Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

smoczyca to się nie zna na internecie ale córunia jej jakby weszła to było by, oj było 🤪 🤪 🤪

O internet to smoczycy chodziło o to że jej zwróciłam uwagę kiedyś żeby Kamilowi telefonu do ucha nie dokładała tylko na głośnomówiący brała A JA SIEDZĘ Z MAŁYM PRZED KOMPUTEREM I DOBRZE JEST no to jej powiedziałam że przecież na monitor go nie kładę 🤪 😜 😠

Chciała jeszcze o czymś powiedzieć ale jej przerwałam i powiedziałam że "nie chce mi się z tobą gadać" 🤪 😜 😠
Odpowiedziała wkurwiona do siebie "no widzisz ją"! 😜

OBIECUJE SOBIE ZE OD DZISIAJ W DUPIE JĄ MAM I GÓWNO MNIE OBCHODZI CO GADA!!! 😉
(Mam nadzieję ze dam radę bo ta baba najbardziej opanowanego człowieka z równowagi by wyprowadziła 🥴 )

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie sprawdziłam że jak się wyloguję z brzuszka i poszukam go w historii na odwiedzane ostatnio strony to przenosi mnie do 1 strony w brzuszku z przed roku tak ze luz nie znajdą tego co teraz piszę 😜 😉 no chyba ze bardzo będzie się im chciało no to znajdą 🤢 😁

hej 🙂

ale jestem wykończona, mała wstała o 7 pobawiła się i po 8 zasnęłyśmy i spałyśmy do 10 a teraz się czuję jakby czołg po mnie przejechał, masakra 😠 😠 😠 😠

Asiula to miłego dnia i siły do walki ze smoczycami 😉 😁

a ja mam dzisiaj 31 urodzinki, stara dupa jestem 😁 😁 😁

miłego dnia babeczki 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mój synuś zakumał chyba, że jestem mamą 😉 Jak mu źle to krzyczy MAMA, a jak się pojawiam to przestaje 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale frajda 🤪
Ostatnimi czasy zrobiła się z niego straszna przylepa, nawet jak mąż go nosi to wyciąga rączki do mnie. Nie cieszy mnie to bo za 2 tygodnie czeka nas rozłąka. Poza tym jak byliśmy u teściowej to strasznie bał się psa, jak tylko go zobaczył to ryk.
No to się nagadałam o synku 😜

• Mamusia
Nijak mi nie idzie paklowanie, dzisiaj sie jeszcze nie zdazylam za to zabrac a spac mi sie tak poteznie chce, ze chyba sie zdzemne 😮 🤢

MOja tez sie straszna przylepa zrobila, tylko do mamy i do mamy. Fajnie ze piotrus zaczal mowic mama, gratuluje! U nas dalej kroluje tata i ostatnio DAJ 😁 😁

MY JUŻ PO DŁUGIM SPACERKU 😉

EMMAX STO LAT KOCHANA, DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ :*

FREDKA ALE TEN CZAS ZAIWANIA, PAMIETAM JESZCZE JAK SIĘ SZYKOWAŁAŚ DO OSIEMNASTKI 🤪

http://www.biomedical.pl/choroby/ukladu-krazenia/granulocytopenia-438.html

TUTAJ MOŻNA O TYM PRZECZYTAĆ I MOIM ZDANIEM NIE JEST TO AŻ TAK DRASTYCZNE ALE OBAWY WIOLI ROZUMIEM 😞 ALE Z SKĄD TO U TAK MAŁEJ DZIEWCZYNKI???

• Mamusia
Ami moja 18stke spedzilam w wc placzac bo Marcin nie przyjechal.... i wylaczyl tel... nie bylo go 😞( wtedy wyrzucilam go z domu ale tylko na 3 dni ... szkoda ze pozwolilam wrocic !!!

Wiolu ja pierdole Ty to masz przeprawy z Majeczka :/ PODZIWIAM CIE I CALUJE CIE PO STOPACH KOBIETO !!