Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

KOBITKI WIADOMOŚĆ OD KAJTUSZKI :

WRAŻEŃ U SMOCZYCY CO NIE MIARA 😠NAJPIERW KŁÓTNIA Z MĘŻEM WCZORAJ A DZŚ STARA SIĘ WPIEPRZAŁA I W EFEKCIE POWIEDZIAŁA "OD POCZĄTKU MÓWIŁAM ŻE Z TEGO MAŁŻEŃSTWA NIC NIE BĘDZIE WY W OGÓLE NIE POWINNIŚCIE BYĆ RAZEM "
Z MĘŻEM JUŻ SIĘ POGODZIŁA A Z TEŚCIOWĄ SIĘ NIE ODZYWA 😠

SZYMUŚ ROBI SIĘ CO RAZ BARDZIEJ ROZGADANY, ŁADNIE ZASYPIA ANIOŁEK Z NIEGO SIĘ ZROBIŁ 🤪
KASIA TĘSKNI ZA NAMI ALE NAS CZYTA 🙂
PRZESYŁA DLA MADZI, MAI I MARIKI PODWÓJNE BUZIAKI 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
DLA NAS ŚLE TEŻ BUZIAKI 😘 😘 😘 😘
W PIĄTEK JUŻ WRÓCI 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DZIEWCZYNY JAK BY MI TEŚCIOWA TAKIE COŚ POWIEDZIAŁA ALBO MOJEMU MĘŻOWI TO OD RAZU Z STAMTĄD BYM SPIEPRZAŁA 😠 JAK TAK MOŻNA 😞 MA DZIEWCZYNA STALOWE NERWY 😉

• Mamusia
ojjjj ja też bym zjadła takiej kwaśnej zupki!!! mam zachcianki gorsze niż w ciąży! Poza tym nigdy tak nie jadłam słodyczy, a teraz muszę codziennie zjeść coś z czekoladą. Nie wiem co mi się porobiło z organizmem 😁 😁 😁

o kurcze ja przeważnie wszystko trzymam w sobie, ale jakbym usłyszała coś takiego od teściowej to bym chyba wybuchła 😠 Biedna kajtucha!

ło matko ale jej dowaliła, małpa jedna 😠
kajtuszka trzymaj się dasz radę do piątku, bo już prawie środa, no i jak trzeba interweniowac to grudniówki sa z tobą 😉

mittka nuż jadę na ten pyszniutki kapuśniaczek 🙂

• Mamusia
Ja pierdziu chyba bym przywaliła tej teściowej 😠 no co za wieśniara wrrr podniosła mi ciśnienie.Niech już ta Kajtucha lepiej wraca.

Dziękuję AgnieszkoK wreszcie sobie zmieniłam ten awatar 🙂

A co do zupki to zjadłam już dwie miski 🤪 ale mąż w domu to brzuch większy u mnie bo regularnie zaczęłam jeść 😞 i na dobre mi to nie wychodzi 😠

MITTKO MĄŻ UGOTOWAŁ KAPUŚNIAK A TY MISKI JESZ 😁 😁 😁 😁

DOBRA LASKI JA SPADAM DO WANNY I DO WYRKA BO JUTRO MĘŻA DO PRACY WCZEŚNIE RANO MUSZĘ ODWIEŹĆ 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hahaha AgnieszkoK tak tak miski zjadam taki smaczny kapuśniaczek 😁 😁

Ja też uciekam jutro mam nadzieję że uda mi się zajrzeć chociaż rano wyruszam na targ za butami a potem rewolucje mi w laptopie będą robić 😞

Dobranoc mamusie 😘

• Mamusia
Hej Mamusie, my wczoraj byliśmy z K u fryzjera - ściął swoje długie pióra. Madzia w tym czasie dała popalić mojej mamie...hehe. 🙂 🙂
wieczór znów taki sam - Madzia padła po 18.00 ale później budziła się często i nie mogła usnąć. No i pobudka o 4.15.
Byliśmy tez wczoraj dowiedzieć się o basen który mamy w pobliżu - czy jest woda ozonowana. Chcemy jak tylko zrobi się cieplej zacząć chodzić z Madzią na pływalnie.
Madzia jest na etapie próby włożenia nóżki do buzi...ale jeszcze jej nie wychodzi. 😜
Kupiła też wczoraj Madzi miseczkę na zupki i obiadki.
A dziś rano spie... mi się kuchenka mikrofalowa - zjarała się.
No i rozdałam trochę oklasków.

