Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

WIDZĘ ANIU I TY DO NAS NA TROSZKĘ POWRÓCIŁAŚ 🙂 SUPER 🙂

NADROBIŁAM WAS I TAK :-FREDKA SUPER ŻE IMPREZA SIĘ UDAŁA 🙂 I WSPÓŁCZUJĘ TEJ KOBIECIE I TYM DZIECIOM A TEGO GNOJA TO SAMA BYM UDUSIŁA GOŁYMI RĘKOMA 😠 😞 CO ZA CHLEJUS JEDEN 😠 😠 😠 😠

EWO JA TEŻ CHCĘ DO CIEBIE 🤪 🤪 🤪 🤪

GOSIUG ALE ANTOŚ JUŻ STOI 🤪 CHOĆ NIE POWIEM MÓJ TEŻ JUŻ ZACZYNA SIĘ PODNOSIĆ 😜 ALE W CHODAKU NIE ZA BARDZO MU SIĘ PODOBA 😉

ASIULKA ALE WŁOSY 🤪 🙃 😁 ALE JAK TO KTÓRAŚ NAPISAŁA TO NIEŁAD ARTYSTYCZNY 😜 😜 😜 😜 😜

NO I SIĘ WZIĘŁO I ZAPOMNIAŁO 😜 😜 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ANJU ŚLICZNE TE CIUSZKI 🙂 REWELACYJNY ZAKUP, NA PEWNO BĘDZIESZ ZADOWOLONA , A BARTUŚ JESZCZE BARDZIEJ 🙂

AGUŚk WITAJ Z POWROTEM NA POKŁADZIE KOCHANA 🙂 MAM NADZIEJE, ŻE Z KAMILKIEM BEDZIE WSZYSTKO OK I LEKARZ MU POMOŻE.

MITTKO U MNIE TEZ KOLEŻANKA W CIĄZY, PRZYJACIÓŁKA W CIĄZY, SĄSIADKA W CIĄZY ALE Z TEGO CO WIEM TO WSZYSTKIE MAJĄ URODZIĆ CHŁOPCÓW 🤪
NO I JA TEZ NIE LUBIĘ REMONTÓW, ALE POTEM JEST TAK ŁADNIE , CZYŚCIUTKO I MILUTKO W MIESZKANKU. WARTO SIĘ PRZEMĘCZYĆ KILKA DNI 😉

GOTUJE DZIŚ OGÓRKOWĄ. ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE DAC TROSZKĘ LENCE, SKORO OGÓRKA KISZONEGO JADŁA I NIC JEJ NIE BYŁO PO NIM...

• Mamusia
AgnieszkoK Antek lubi buszować w chodziku. Jak go tylko do niego włożę to wszystko co napotka na swojej drodze jest jego 🤪
I mam nadzieję że u Kamilka to nic groźnego i jutro się wyjaśni co to może być. Trzymajcie się cieplutko 😘

A teraz do drugiej Agnieszki- ja już raz dałam Antkowi troszkę zupki ogórkowej i nic mu nie było. Więc dawaj śmiało a już smak zna bo przecież jadła ogórki 😉

NA PEWNO DAM ZNAĆ CO I JAK U LEKARZA 🙂

AGUŚW JA WŁAŚNIE ZAKISZAM OGÓRKI 🙂 MAM JUŻ 23 SŁOICZKI I JESZCZE BĘDĄ ALE TO JUŻ NA SAŁATKĘ W SŁOICZKI 🙂

A ANIU TO MĘŻUŚ WYBYŁ A TY DO NAS 😉 SUPER 🙂

A U MNIE OPRÓCZ SIOSTRY NIKT NIE SPODZIEWA SIĘ MALEŃSTWA 🙂 A SZKODA 😉 MAM KILKA KUZYNEK I KUZYNÓW KTÓRZY SĄ TAK ZWANYM OKRESIE REPRODUKCYJNYM ALE NIE SPIESZY IM SIĘ DO MACIERZYŃSTWA CZY DO OJCOSTWA 😉

• Mamusia
ja ciuszki po Bartku oddałam koleżance a teraz by się przydały bo moja ciotka jest w ciąży-po 15 latach starań udało się, a próbowali nawet in vitro i nie zaskutkowało i jak już stracili nadzieję to się okazało ,że będzie dzidziuś 🤪 urodzi się pod koniec września, oraz moja siostra- nie wiem, czy Wam pisałam, ma termin na koniec lutego 😜 a oprócz tego 2 koleżanki 😁

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1280671693_by_justek4_500.jpg
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1280677894_by_sandrunia646_500.jpg
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1280683752_by_KwaKu97_500.jpg

Hej Mamuśki 🙂
Widzę, że coś za dużo nie piszecie. 😁
Napiszę coś później 🙂 do napisania

cześć dziewy 🙂

w weekend nie miałam czasu wejść na brzucha ale już jestem i może uda mi się poczytać zaległości bo moje dziecko się bawi 🙂

u nas wszystko bez zmian 🙂

HEHE EMMAX DOBRZE, ŻE NIE NAPISAŁAŚ CZEŚĆ DZIWY 🤪

GOSIU CIEBIE SIĘ ZAPYTAM JAKO NASZEJ EKSPERTKI W SPRAWACH ŻYWIENIA O TĄ OGÓRKOWĄ, CZY MOGE TROSZKĘ DAĆ LENCE?? DAWAŁAŚ JUZ ANTKOWI ??

nadrobiłam i za bardzo nie moge sie odniesc bo mój stojczy stoi na moich kolanach i dupka wywija we wszystkie strony 😁 😁 😁

napisze tylko fredka super ze oststnie nascie sie tak udało 🙂 🙂 🙂 🙂
no i ewa ja sie pakuje i jade do was, mam nadzieje ze miejsce sie znajdzie 😁

• Mamusia
A my byliśmy na spacerku,upał już się znowu zrobił.

AgnieszkoW Gosiag pisała że dawała już Antkowi zupki ogórkowej i nic mu nie było,więc myśle że Lence też zasmakuje.Ja też się już od jakiegoś czasu zabieraz za zupke ogórkową,ale zawsze coś innego wyskakuje 🙂

Ja mam nadzieję że któraś urodzi dziewczynke 🤪 od szwagra dziewczyna ma termin na grudzień i już na dniach dowiemy się co będzie,właściwie to dzisiaj miała mieć usg musze do niej zadzwonić 🤪

• Mamusia
Hej.
Doladowałam w końcu tel...
Rodzice mają urlop i rano już pierwsze spięcie z mama, nosz kurwa mac będzie mi dyktować kiedy moje dziecko ma spać... Ach szkoda gadać...
Byłam z misiem na spacerku a teraz mamusia na necie a synus na podłodze się kula.
Muszę się pochwalić bo Szymek chodzi za rączki :-):-):-):-) i dwa razy udało mu się wstać z siadu
Ami dużo zdrówka dla Basi!
Aga 3mam kciuki za jutro z Kamilem!
Ania zajebiste te ciuchy!!!
Więcej się nie odwołam bo nie pamiętam.
Lecę na obiad

• Mamusia
Kajtuszka witaj, super, że Szymuś już zaczyna chodzic 🙂

Ami dużo zdrówka dla Basi !! teraz w te upały bardzo łatwo o przeziębienie

a wiecie może co u Akompf? dawno się nie odzywała, ciekawe jak tam Basia

a moja mama właśnie zarabia ciasto na pizze 😜