Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Moje Kochane Babole (MK 😎 🙃
moj bobus tez lubi strasznie szczypac i drapac a najbardziej gdy je wtedy ma moj caly bok do dyspozycji 😁
aga84 fajny ten hustaczek, brzuszek to mialas jakbys pilke plazowa polknela 🤪

JEZU KOBIETY PADAM 😮 BRATOWA PODRZUCIŁA MI BLIŹNIACZKI NA GODZINKĘ DO PILNOWANIA BO JECHAŁA Z MOIM BRATEM NA ZAKUPY A U NAS DESZCZ LEJE JAK CHOLERA WIĘC NIE CHCIAŁA ICH CIĄGNĄĆ ZE SOBĄ NIEWAŻNE ŻE NIE BYŁO JEJ 2 GODZIN ALE TAK MNIE TE LASKI WYMĘCZYŁY ŻE NIE MA SIŁ JUŻ NA NIC A MAM JESZCZE PRANIE DO PRASOWANIA 🤢 😮 🤔 😜 😁 SZCZERZE MÓWIĄC MYŚLAŁAM ŻE SĄ GRZECZNIEJSZE ALE TAKIE URWISY Z NICH ŻE SZOK 🤪 🤪 🤪

AGA84 WYGLĄDAŁAŚ JAKBYŚ PIŁKĘ LEKARSKĄ POŁKNĘŁA 🤪 🤪 😁 😁

MÓJ BARTEK TO SZCZYPIE MNIE WTEDY JAK KARMIE PIERSIĄ MOJĄ DRUGĄ PIERŚ TO WTEDY BOLI JAK CHOLERA 🙃 🤢 😮 🙃 😁

• Mamusia
ale Wy macie tempo w pisaniu albo ja tak wolno czytam 🤪

no nareszcie coś mogę napisać bo jakoś czasu mi dzisiaj brakuje. No nie tylko dzisiaj. My wróciliśmy ze spacerku. Trochę nie ciekawa pogoda ale dało się trochę pochodzić.

Ależ dzisiaj Antkowi włączyła sie maruda. Wy też tak macie że nawet chwilę nie możecie swoich dzieciaków zostawić samych. Ja juz nie wydalam brakuje mi rąk a Antek cały czas tylko wrzeszczy no nie cały jak mamusia trzyma na rączkach to jest spokój.

Lenka już po myciu pieluszką i już śpi i mam nadzieję, że tak zostanie do karmienia nocnego 😜

laseczki czy wasze dzieci śpią na poduszkach czy na płasko, bo ja Lenkę przez ten katarek zaczęłam kłaść na podusi i nie wiem czy dobrze robię 😉

• Mamusia
Moja Madzia też już po kąpieli i śpi. Emmax ja mojej kładę pod kocyk na którym śpi poduszeczkę ponieważ ulewało jej się to raz a po drugie ciagle ma zawalony nos.

Madzia zjadła 90 kaszki malinowej, zrobiła kupsko i poszła spać. Dziś kupiłam kaszkę waniliową. Jutro rano jej dam - zobaczymy czy jej bedzie smakowała.

• Mamusia
witam wieczorem
kurde mój mały mi dziś tak dał w kość że szok... do teraz spał od rana 1.5 godziny i jeszcze nie spi... już nie wiem co robić, ładnie pił z piersi a teraz jak tylko go chcę ułożyć na ramieniu to jakby się bał bo mi tak tryska w pewnym momencie pokarm że mały się krztusi i płaaacze i go brzuch boli...

mój Szymek też tak drapie szczypie i ciagnie za włosy. O tyle o ile może mnie drapać i szczypać to ciągniecie za włosy nie jest do przyjęcia...

mam pytanie do mam karmiących piersią. Czy karmicie dzieci na żądanie czy na godziny? Bo mi teściowa łeb suszy że mam karmić na godziny no i dziś do męża dzwoniła i jemu łeb suszyła. A z plackiem gadałam o tym w niedzielę bo żaliłam się na jego mamę to mi przyznał rację że nie da się karmić piersią na godziny przynajmniej nie mojego synka bo on czesto zasypia nie najadając się do pełna a ona mi każe karmić 20 minut przy piersi i odstawić no i za 3 godziny następne jedzenie. No i tak namieszała mężowi że on mi też teraz gada że mam karmić na godziny... No i chciałabym wiedzieć jak Wy karmicie- na żądanie czy na godziny?

Aga84 słodki Łukaszek jest no i niezłą piłeczke miałaś w ciąży!

mialam sie jeszcze do czegoś odnieść ale zapomniałam...