DZIEŃ DOBRY

A MY WCZORAJ CAŁY DZIEŃ POZA DOMEM. W CASTORAMIE, LEROY MERLIN ITD ZA MATERIAŁAMI DO DOMKU... LENKA OCZYWISCIE Z NAMI. BYŁA BARDZO GRZECZNA.

A TERAZ IDE COS ZJESC.
MIŁEGO DNIA

DZIEŃ DOBRY 🙂

NOCKA OK 🙂

MY JUŻ ZALICZYLIŚMY SPACEREK I ZAKUPY DO DOMKU ZROBIŁAM 🙂

ALE TAK ZIMNO Z SAMEGO RANKA BYŁO ŻE BARTKA UBRAŁAM W ZIMOWĄ KURTKĘ I JA PŁASZCZYK ZIMOWY NAŁOŻYŁAM BRRRRY 🤢 🤢 😉

TERAZ PIĘKNE SŁONECZKO U MNIE WYSZŁO 🙂 🙂 🙂

BARTUŚ ŚPI NA DWORZE W SWOIM WÓZECZKU 🙂

cześć Laseczki 🙂

my noc ok, pobudka na cyca o 1 i o 5 i spanie do 7:30, ni i teraz mała znów spi a mama zaraz wyruszy do kosmetyczki brwi wyregulować 🙂

z Lenką odpukac na razie wszystko ok i ja też czuję się lepiej i mam nadzieję, że tak już pozostanie, jutro szczepienie 🙂

ale mi się podobaja te ruchome literki, musze z was zgapić i też takie zrobić 😜

miłego dnia womenki 🙂

AJ ZAPOMNIAŁABYM 😁 😁

DLA EMILKI DUŻO ZDRÓWKA BO DZIŚ 5 MIESIĘCY KOŃCZY 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 MITTKO CAŁUSKI PROSZĘ PRZEKAZAĆ CÓRECZCE 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jestem 🙂

mialam problemy ze strona...

u mnie nocka srednia.. d wrocil przed 23 nie odbieral telefonu i mialam juz napolicje dzwonic, poplakalam sie nawet bo tak sie martwilam.. wrcoil do dostal zdrowe opr...

maly cos mi sie budzi z placzem w nocy i ciezko go uspokoic, cala buziamokra od placzu 😞

wstal o 4 i po 5 juz spal i wstal po 7 🙂

wlasnie spi dlatego zdazylam sie wykapac, poprac i posprzatac bo kolezanka dzis do mnie przyjedzie z cora ktora jest starsza od mojego o tydzien ale niestety bardzo chora ta dziewczynka 😞

mittka wszystkiego najlepszego dla emilki.. ucaluj ja od ciotki klotki...

• Mamusia
cześć mamuśki!

My sobie dzisiaj ładnie pospaliśmy -do 9.30 🙂
Całe szczęście Piotrek w ogóle nie ma żadnych złych reakcji na szczepienia 🙂

Buziaki dla Emilki 😘

AgaW pewnie bardzo przyjemne takie zakupy do swojego domu 🙂

AgaK Ty już po spacerku, a ja dopiero z łóżka się podniosłam 😁

Aga84 i bardzo dobrze, że dostał opr, nienawidzę jak ktoś nie odbiera tel. bo od razu wyobrażam sobie najgorsze 😠

Persy no ja od dziś też muszę już Piotrkowi codziennie serwować zupki, ale na razie ze słoiczka. Poczytam przepisy od Gosi to może spróbuję zrobić coś sama 🙂

No i dziś spróbuję podać Piotrkowi butelkę 🤢

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

U nas nocka spoko,ja rano wybyłam na targ po buty to mała spała do 9 😜
Kupiłam jakieś targowe buty jedyne które powiedzmy że pasują,ale nie mam innego wyjścia musza takie być 😜 po za tym chodziłam w deszczu i zmarzłam niesamowicie 😠