Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzien dobry, pobudka w nocy 3 razy ale wlozeylam dydusia i sapl dalej i pobudka na dobre przed 6.. wiec super...

Antos suoper wcina, moj sie lapie ale chyba mu nie smakuja stopki.. hihi...

pogoda straszna, ale jade dzis do rodziocw to maly choc troche sie przewietrzy bo nawet nie ma jak na sapcer isc non stop leje...

zycze Wam milego dizonka...

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Mamusie, u nas nocka OK. Pobudka standardowo o 5.00. Pogoda barowa...tak więc Madzia dziś kolejny dzień spędzi w domu. Ja ruszam do mamy pożyczyć kasę bo w związku z masażami (reklamą) jesteśmy spłukani. Zostało nam do końca miesiąca 5 zł 😠
No i muszę skoczyć do sklepu z zabawkami. Kupić jakiś drobiazg dla córeczki mojej koleżanki która ma 9 miesięcy. Tylko trzeba się rozeznać co kupić... 🙂 🙂 🙂

WITAM WTORKOWO 🙂

NOCKA DO D..Y 😞 RAZEM Z BARTKIEM COŚ SPAĆ NIE MOGLIŚMY 😞

PRZEZ TĘ POGODĘ POPADAM CHYBA W DEPRECHĘ 😠 😠 😠 JAK NIE KURNA ZIMA DŁUGA TAK TERAZ DESZCZ LEJE I TO DOSŁOWNIE JAK BY KTO KRAN ODKRĘCIŁ 😞 😞 😞

GOSIA ALE ANTOŚ WCINA NOGI 🤪 😁 😁 😁 😁 FAJNIE MU TO WYCHODZI 😁 😁 😁

MITTKO TO JUŻ UZALEŻNIENIE OD BRZUSZKA 😁 😁 😁 TRZEBA SIĘ ZAPISAĆ DO KLUBU AB 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

OKI SPADAM KAMILKA DO ZERÓWKI ZAWIEŹĆ 🙂 🙂 🙂

WITAM

U NAS NOC OK. JEDNA POBUDKA O 3.30 I SPANIE DO 7.

( WŁASNIE W PRZERWIE PISANIA BYŁAM LENIE PRZEBRAĆ PAMPERSA, BO NAWALIŁA MEGA KUPE)

PERSY A CO TO ZA SWIĘTO MASZ DZIŚ??
NIE WIEM JESZCZE Z JAKIEJ OKAZJI ALE ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO , SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA 🙂

MITTKO FAKTYCZNIE UZALEŻNIENIE , W WANNIE NA BRZUSZKU 😁

EMMAX PIZZE TEŻ JUŻ JADŁAM 🙂 I KEBABA 🙂 I NAWET PIKANTNE SKRZYDEŁKA Z KFC 🙂

GOSIU ALE ANTOŚ CZADOWO ZJADA SWOJE STÓPKI 🙂 MOJA LENKA NIE INTERESUJE SIĘ SWOIMI SZKITKAMI 🤨 PÓKI CO OPANOWAŁA DO PERFEKCJI PRZEWRACANIE SIĘ Z BRZUSZKA NA PLECKI I Z PLECKÓW NA BRZUSZEK. TURLA SIĘ PO CAŁEJ PODŁODZE, MATA JEJ NIE WYSTARCZA.

U MNIE TEZ ZIMNO 😠GRZEJNIKI CHODZĄ. MASAKRA JAKAS...
MIŁEGO DNIA DZIEWUSZKI.

• Mamusia
Cześć kobitki 🙂

My też już nie śpimy od 5 😠 Antkowi coś się poprzestawiało albo jego mała złośliwość. Bo jak ja mogę sobie pospać bo nie ma Mateuszka to on wstaje o 5. No ale cóż tak też bywa. On zaraz pójdzie spać a ja mam co sprzątać.
No i jeszcze bunt na pokładzie bo mu się odechciało jeść 😠

A nogi to zjada tylko w takiej pozycji
A tak bawię się swoimi kitkami
[url=http://wgrajfoto.pl]

• JA TEZ NIE WIDZE ZDJĘĆ GOSIU.

PERSY FACECI JUZ TAK MAJĄ , ŻE ZAPOMINAJĄ O WAŻNYCH DLA NAS DNIACH. MÓJ TEZ WIECZNIE NIE PAMIETA O IMIENINACH, URODZINACH, ROCZNICACH... ZAWSZE KILKA DNI PRZED DELIKATNIE MU O TYM PRZYPOMINAM.
    A POZA TYM DZIEŃ SIĘ JESZCZE NIE SKOŃCZYŁ. MOŻE CIĘ CZYMŚ ZASKOCZY 🙂

IDE ROBIĆ ŚNIADANIE 🙂

• Mamusia
    Hej dziewczynki 🙂

Widze że nie tylko u mnie nocka do du... Emila jakoś dziwnie spała i wcześnie się obudziła 🤢
    No a co nie ma to jak lektura brzuszka w ciepłej wodzie 🤪 😁

Olu wszystkiego najlepszego i pociechy z Madzi 😘

Dobrze że są tylko jedne moje imieniny to mój mąż nie zapomina zresztą on pamięta zawsze o wszystkich uroczystościach i jak go nie ma w domu to już w nocy dostaję sms z życzeniami 🤪

