Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej laski 😁

wrocilam wlasnie z imprezy, BYLO ZAJEBISCIE!!!!!!

i teraz nadrobie co naskrobalyscie hehe

Jesli o kiecke chodzi to pozniej ubralam leginsy izmienilam buty bo poszlam w takich szpilach na platformie z 13cm masakra!! o malo sie nie zabilam
xD a leginsy bo dupe bylo mi widac hehe....

AgaK oby z Kamilkiem bylo wszystko ok!

zaczyna brac mnie zmeczenie xD strasznie wymarzlam!! ale takiego "sto lat" nidgy nie mialam 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to zaczne od tego ze nie moglam pozegnac sie z Wiki :/ mialam taki stres ... jejku cos strasznego!! ale pojechala to pozniej mama pojechala na impreze 😉 najpierw u kolegi imprezka... wszyscy sie podpili 😁 wypilismy 3 x 0,7 l . i poszlismy na impreze 😉 w clubie byla masakra!! xD tyle ludzi............ nie moglismy sie odnalesc, ciagle ktos sie gubil hehe a poznie j mialam juz to w duipie i 3 godz z parkietu nie schodzilam 😁 caly czas wywijalam to z jednym , to z drugim kolega hehe. jak o 3 zamkneli club to poszlismy do drugiego 😁 tam sie pobawilismy jeszcze jakies 30 min. pozniej czesc chlopakow wziela taxi i pojechali do domu :| a ja z kolezanka i 2 kolegow zostalismy, siedzielismy na osiedlu i czekalismy na POCIAG bo wracalysmy pociagiem 😁 do sklepu osiedlowego przyjechal bus z pieczywem xD bylismy wszyscy glodni wiec poszlam z kolezanka sie spytac czy mozna cos kupic i pan dal nam 2 duze batony ( zobaczycie na zdjeciach) i paczki 😁 i powiedzial ze to taki gratis tylko mamy nikomu nie mowic i nie wzial od nas pieniedzy hehe . pobawilismy sie na placu zabaw , pozniej poszlismy na peron i w pociagu cala droge sie smialysmy hehe 😁 wrocilysmy do domu, kolezanka poszla spac a ja na brzuszka 😁 pozniej tez sie zdrzemnelam z 15min ale dziecko mi oddali 😁 no ogolnie poprostu ZAJEBISCIE I INACZEJ TEGO NIE OKRESLE!!!! 🙂)

a Wiki pozatym ze 15min plakala straszniei wolala "mama mama mama" to bylo ok 🙂 byla grzeczna u cioci 🙂 co mnie bardzo cieszy!! 🙂

• Mamusia
Dzień doberek 🙂

Udało mi się wszystko nadrobić ale nie będę sie do wszystkiego z osobna odnosić. Więc wybaczcie 🙂

Mittko wyrazy wspólczucia i trzymajcie się cieplutko 😘

PannoNikt wspaniała wiadomość że wszystko w porządku z oczkami Mariki

Asiu a Tobie współczuję tych przepraw z teściową. Ja bym nie dała rady z kimś takim mieszkać pod jednym dachem bo też jestem cholernie wybuchowa. Wiem jak trudno sie pohamować ale spróbuj ją ignorować. Podobno nie ma nic gorszego jak totalna olewka 😁

Wiolu i Ewo miłego odpoczywania a w szczególności szczęśliwej podróży Wam życzę 😘

A u nas cały czas coś nowego. Antek rozrabia jak pijany zając w trawie. Sam już siada, podnosi się w łóżeczku i nie tylko 🤪. A już nie wspomnę o chodzeniu ale tylko jak go trzymam pod paszkami. Śmiesznie to wygląda w jego wykonaniu 😁 A co do wysadzania na nocnik to my też pomału staramy się do niego coś zrobić. Na razie tylko dwie kupki i jedno siku do niego wpadło. Wiem że na razie to bardziej mnie zadawala bo Antoś to jeszcze za bardzo nie wie co robi ale to zawsze coś 🙂

I jeszcze dla wszystkich solenizantów moc gorących całuśków 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
dzień dobry Lasencje :P

u nas nocka super! ale pobudka już o 7 i koniec spania. Już po śniadanku i zakupach, teraz mały już z babcią na spacerku a mama zamiast sprzątac to na brzuszka 😜 kurde stęskniłam się strasznie za Wami 😉

Wiolka super, że Maja była grzeczna

Fredka no ja takich szalonych urodzin to jeszcze nigdy nie miałam 😜 ale wszystko przede mną 😁 😁 😁
no i czekamy na foty!!

i reszte zapomniałam

miłej sobotki
bede zaglądac

Witam Kobietki 🙂

Nocka średnia 5 razy wstawałam a o 4 wzięłam go do siebie bo już sił nie miałam 🥴
Aaaaaaaaa fredeczko śniłaś mi się dzisiaj!!! Stałyśmy przy piecu w moim starym domku i o czymś dyskutowałyśmy żarliwie 😉 😉 😉 😁

Kiecka zapiera dech w piersiach 🤪 😁 i cieszę się kochana że się dobrze bawiłaś należało Ci się 🙂 🙂 🙂

Witamy Gosiu i pikasso z powrotem 😉

mittko gratulację dla koleżanki 🙂

Aguś mam nadzieję że to nic poważnego u Kamilka 🥴 Ja tez tak mam ale mi z ciąży do tej pory hemoroidy zostały a u tak małego chłopca to nie mam pojęcia co to... 😞

mittka zgadzam się co do dzieci siostry syn to był aniołek a drugie dziecko córa diabeł wcielony 😜 😁

pikasso przysmak teściowej wymiata 🤪 😁

Ooooo Wiola już pisze do nas super 🤪 Brzuszek uzależnia 😜

a teraz pooglądam zdjęcia fredeczki 😉

No zajebista imprezka fredeczko 🤪
Ja z moich 24 urodzin wróciłam do domu o 5 rano poza tym trwały dwa dni bo dla 2 ekip które się nie lubią robiłam 😁 Aaa i jeszcze zasuwałam na pieszo o tej 5 rano przez pół miasta klapiąc bo mi się pasek w butach przerwał, ach działo się kiedyś, działo 🤪 😁

• Mamusia
Fredeczko widzę że urodzinki się udały i zabawa była przednia. Ale to Ci się należało obyś jeszcze szczęścia w życiu dużo zaznała. A że jeszcze jesteś młoda to wszystko przed Tobą 🙂

Wiolu to fajnie że szczęśliwie dojechałyście i że Majka była spokojna 🙂

• Mamusia
Asiula wiesz ja wrocilam po 6 xD heeh. i dzisiaj tez mialam jechac na impreze ale nie zostawie malej.... juz odwolalam. 🙂

no wlasnie tutaj byl ten problem ze kolega ktory byl ze mna z Krajenki nie przepada za reszta i wzajemnie. pozatym byl kierowca wiec siedzial i patrzyl na nas jak pijemy hmm...