Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Weszłam na brzuszek i ryczę ze śmiechu 😁 😁 😁
Ewa uśmiałam się jak nie wiem 😁
I z wrażenia nie wiem co miałam napisać 😜
Jestem tu jakoś od czerwca albo od lipca... i będę u tu nadal 😜 Brzuszek uzależnił mnie cholernie!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ewa popłakałam sie ze smiechu z waszych 150 ml i 1,5 l 😁 😁 😁 😁 😁, ty to kulinarna agentka jestes, lepsza ode mnie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja to zaraz padne jak wyciagam cyca to lenka tak piszcze z radosci, ze masakra 😁 😁 😁 😁

Autobusy zapłakane deszczem
wożą ludzi od siebie do siebie,
po błyszczącym mokrym asfalcie,
jak po czarnym gwiaździstym niebie
Od tygodnia leje w mym mieście,
ścieka wilgoć po sercu i palcie,
z autobusu spłakanego deszczem
liczę gwiazdy na mokrym asfalcie.

• Mamusia
Ha Bartuś super wsuwa stópke 😁

A moja ma grzechotke w ręce i wali nią w swoją noge wygląda to tak jak by grała na tamburynie 😁
Jej okna mi zaparowały bo mąż gotuje dla mnie?? no zgadnijcie 🤪 tak tak kapuśniaczek hehehe no mogła bym go jeść codziennie a jeszcze jak ktoś ugotuje hihihi.

ja zarejestrowalam sie 25 maja ale nie pamietam kiedy pierwszy raz napisalam bo dlugo was czytalam a sie nie odzywalam ... teraz zastanawiam sie czemu 🤪

Moje babeczki ja i Mikołajek juz bede sie z wami zegnac 😞 😞 😞 Moze za jakis czas uda mi sie wejsc na brzuszek z telefonu. Kafejki Ewus u nas nie ma 😞 Jak na razie nie mozna sie wedrzec 😞 Kurcze ciezko tak pisac ostatni raz 😞 Nie wiadomo co napisac???
Życze wam wszystkiego co najlepsze 🙂 🙂 🙂
😘 😘 😘 😘 😘

SKÓRECZKO MOŻE PODASZ MI NR TELEFONU TO OD CZASU DO CZASU PRZEKAŻE DZIEWCZYNOM INFORMACJE CO U CIEBIE SŁYCHAĆ 🙂 783 213 846 TO MÓJ NUMER 🙂 JAK COŚ TO PISZ ESKA ALBO DZWOŃ 🙂 🙂 🙂 🙂

mnie tez sie cos smutno zrobilo .... poczulam sie tak jakbysmy kolejna osobe stracily na forum ... pisz do nas obojetnie od kogo i z kad ale odzywaj sie w miare mozliwosci 🙂

SKÓRECZKO ALE SMUTNO 😞 😞 😞 MAM NADZIEJĘ, ŻE MIMO WSZYSTKO UDA CI SIĘ CZASEM DO NAS ZAJRZEĆ, A JESZCZE SZYBCIEJ KUPIĆ JAKIŚ KOMPUTER 🙂 TEŻ CI ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ZYCIU, SUPER Z CIEBIE KOBIETKA :* TRZYMAJCIE SIĘ Z MIKOŁAJKIEM.

EMMAX NIE BOJĘ SIĘ JEŚĆ FASOLKI. JEM WSZYSTKO I LENCE NAPRAWDE NIC NIE JEST. JADŁAM JUZ BIGOS, KROKIETY, ZUPĘ GRZYBOWĄ, KAPUSNIAK I WSZYSTKO CO MOŻE SPOWODOWAĆ ,,BURZĘ" W BRZUSZKU DZIECKA A U MOJEJ NIUNI OBJAWÓW NIEPOŻĄDANYCH BRAK 🙂
PRZEZ 3 PIERWSZE MIESIĄCE KARMIENIA TEZ SIE OGRANICZAŁAM I JADŁAM TAK BY LENCE NIE ZASZKODZIĆ. TYM BARDZIEJ ŻE MIAŁA PRZEZ MIESIĄC KOLKI. JAK MINEŁY ZACZĘŁAM STOPNIOWO SOBIE PODJADAĆ NIEWSKAZANE POTRAWY I JEM JUZ WSZYSTKO, NIE TYLE CO SMAKUJĘ, ALE NAPRAWDĘ SIĘ NAJADAM 🙂 🙂 TOBIE TEZ POLECAM PRÓBOWAC PO MAŁU BO SIĘ ZAKATUJESZ .. NIC DZIWNEGO ŻE TAKA CHUDZINKA Z CIEBIE 🙂

AGAk SUPER BARTOLINKO ZJADA NOGE 😁

MITTKO NIE ZA DOBRZE CI ?? KUCHARZ W DOMKU 😁

EWO ROZWALIŁ MNIE TWÓJ POST NA ŁOPATKI , DOBRZY JESTEŚCIE Z TWOIM MĘZEM 😁 😁 😁

NO I NIE PAMIETAM WIECEJ ... MUSZE IŚĆ DO MARUDY.