Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale Antos ma brykę 🙂 piękny kolor!

Persy, cieszę się że rozwiązała się sprawa z opieką nad Madzia i że to babcia a nie żłobek. Masz wspaniałą mamę!

Wiola z tym głosem to prawda! Też się zdziwiłam jak go usłyszałam że jest taki...łagodny i delikatny 🙂 a tu zonk 🙂

Agak mam nadzieję że Bartusiowi zejdzie ta opuchlizna.

Mój mały dziś dał czadu...zasnął dopiero o 22.30 po godzinie usypiania... A ja padam na twarz więc też się pożegnam i uciekam na drugi bok! Dobranoc

😁 😁 😁 😁
Z Wami to można nieźle uśmiać się 😁 Też stawiam na Kopciuszka 😜
Mittko niezły wstydniś z męża 😁

Jeju... Pokażę Wam zdjęcie męża, ale jak się jutro nie odezwę, to znaczy, że zczaił iż to zrobiłam i mnie zabił 😁
My wciąż wozimy się w foteliku-nosidełku... Spacerówkę mam zakładaną przodem i tyłem... Parasolkę mam, wypróbowałam już 😉
PRZED
[IMG]http://i49.tinypic.com/oh4r42.jpg[/IMG]
PO
[IMG]http://i47.tinypic.com/2nl5swo.jpg[/IMG]
[IMG]http://i47.tinypic.com/erbinr.jpg[/IMG]

witam dzień u grudniówek 🙂

my już na nogach, ale zaraz wędrujemy spać dalej 🙂

Pannonikt ale masz przystojniaka, dla mnie w krótkich zdecydowanie lepiej 🙂 🙂 🙂

Ja prosze kopciuszka w wydaniu Wiolki 🙂

Agak, mi tez kazali smarować altacetem, chrześniak miała bardzo duży odczyn poszczepienny i tez altacet pomógł, a kulka była ok 3 tyg, więc nie martw się bo rozejdzie się ale powolutku 🙂

my dzisiaj wyjazd ze spacerówką ciekawe jak będzie, no i musze Lence kupić jakiś krem z bardzo wysokim filtrem bo skubana ma takie policzki opalone 🙂 🙂 🙂

no to do później uciekam do marudera 🙂

DZIEŃ DOBRY 🙂

PANNONIKT SUPER TWÓJ MĄZ WYGLĄDA. JAK DLA MNIE W KRÓTKICH WŁOSACH O WIELE LEPIEJ 🙂 PRZYSTOJNIACHA 😉
I MAM NADZIEJE ZE CIE NIE ZABIJE 😁 😁

EMMAX MOJA LENKA TEZ MA BUZKE I DŁONIE OPALONE JUZ. TEZ JEJ MUSZE KUPIC KREM Z FILTREM.

GOSIU ANTOS WYGLADA EKSTRA. WIDAC ZE MU SIE PODOBA SPACEREK.

IDE SIE JESZCZE POŁOZYC. MOZE POSPIMY BO WSTAŁYSMY O 5.40 ALE O 20 JUZ WCZORAJ PADŁA.

WITAM WAS PIĘKNE ZGRABNE I POWABNE MATKI PRACZKI I SPRZĄTACZKI 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

A MI HUMOR OD SAMEGO RANA DOPISUJE BO SŁONECZKO ZA OKNEM 😜 😜

NOCKA NAWET DOŚĆ SPOKOJNIE 🙂 🙂 🙂 ZACZERWIENIENIE NA NÓŻCE DALEJ JEST ALE JUŻ BLADSZE CHOĆ JESZCZE TWARDE 🤢

PANNONIKT DLA MNIE ZDECYDOWANIE LEPIEJ W KRÓTKICH WŁOSACH TWÓJ MĄŻ WYGLĄDA I MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE PRZYSTOJNEGO MASZ MĘŻA I ŁADNY MA UŚMIECH 😉 🙂

I DUPA!!! LENKA NIE CHCE SPAC NA RAZIE 😞 A MI SIĘ OCZY ZAMYKAJĄ 😞

HAHA DOBRE Z TYMI WSTYDZIOCHAMI 😁 MÓJ MĄZ TEZ SIE STRASZNIE WSTYDZIŁ MOICH RODZICÓW . JAK DO MNIE PRZYJEZDZAŁ JESZCZE KIEDY NIE BYLISMY MAŁŻEŃSTWEM TO OD RAZU SIUP DO MOJEGO POKOJU, TYLKO DZIEŃ DOBRY I DO WIDZENIA 😁 NAWET CZASEM SIE KRĘPOWAŁ DO UBIKACJI WYJŚĆ 😁 😁

CZASAMI TO FACECI GORZEJ SIĘ WSTYDZĄ NIŻ BABY 😁 😁 I MY SŁABA PŁEĆ 😜 😁 😁 😁 😁

AGA MNIE PO JAKIEŚ GODZINCE OD WSTANIA OCZY SIĘ KLEJĄ A BARTEK TEŻ NIE CHCE SPAĆ 😉

A MÓJ MĄZ MA DZIŚ URODZINKI. RANO DO NIEGO POSZŁYŚMY Z LENKĄ ( SPAŁ W INNYM POKOJU) I DAŁYŚMY MU PREZENT A ON SIĘ PYTA Z JAKIEJ TO OKAZJI, CZY DZIEŃ OJCA CZY CO... NO NORMALNIE ZAPOMNIAŁ ZE TO DZIŚ !!! TAKI ZALATANY PRZEZ TĄ BUDOWĘ 😞 KOŃCZY DZIS 31 LAT.

HE HE FACECI 😁 😁 😁

AGUŚ 100 LAT DLA TWOJEGO MĘŻA 😘 😘 😘 😘 😘 😘 MÓJ W TYM ROKU SKOŃCZY 33 🙂
A JAK GO POZNAŁAM TO MIAŁ NIESPEŁNA 23 🙃 🙃 ALE TEN CZAS LECI 🤪 🤪

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Nie mogłam sobie wczoraj wieczorem z Wami pogadać bo mi coś brzuszek zamulał, wkurzyłam się i wyłączyłam komputer 😜

PannoNikt zdecydowanie wersja po twojego męża jest zdecydowanie fajniejsza. I niezłego masz teraz przystojniaka 😉

Antoś też ma opalone policzki ale ja je takie kocham i jak jedziemy tylko do słoneczka a Tosiek śpi to się opala ale pod kontrolą. May krem na każdą pogodę ale bez filtra.

Właśnie rozmawiałam z Mateuszkiem i zaraz wyjeżdżają. Jejku już wieczorkiem będzie w domku 🙂

Życze Wam miłego dnia

• Mamusia
Heloł babeczki 🙂

U nas nocka w miare,ale bywało lepiej 🙂

PannoNikt! No no przystaojny ten Twój mąż 🤪 i dla mnie też wersja z krótkimi włoskami zdecydowanie lepsza 🙂 grtulujemy wyboru 🙂

A u nas za oknem koszą trawe i hałasu co niemiara 😮

AgnieszkoW wszystkiego naj naj dla męża 🙂
mój w tym roku 36 skończył a poznałam go jak też miał 23 matko tyle lat to już kazirodztwo 🤪 😁