Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie przeszłam rozmowę z teściową że nie życzy sobie żebym się do niej tak odzywała a powód rozmowy był taki że powiedziała że "widzisz jak Kamil ładnie wygląda jak zaczęłaś mu jeść dawać bo na piersi miał niedowagę" KIEDY ON KURWA MAĆ MIAŁ NIEDOWAGĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wytrzymałam i zaczęłam się drzeć na nią 😁 ☺️
WYĆ MI SIĘ CHCE JUŻ NIE WYTRZYMUJE 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

NIE POJECHAŁAM NA REHABILITACJĘ I MIAŁAM NIEZAPOWIEDZIANYCH GOŚCI A W DOMU BURDEL ŻE HO HO 😠 JESTEM WŚCIEKŁA BO NIE LUBIE JAK KTOŚ PRZYJEŻDŻA NIE POWIADAMIAJĄC MNIE O TYM Z RESZTĄ WY TEŻ NIE LUBICIE BO NIE RAZ PISAŁYŚCIE O TYM 😠 😉

WIOLU TAK JAK FREDKA NAPISAŁA NASZE DZIECI SĄ ZDOLNE 😁 😁 JA TEZ JESTEM PEŁNA PODZIWU ŻE NASZE DZIECIACZKI TAK SZYBKO SIĘ WSZYSTKIEGO UCZĄ 😉 CIEKAWE CZY W PRZYSZŁOŚCI W SZKOLE TEŻ BĘDĄ CHCIAŁY BYĆ TAKIE PILNE I SZYBKO BĘDĄ SIĘ WSZYSTKIEGO UCZYĆ 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Asiula to trzeba bylo jej powiedziec ze nie zyczysz sobie tego typu uwag. co za stara krowa ehh.... ja na Twoim miejscu chyba bym tam wszystko rzucila i sie wyprowadzila do tego Piotrkowa ......

AgaK ja tez nie lubie jak sie goscie nie zapowiadaja :P juz mniejsza z balaganem ale czasami nie wygladalam tak jakby przystalo na przyjmowanie gosci :P

• Mamusia
hello!

Wróciliśmy! wizytę zostawię bez komentarza 🤢

Asiula strasznie Ci współczuję, że musisz tam mieszkać 😞 Ja bym nie wytrzymała na Twoim miejscu i nie patrząc na nic zwinęłabym manatki! Jestem za nerwowa na takie sytuacje. Ojjj musisz być naprawdę twarda skoro tam wytrzymujesz!

Fredeczko jakie ciiiiiiiii??? wszystko nam tu proszę pisać i się nie wymigiwać!

AgaK no to ładnie, autko zepsute?

Pikasso gratulacje dla Wiktorka! Kolejne raczkujące dziecko 🤪

• Mamusia
Asiula bidulko przykro mi że musisz się tak męczyć,ale jakim prawem ona może robić Ci takie uwagi 😲 Ja też jestem za nerwowa na takie sytuacje wrrrr

Fredeczko to tak po ciiiiiichu powiedz nam o co chodzi 🤪

AgnieszkoK ja też nienawidze takich gości 😠 na szczęście bardzo rzadko się to u mnie zdarza.

MITTKO MNIE TEŻ RZADKO ODWIEDZAJĄ ALE BYLI I POSZLI 😜

ASIU PAKUJ MANATKI I KIERUNEK PIOTRKÓW BO TY SIĘ BIDULKO NAMĘCZYSZ Z TYM BABSKIEM 😠 😠 😠 PIERDOLNIĘTY BABSZTYL 😠

EWO NAPISZ NAM TU JAK PO WIZYCIE BO MY CIEKAWSKIE 😜 😜 😜 😜

WIOLKA SUPER ŻE BĘDZIESZ W POLSCE 🙂

MAM NADZIEJĘ ŻE JAK BĘDZIESZ TUTAJ W POLSCE TO ODEZWIESZ SIĘ OD CZASU DO CZASU 😉

MY PO KĄPIELI CYCU ALE NIE ŚPIMY BO CZEKAMY NA TATUSIA 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜 😜 😜

Idę kąpać małego i spać, jestem wykończona psychicznie 🤢 🤢 🤢 jutro czeka mnie dalsza rozmowa mam już zapowiedziane... Pewnie chodzi jej o internet że siedzę...

Wiola super zdjęcie 🙂

Pa dziewczyny 🥴

ASIU JUŻ CI PISAŁAM PAKUJ MANATKI I UCIEKAJCIE Z STAMTĄD BO SIĘ WYKOŃCZYSZ 😞

JA LASKI TEŻ SPADAM BO JUŻ MĘŻUNIO WRÓCIŁ 🤪

DOBRANOC 😘 😘 😘

hej
odnalazłam się bo rano pojechałam do mamusi zaprawiać ogórki a teraz Lenka spi a ja mam czas wolny i mam nadzieję, że tak zostanie do nocnego karmienia 🙂

śpiesze nadrobić forum, pewnie sporo bo kiepska pogoda była 🙂

nadrobiłam 13 stron i poryczała się ze śmiechu 😁 😁 😁 😁 😁 😁

kuźwa Ewcia tekst "co to jest smoczyca bo wkurwia Asiule" mnie rozwalił na łopatki 😁 😁 😁 😁 😁 a sms tesciowej nie lepszy 😁 😁 😁 😁 😁

Wiolka tylko z tej radości nie zapomni o nas i napisz przynajmniej raz dziennie 🙂 🙂 🙂

Asiula nie wiem co ci bidulo napisać, ja też mam wkurwiającą smoczycę ale przynajmniej z nią nie mieszkam, moje cudo obgaduje mnie za plecami a przy mnie się słowa boi powiedzieć, ja aktualnie do niej nie chodzę a ona wie że jestem na nią wkurwiona, ale nie pyta o co, bo się boi że jej wygarnę i że Lenki nie zobaczy 🙂

co do raczkowania to moja wypina dupsko, busię kładzie na kanapie wywija nogami na wszystkie strony swiata i tak przesuwa się do przodu, no ale obok raczkowania to nawet nie stało 😁 😁 😁

Ehh jak wy mi potraficie poprawić humor 😁 😁 😁 😁 😁 😁

A Asiula za jutrzejszą rozmowę ze smoczycą trzymam kciuki, a jak ci coś powie że siedzisz na kompie to daj jej w ryja w moim imieniu 😉 😁