Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

LASKI A WAS ZNÓW NIE MA WIĘC IDĘ KĄPAĆ CZORTY MOJE KOCHANE 🙂

NIE PISAŁAM WAM WCZEŚNIEJ ALE BYŁAM DZIŚ Z KAMILKIEM U LEKARZA BO TA KREW Z ODBYTU MU NIE PRZECHODZI 😞 WIĘC DOSTALIŚMY SKIEROWANIE DO CHIRURGA DZIECIĘCEGO 😞

NA WTOREK MAM WIZYTĘ 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosiu to super ze oddali ci neta 🙂

Aguś a ja nic nie wiem że Kamil miał takie problemy, ciekawe co mu się przyplatało 😞

Ewa to swoich łaszków mniej zabierz, a no i widziałam pogodę i zapowiadaja nawet ciepło i słonko, więc może opaleniznę złapiesz 🙂 🙂 🙂

Hej Dziewczynki 😘

Mój nick się wziął hmmm... długa historia jakoś od Pawła, bo nick prezes był zajęty.

fredeczka jaka z Ciebie lacha 🤪 sukienka jak najbardziej pasuje, przecież to Twoje ostatnie -naście, więc się wyszalej 😁

Wiolka życzę Ci miłego lotu i lądowania 🙂 chyba się troszkę spóźniłam 😜

gosiag fajnie, że już jesteś 🙂

AGAK1601 mam nadzieję, że z Kamilkiem to nic poważnego, trzymaj się 😘

Dziewczynki ja nigdzie nie zniknęłam, nie miałam kiedy wejść, a i net troszkę szwankował 😞 Wikuś tak troszkę zaczyna raczkować i dzisiaj rano jak już zjadł szeptał 'tatatatata' 🤪 I już lubi się kąpać 😁 właśnie siedzi w swojej wanience i chlapie na wszystkie strony świata wodą 😁 cały dywan będę mieć mokry 😜 Mam nagrane jak w wanience wywinął orła 🤪 ale nic... nawet nie zapłakał. 🙂 Jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę.

Mam dla Wikiego taki super szampon pachnie mi teraz w całym pokoju arbuzem 🤪 Jak tak chlapie tą wodą to nie szczypie go w oczy i nie płacze 😁 Hahaha... nie chciał wyjść z wanny 🙂 Całe spodnie mi ochlapał 🙃

fredeczka samych najek Ci życzę no i Wikuni też 😆

a od mojego wspaniałego męża, bo mówili na niego emma, a że było zajęte to dodałam x i tak wyszło 🙂

a teraz własnie mnie wkurwił więc idę spać 😠

dobranoc 😘

• Mamusia
hejka 🙂 ja jestem
podczytuję was od 2 dni ale jakoś czasu nie ma aby coś naskrobac bo chyba ktoś mi dziecko podmienił z aniołka na diabełka, masakra...
drugi ząbek wyszedł i albo idą kolejne albo już się przyzwyczaił do noszenia i wymaga tego a jak nie to krzyk

wybaczcie ale nie odniosę się do postów bo dużo tego strasznie 😜

napiszę tylko, że Fredka super wygląda w tej kiecce i wcale nie jest "suczasta" 🙃

a we środę widziałam się z naszą Gosią2301 z brzuszka i poplotkowałyśmy sobie 😉

• Mamusia
Ewo ta koleżanka dopiero w szpitalu się dowiedziała że jest w ciąży,bo już od kilku miesięcy miała nieregularne miesiączki i nie połączyła tego z tym.A że już straciła nadzieję to nawet się nie spodziewała 🙂

AgnieszkoK mam nadzieję że z Kamilkiem to nie będzie nic poważnego,porobią mu badania i dowiedzą się co to i wtedy zastosują odpowiedzie leczenie.
Trzymam za Was kciuki 😘

a historia mojego nicku wzięła się od nazwiska mojej siostry a właściwie siostrzenicy 😜

moja już dawno śpiocha mąż u iśki w pokoju wyniósł się bo ja zdominowałam telewizor-oglądam harrego Pottera 🤪 😁

• Mamusia
Hehe Aniu wyczułam Cię 🙂 ja przeważnie mam nick isia albo jego pochodne a czemu tutaj na takim się zapisałam to nie wiem.Spodobał mi się i teraz często go używam 🙂

A wiecie podobno jak pierwsze dziecko było dość absorbujące to drugie jest spokojne i odwrotnie,u mnie się to doskonale sprawdza bo iśka to istny aniołek był a Emila diobeł wcielony 🤪 🤪

• Mamusia
witam wieczorowo 🙂

AguśK mam nadzieję, że to nic poważnego 😞 Biedny Kamilek 😞

Mittko no świetną niespodziankę miała koleżanka 🙂 Oby ciąża przebiegła bezproblemowo!

Kajtucha jadę jutro o 6 rano na tydzień 😉

Żegnam się już z Wami, pewnie będę zaglądała, ale jakby nie to życzę miłego tygodnia! Buziaki!

• Mamusia
Ania ściągnęłam Cię tu myślami 🙂 myślałam dziś o Was 🙂
u nas zębów niet i nic się nie szykuje...
Ciekawe jak tam Wiolka... A w sumie to jak Maja. Ciekawa jak zniosła podróż... Persy mogłaby napisać że się z nią spotkała to były byśmy spokojniejsze 🙂
moja maruda zasnela po 21 przy butli. Muszę wszystkiego wypróbować. Może z cycka mu za mocno leci dlatego potem tak odbija... No zobaczymy...

ANJU NA SZCZĘSCIE JUŻ NIE JESTEM DZIEWICĄ I JESTEM CAŁA I ZDROWA 😁

WYKAPAŁAM SIĘ I SPAC MI SIĘ ZACHCIAŁO 🙂

MUSZĘ NAPISAC FREDECZKO ŻE ZAJEBISTA Z CIEBIE LASKA 🙂 BAW SIĘ DOBRZE 😘

IDĘ SPAĆ.

DOBRANOC DZIEWCZYNKI 🙂

to ja tez juz uciekam ... do jutra
moja siostra przesyla wam kilka demotow 😁 na dobry poranek
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201007/1280335638_by_fanzelito_500.jpg
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/226_500.jpg
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201007/1280428540_by_jmbener_500.jpg