Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Heeeeej!

Basia śpi jak ta lala, ja mam chwilkę dla siebie, nadrobiłam forum.

Wiola, na pewno Majeczka jest zdrowa, czuję to i chuj 🙂

Emmax ja wypiłam Twoje zdrwie cytrynówką 🙂

Dobranoc Mamusie :*

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hHej kobietki! 🙂

Ktoras pytala czy nie boje sie ze marcin przyjedzie do malej pod moja nieobecnosc 😉 nie, nie boje sie bo jego siostra nie utrzymuje z nim kontaktow a jak juz to sie kloca ale nie widuja sie wogole.

Wiecie co robi Wiki?? bawi sie na dywanie? :| a wiecie w jaki sposob ja wczoraj uspilam ?? dmuchajac jej gruszka po buzi :| jejku to moje dziecko ostatnio sie niedobre zrobilo 😠 i straaaasznie rozpieszczona jest :/ i lobuz... :/ nauczyla sie otwierac gorna szuflade z papierami :/

a kolezanka wrocila od chlopaka z Angli i byla na kawce pozniej skoczylysmy na spacerek 🙂 a jutro imprezaaaaaaaaa !! :P tylu znajomych sciagnelam do clubu ze powinni mi obstawic 10% z wejsciowek! haha

hej dziewczynki ... my pol dnia spedzilismy na ogrodku ... mlody sie bawil w pietruszce i oczywiscie sie na zajadal 😁 no i wyrwal mi kilka cebulek ale to mu wybacze ... jutro chyba tez idziemy bo mu sie podobalo 🙂
buziaki dla wioli choc nie wiem co jest mai bo nie doczytalam ....
uciekam i do jutra

LASKI JA ZNÓW NIE ŚPIĘ I
A NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ ZE ŚMIECHU 😁 😁 😁 😁 😁 😁 MONITOR OPLUTY I TO PODWÓJNIE, BO Z MĘŻEM CZYTAMY WASZE POSTY 😁 😁 😁
FREDKA I AMI JESTEŚCIE NIESAMOWITE 😁 😁 😁 😁 😁

IDE FIKOŁKOWAĆ Z MĘŻEM ALE CÓRECZKI NIE ROBIĘ 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

PIKASSO ZGAŚ ŚWIATŁO W LODÓWCE 😜 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

CZESC KOBITY

WIOLUŚ O KTÓREJ LECISZ?? ALE FAJNIE ŻE SIĘ SPOTKACIE Z PERSY 🙂 KONIECZNIE ZRÓBCIE SOBIE RAZEM FOTKE Z WASZYMI CÓRECZKAMI NO I OCZYWIŚCIE POTEM WSTAWCIE JĄ NA BRZUSZKU 😁 SZCZESLIWEJ PODRÓŻY KOCHANA :*

FREDECZKO TY IMPREZOWICZKO 🙂

LENKA JESZCZE ŚPI, ALE Z RANA COŚ SIĘ POBECZAŁA, DAŁAM JEJ CYCA I SPOKÓJ. ALE MNIE ROZBUDZIŁA PIPA A SAMA DALEJ ŚPIOCHA 🤨

IDE OGARNĄC MIESZKANIE BO MAM SAJGON.

BUZIAKI I MIŁEGO DNIA

WEŹ WIOLU CHOCIAŻ JEDNĄ PARĘ RAJSTOPEK. JA lENCE W DOMU ZAKŁADAM OD KILKU DNI, TYM BARDZIEJ, ŻE PISZESZ IŻ RACZKUJE, TO BĘDZIE JEJ TAK LEPIEJ NIZ NA GOŁE NÓŻKI 🙂 I WCALE JUŻ NIE MA UPAŁÓW, JEST DOŚĆ CHŁODNO, PRZYNAJMNIEJ U MNIE.

• Mamusia
Jejku jak fajnie będzie zobaczyć fotkę Mai i Madzi razem 🙂 🙂 🙂

Dobre humorki miałyście wieczorem 😁 😁 😁 😁

U mnie nocka do dupy, Piter znowu budził się co jakieś 40 minut 🤢 Teraz mężol poszedł po bułeczki na śniadanko 😉 Po śniadanku zabiera Piotrka na spacer, a ja farbuję włosy, a na 14 do kosmetyczki 😉 Będę MISS Grzybowa 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
WIola weź rajstopki, nie zaszkodzi! Jest trochę chłodniej, ale też nie jest zimno. Szczerze mówiąc wymiękam jak widzę dzieci poubierane w kurtki albo grube bluzy i czapki. Nie ma już 30 stopni, ale nadal jest lato i jest ok. 20 stopni!

• Mamusia
Hej laski!!

Ewo a co, miss to miss 😁

Wiolu no wlasnie chcialam Ci pisac jak wstawilas liste zebys cos cieplejszego Majeczce wziela bo tutaj u nas szalu nie ma... WIki ubieram w body na kr rekaw, blezczke na dlugi i ciepla bluze do tego jak idziemy wieczorem pod spodenki ubieram rajstopki no i skarpetki i buty.

AgaW ja zadna imprezowiczka!! :P

DZIEŃ DOBEREK MAMUŚKI 🙂 🙂 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂

WIOLU SUPER ZE SPOTKASZ SIĘ Z PERSY NO I OCZYWIŚCIE CZEKAMY NA FOCIE RAZEM Z WAMI 🙂

FREDECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI OSTATNICH NASTYCH URODZIN 😘 😜
A DLA WIKUSI CAŁUSKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĄCA 😘 😘 😘 😘 😘 😘

A U MNIE JEST TERAZ 23 STOPNIE 🙂 I ZAPOWIADA SIĘ CIEPŁY DZIONEK 🙂 🙂