Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj sie macie kobietki z tymi boleściami. Współczuje 😞
Lenka sie wyspała, oczywiście co 10 minut było ,,meeee" i musiałam jej dać cyca potrzymać w buzi. A jak chciałam ją oszukać moniem to był ryk ... ojjjj

Zaraz idziemy na spacer. Piękna pogoda więc moze powędrujemy do tatusia na budowę 🙂
No i oczywiście jestem strasznie zadowolona , że będziemy mieli swój domek , ale powiem Wam dziewczyny, że mój mąż troche przesadza z przesiadywaniem tam. ... no ale jakos to przezyje.

• Mamusia
Spoko, mam nadzieje, ze Ci pomoze. Ja juz 1 pranie wrzuciłam i powiesiłam. Znowu sie robi parnie i duszno wiec na soacer najszybciej koło 17 😮 😮

Młodejk spać się strasznie chce ale muszę ją przetrzymać do 12 żeby pociągnęła mleczka. Trzeba się pogimnastykować bo bobas nie wyspany to bobas zły 😜 😉

EWCIA ALE MY NIE NARZEKAMY TYLKO JESTEŚMY ZADOWOLONE ŻE POGODA JEST I PRANIE MOŻNA ROBIĆ 😜 😜 😜 OSOBIŚCIE NIE WYOBRAŻAM SOBIE MIEĆ FRANIE, PŁUKAĆ W RĘKACH I NIE MIEĆ PAMPERSÓW 🤢 🤢 🤢 😁 😁 😁 😜 😜 😜

WIOLA MNIE TEŻ WENY BRAK WIĘC U MNIE BĘDZIE ZUPA NIC A NA DRUGIE DANIE MARDEBULO GÓWNO Z MAKIEM I CEBULĄ 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Aga skąd Ty bierzesz te teksty?? 😁 😁 😁 😁 dobre!

No dobra ja też wstawiłam pranie żeby nie było 😜

ja mam 2 tortille z wczoraj, ale pewnie zaraz je zjem więc na obiad będą młode ziemniaczki, z zamrażalnika wyjmę mięcho i je uduszę 😉

• Mamusia
AgaK ty jak czasem walniesz jakims tekstem to ryje przez pół dnia, najbardziej mi się podobał jak powiedziałaś , że masz w domu taki burdel, że tylko nasrac na środku i rowerkiem pojeździć hahah. Jak mi się to przypomni to się pokładam ze smiechu 😁 😁 😁

Ewa nie duś tego mięsa, lepiej zastrzel, będzie szybciej 😜 😉

Mały śpi a matka zamiast wziąć się za pranie to na brzuszku siedzi 😜 😁
Wiola filmik mnie przeraził po prostu 😞 😞 😞

Kiedyś miałam dać zdjęcie i zapomniałam, takie widoki mam 500 metrów od bloku w którym mieszkam 🙂 Tzw Kamieniołomy na Ślichowicach.

A to Kamil na wczorajszym spacerku 🙂

ASIU WIDOCZKI PIĘKNE A KAMILEK TAK SŁODKO ŚPIOCHA 🙂 🙂 🙂 🙂

EWA JA TAK SAMO SPRZĄTAM I CHYBA RESZTA DZIEWCZYN TAK SAMO 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

U nas nocka super,pomimo że mamie się zachciało film do 1 oglądać 😜 ale spoko laska dała się wyspać 🙂

Widze że porządki od rana.No ja nie sprzątam dziś tak jak Wy bo jak bym sprzątała z Wami to wogóle bym nie posprzątała.A tak uffff uporałam się za bałaganem iWiola!!!! u mnie bałagan też sam się robi naprawde.Po za Dominiki pokojem 😜

AgnieszkoK mam nadzieję że Kamilek Ci pomoże i przejdzie Ci ten ból.

Kurcze udusze was za te teksty a jak już przeczytałam co Wiolka przypomniała o tym rowerku to o mały włos Emili nie obudziłam 🤪 😁

Asiula Kamilek słodko sobie śpi i widoczki fajne macie pewnie na spacerki można tam chodzić 🙂

DZIEWCZYNY PADAM 😉 POPRAŁAM, POSPRZĄTAŁAM, UGOTOWAŁAM A PLECY NAPIERDZIELAJĄ MNIE NIEWYOBRAŻALNIE 🤢
JA CHYBA TERAZ PRZECHODZĘ BÓLE PORODOWE KRZYŻOWE 😁 😁 😁 😁 😁 A TAK NA PRAWDĘ TO NIE WIEM NAWET JAK TO BOLI 😜 😜 😜 😜
A TAK APROPOS MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS KRZYŻÓWKI???

• Mamusia
Ja miałam ttaaaaaakie chęci żeby porobić ale walnęłam się spać hahah 🙃 🙃 🙃 nie spieszy mi sie, mam 4 miechy 😁 😁

Znowu bitwa przy jedzeniu, tak wygląda moje dzicko po paru łyżeczkach wysmienitej zupki wielowarzyuwnej HIPP

A tak wyglądają jej ubranka

A ja tak: http://www.gamesfanatic.pl/wp-content/uploads/2009/11/wariat.jpg

• Mamusia
hahaha dobre!!!! widać, że Majeczce bardzo smakowało 😁 😁 😁

Aguś ja miałam bóle krzyżowe 🤢 ja zdychałam, a na ktg nie było widać skurczy bo wszystko mi w plecy szło 🤢 jak sobie przypominam to aż zaczyna boleć 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 NIE NO WIOLKA WYMIATASZ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ALE MAJA ZAJEBIŚCIE WYGLĄDA 😁 😁 😁 😁
KOCHAM TAKIE DZIECI UBRUDZONE 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

EWCIA NO TO NIE ZAZDROSZCZĘ 🤢