Kurcze no i leje i leje i leje 😠 😠

Witam Kobietki 🙂

Mój syn dał się mamie wyspać wreszcie 🙂 pobudki o 3 i 5 i wstaliśmy o 8 🙂 ale co najlepsze przebrałam go dałam cyca i się ululał dalej!!! 🤪 🤪 🤪

Dzisiaj idziemy o 16:30 na szczepienie biedny mój synuś 😞

Kamil chyba nie jest aż taki cycoch bo jak się słoiczek z jedzonkiem kończy albo kaszka to taki płacz jest jakby go ze skóry obdzierali 😁

Mały śpi więc was nadrobię troszkę, szkoda że skórka już pisać nie będzie 😞 😞 😞

A MY KOLEJNE SZCZEPIENIE MAMY DOPIERO 16 GRUDNIA 🙂

MITTKO MÓJ MAZ ZAWSZE PRZYCHODZI Z KWIATAMI W WALENTYNKI, DZIEŃ KOBIET ITP BO JEST O TYM GŁOSNO NA MIESCIE I WSZEDZIE PEŁNO DEKORACJI WIEC PAMIETA 😁

AGUSK WSPÓLCZUJE 😞

• Mamusia
    hej laski

u nas noc ok, z jedną pobudką na cyca o 3 i spalismy do 6... coś mój mały się przestawił i tak wcześnie się budzi... no ale po godzinie spaliśmy dalej przez do 9 🙂

Persy wszystkiego najlepszego kochana!
    mój mąż też nie ma w zwyczaju pamiętać o imieninach czy urodzinach i dlatgo znalazłam sposób i ustawiam mu przypomnienia w telefonie 🙂 w lutym jak małam imieniny to placek siedział obok jak babcia dzwoniła do mnie z życzeniami i nie zajarzył.. dopiero po kilku godzinach mu przsypomniałam bo myślałam że mnie robi w bambuko a tu zonk... no ale nadrobił przepięnym bukietem róż 🙂

muszę chwilowo kończyc bo mała maruda nadaje

No to forum nadrobiłam tak więc:

Ewo uśmiałam się z tych 150ml i całego ziemniaka ale moje początki kulinarne były nie lepsze 😁 😉

Ja jestem na brzuszku od 6 maja ale zaczęłam jakoś pod koniec lipca pisać tak to Was tylko czytałam 🙂

Zupkę szczawiową lubię ale nigdy sama nie gotowałam 😲 a kapuśniaku od najmłodszych lat nienawidzę i jeszcze rabarbarowej bleeeeeeeeee 😁

Ja jeszcze wzdymających potraw nie jadłam boje się reakcji u Kamila 🤨 Czekolady orzechów i truskawek też nie jadłam 🤨 Jakieś 3 tygodnie temu coś zżarłam nawet nie wiem co to było ale Kamil miał 4 godzinną kolkę gdzie kolki jak był mały nie miał 🤨 Taki był płacz i wrzask że prawie z nim płakałam 🥴 Musi mieć wrażliwy brzuszek więc poczekam z jedzeniem, nie ubędzie mi 😉

gosiag zajebiste zdjęcie Antosia jak nogę wcina, nowa metoda nie noga do buzi tylko buzia do nogi 😁

Persy7 wszystkiego dobrego z okazji imienin 😘

ASIULA JA W OGÓLE NIE LUBIĘ ZUP OWOCOWYCH A Z RABARBARU TO WCZORAJ KOMPOT DO PICIA GOTOWAŁAM I BYŁ SMACZNIUTKI. CAŁY DUŻY GAR WCZORAJ Z MĘZEM WYPILISMY.

ALE MI SIE NOGI TRZĘSĄ !! POŁOZYŁAM LENKE NA SWOIM ŁÓZKU BO ZASNEŁA. PRZED CHWILKĄ SŁYSZĘ ŻE SIĘ OBUDZIŁA WIĘC DO NIEJ POSZŁAM A ONA NA KRAWĘDZI ŁÓZKA LEŻY. JESZCZE CHWILA I NA PODŁODZE BY SIĘ ZNALAZŁA. MASAKRA
    OD DZIS DRZEMKI TYLKO W ŁÓŻECZKU .....

• Mamusia
    A u mnie prąd ukradli na pare sekund 😜

Rabarbarowa zupa bleeee ale kapuśniaczek i rosołek to najlepsze 🤪 😁
    No ale oczywiście każdy lubi co innego 🙂

Kajtucha był konkurs na tvn na najradośniejsze dziecko nie wysłałaś czasem tego zdjęcia Szymka z chrztu jak się tak śmieje?? 🙂 wygrał by napewno 🙂

• Mamusia
    ja kocham kompocik z labarbaru!!! zupy owocowe też szczególnie wiśniowy chłodnik na śmietanie 🙂 z makaronem 🙂 mmmmmniam, niech już będzie lato...

Mittko wysłałam ale żeby zagłosować trzeba było się zalogować na tej stronie więc głosów mało bo co niektórym nie chciało się logować a teraz nawet nie mogę odnależć tego zdjęcia... no i po kilku dniach jak chciałam zagłosować, a można było raz dziennie to pojawiał się komunikat "oddałeś już głos" więc nie wiem co oni tam pochrzanili...