie z komuni że większość widzi je tylko przy wręczaniu.Ja nie zamierzam z Dominiki pieniędzy nic ruszać tylko wspólnie musimy się zastanowić co z nimi zrobić bo ona to by wydała na lody i chipsy 🤪 chociaż ostatnio jak dostała kase na urodziny to dołożyłam jej i pojechała na obóz więc chyba nie ma z nią tak źle 🙂

Fotelik super,ja też musze [poszukać czegoś większego.

Dobra zmykam dalej na ten spacer 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HELOŁ BABOLE PO RAZ DRUGI

MY JUZ PO DWÓCH SPACERKACH
PIERDZIELE, JUTRO LENA ZACZYNA JAZDE W SPACERÓWCE, MAM DOŚĆ JEJ JĘKÓW W GONDOLI. JAK JĄ BIORE NA KOLANKA I SIADAMY NA ŁAWECZCE TO CISZA JAK MAKIEM ZASIAŁ A W GODNOLI RYK AŻ WSTYD IŚC MIASTEM 😁

KAJTUCHA WSPÓŁCZUJE CI... TAK JUZ BĘDZIESZ MIAŁA ZAWSZE NIESTETY, BO TWÓJ MĄZ MA TEZ DRUGIE DZIECKO I PEWNIE JEST ONO DLA NIEGO RÓWNIE WAŻNE CO SZYMUŚ. ALE MASZ RACJĘ, SZYMKA PIENIĄDZE SĄ PRZEZNACZONE DLA NIEGO A NIE DLA WIKTORII.
NIE DENERWUJ SIE TYLKO SPOKOJNIE POGADAJ Z MĘZEM I POWIEDZ MU CO CI LEŻY NA SERDUCHU.

EMMAX MOZE LENA NIE LUBI JABŁEK?? NO KUŹWA, JA NA PRZYKŁAD NIE LUBIE GROCHÓWKI A MOZE TWOJA CORKA NIE LUBI JABŁEK 😁 😁
SPRÓBUJ DAC JEJ COŚ INNEGO NP MARCHEWECZKĘ 🙂

EWO MI TEZ SIĘ NA POCZATKU PODOBAŁO JAK LENA ZAGRYZA WARGE, A TERAZ MNIE TO DENERWUJE. CHOCIAZ JESZCZE NIE MA EFEKTÓW UBOCZNYCH TO SIE BOJE WŁASNIE ZE DOSTANIE JAKIŚ KROSTEK CZY CUŚ 😠

WIOLKA A JA BYM SOBIE ZJADŁA OŚMIORNICE 🙂
MAM NADZIEJĘ, ZE Z MEJECZKĄ WSZYSTKO OK 🙂

• Mamusia
No my też już po spacerku! Dzisiaj taki upał we Wrocławiu, że Piotrek był w body z długim rękawem i półśpiochach! No i miał czapeczkę 😉 Ubrałam go w spodnie i bluzę, ale jak tylko wyszłam na dwór to go rozebrałam.

Nie mam Wam jak wkleiić fotek 😜

AgaW pewnie, że zmieniaj wózek na spacerówkę, nasze dzieciaczki ciekawe świata i w gondoli im się nudzi 🙂

A EWO JESZCZE ODNIOSE SIĘ DO TWOJEGO POSTU
JA TEZ WOLAŁABYM JESC SUCHY CHLEB NIZ MIESZKAĆ Z RODZICAMI
NIE MA TO JAK WYJŚC SOBIE Z WANNY Z GOŁYM DUPSKIEM, POKŁÓCIĆ SIE Z MĘZEM BEZ ŚWIADKÓW, POTEM SIE CZULE POGODZIĆ - TEŻ BEZ ŚWIADKÓW 😁
NIE NO POWAZNIE, NIE WYOBRAŻAM SOBIE MIESZKANIA Z RODZICAMI CHOCIAŻ SĄ CUDOWNI.

Dziewczynki ja tylko na chwilke, bo maluszek dzis strasznie zaborczy. Tylko musi byc czas dla niego i juz 🙂
Aga26 ale co zrobic jak sie mieszka? Chocbym nie wiem jak kalkulowała to nie damy rady wynajac mieszkania. Szkoda sponsorowac obcych a przy okazji i tak biede klepac 😞 I tak zle i tak nie dobrze!!!!!!!!!!!!!! Fajnie macie ze jestescie na swoim. Chociaz wy macie domki 🙂 Ja moze kiedys sie doczekam!!!
Kajtuszka wspołczuje takiej sytuacji 😞
Ewo a ja myslalam ze przesadzam rozbierajac małego na spacerku z bluzy. Ale ze mnie pot sie lał, wiec pomyslalam ze dzidzi tez pewnie gorąco. No ale widze ze ty tez tak zrobilas, wiec wszystko ok 🙂
A tak poza tym to jestesmy po spacerku i po sadzeniu kwiatkó 🙂

SKÓRECZKO OCZYWIŚCIE MASZ RACJĘ. JA MÓWIĘ TYLKO O PRZYPADKACH KIEDY JEST TAKA MOŻLIWOŚĆ ABY MIESZKAC ODDZIELNIE, JAK NP EWA PISZE ŻE RODZICE JEJ ZAPROPONOWALI BY SWOJE MIESZKANIE WYNAJELI A WPROWADZILI SIĘ DO NICH...
JA WŁASNIE W TAKIM PRZYPADKU WOLAŁABYM TAK JAK EWA MÓWI - NIEDOJADAĆ A BYC NA SWOIM 🙂

• Mamusia
Skóreczko Mikołaj robi świetne miny 🙂
No i co do rozbierania to ze mnie też się lało więc stwierdziłam, że nie ma co szaleć z bluzą 😉

Co do mieszkania to gdyby mąż nie dostał w spadku po babci naszych 30 metrów to nie wiem co by było. Babcia jeszcze żyje, ale mieszka u wujka, a my sobie rządzimy 🙂

Pikasso to gratuluję jedzenia bez śliniaka 🤪 My mamy zawsze wszystko dookoła brudne 😁

Ewa84 wszystko mamy zapaprane wokół jeśli chodzi o marchewkę (ta jakby jej nie lubił), a gruszki, jabłka, winogrona, różane purre, zjada nie grymasząc, a buzie to ma czyściutką, bo nic mu nie umyka. 🙂

• Mamusia
Hej laseczki ponownie.
My dopiero wróciłyśmy,nogi to mi zaraz odpadną chciałam dojść na zieloną ale jednak zabrakło mi kawałka nie doszłam 😜
A i wytrzymałam w tajemnicy,ale teraz już mogę Wam napisać.MÓJ MĄŻ WŁAŚNIE JEDZIE DO DOMU 🤪 będzie w nocy jupppii 🤪 😁

AgnieszkoW też jutro zmieniam na spacerówke chociaż Emila przespała cały 3 godzinny spacer ale w gondoli już się po prostu nie mieści.

Skóreczko Mikołajek śliczniutki 🙂

• Mamusia
boshe ale mam goraco w mieszkaniu.. masakra...

rolety spuszczone ale i tak goraco... najbardziej naslonecznnione mieszkania sa z tej strony...

udalo mi sie wszystko zrobic... maly lezy, je rece i wola buuuu....

moj maz juz wraca a jutro jedziemy, ale poodbno pogoda bedzie srednia wiec zmienie na spacerowke jak wrocimy...

mittka super ze maz wraca 🤪