Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jak to kto? No ja!!!! Fredeczce złożyłam życzenia a Wiki nie!!!

Laski a czy kiedyś już o tym pisałyście, skąd wasze nicki się wzięły? ską na nie pomysł? co oznaczają? nie pytam o nick Ewy, Agi Wioli czy Asi 🙂 chodzi mi o te inne, np Fredeczka, Persy, Ami... itp

• Mamusia
jej ja też 🙂 ale mój kawałek wieczne żywy to Hips don't lie. Kiedyś stałam przed tv i nauczyłam się tego tańczyć 🙂 jak byłam w Międzyzdrojach na wakacjach, na imprezie leciała ta piosenka, a ja po prostu jak ją słyszę to tracę świadomość 🙂 i jestem jak na chaju i zaczęłam tańczyć, a po tym DJ przysłał do mnie kelnerkę z drinkiem i przez mikrofon podziękował mi za to że rozruszałam swoimi bioderkami imprezę 🙂 🙂 🙂

Jak Wiki fajnie się bawi no i czym???? a sukienusia prześliczna!

O współczuje Kajtucha bo pewnie nie mało się wystraszyłaś! 🥴
Teraz tak pomyślałam ze jakby Kamil mi spadł to smoczyca by mnie chyba zabiła... 🤢 😠

Pamiętam tylko skąd Kajtucha u Ciebie taki nick, tata zamiast Kasia do Ciebie Kajtucha mówił dobrze pamiętam ?

Jakby nie było Asiula to pewnie bym Garfield miała nick bo taką miałam ksywkę w podstawówce, rude i grube - Garfield - Asia 🤢 😁

• Mamusia
Tak Asia dobrze pamiętasz tzn mniej więcej, moja chrzestna mówi na mnie Kajtusia a kiedyś kiedyś kiedyś jak zakładałam swojego pierwszego w życiu maila to nie mogłam sobie wymyślić sobie nazwy no i tata podpowiedział Kajtucha 🙂 i tak zostało 🙂 i jest wszędzie

oj wystraszyłam się nieziemsko ale mały zaczął się śmiać jak go podniosłam więc było ok. A za chwilę przypełzał pod szafę i huknal czołem... Matko!!! Chce iść z gadem na dwór to nie chce cyca a nie pójdę z nienajedzonym bo zaraz będę musiała wracać...