Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ewa ja daje Majce HIPP Probiotic bo po NANie nie dosc ze miala zielone kupki to jeszcze dostala jakiejs wysypki 🤢 🤢

Co do spania to spała ze mną do poki maz nie przyjechal a teraz ladnie spi w lozeczku i nie mialam absolutnie zadnych problemow zeby tam spala 🙂 ale z rabnca jak sie obudzio to ja kladziemyu miedzy siebie i jeszcze drzemamy 🙂 🙂 🙂 🙂 i to sa najwspanialsze chwile dnia 🙂 🙂 🙂

MOja nie oglada telewizji chyba ze niechcacy bedac u kogos na kolanach 😉

Annusia dzieki 😘 😘 i widze ze nie jestem odosobniona bo moja juz dawno nie chce pic z butli jak nie spi, jak jej tylko wkladam smoczek i poczuje mleczko to jest taaaaaaaaaaaaaaaaaki ryk!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 na szczescie teraz daje jej kaszke jak nie spi z soczkiem marchewkowym i wcina az sie uszy trzesa 🤪 🤪 🤪 🤪
Majka bedzie mowila w 2 jezykach bo ja bede do niej po polsku a cala reszta po chorwacku 🙂

Mittka ale fajna fotka! 🤪 🤪 🤪

Asiula moja tez spi w podobnym spiworku ale teraz musze jej kupic jakis cienszy bo tutaj jest juz 25 stopni a ja mam tylko taki gruby 😮 Asiula nie narzekaj, lepiej weekend niz codziennie 😜 😜 😜

PannoNiklt trzymaj sie, wierze ze wszystko u was dojdzie do normy 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
takie butelki z łyżeczkami ma również firma lovi. Ja używam takiej łyżeczki. No i specjalny smoczek do kaszki. Chociaż częściej używam 3-przepływowego.
Udało mi się jeszcze rozdać klaski.

Dziewczyny, jak u Was jest ze smoczkami. Używacie obecnie +3 m bo kupiłam mojej ostatnio +3 ale nie chce ssać bo jest za duży i się dławi 😠

• Mamusia
Emmax to super że aspirator się sprawdza 🙂

A ja zrobiłam jej kaszke do butelki i o dziwo leci przez tą dziurke o ja głupia wcześniej nie spróbowałam 😜

Persy ja też jakiś czas temu zmieniałam Emili smoczek na 3-6 miesięcy i nie chciała początkowo załapać więc podawałam jej na zmiane stary i ten nowy aż w końcu się przyzwyczaiła.A też miała odruchy wymiotne.

MOJA LENKA WŁASNIE ZJADŁA 2 ŁYZKI MARCHEWKI 🙂

CZEKAM NA MEZA I IDE DO MIASTA PO JAKĄS KASZKE I KUPIE JEJ TĄ BUTELKE TYLE ZE Z LOVI TAK JAK MÓWI PERSY, BO LOVI MA FAJNIEJSZE TE BUTELKI

PERSY LENKA W OGÓLE NIE DOI MONIA

PANNO NIKT PO TO TU JESTEŚMY ABYŚ MOGŁA NAM SIĘ WYŻALIĆ 🙂 JA WIERZĘ ŻE MARICE WZROK SIĘ POPRAWI I AZS MINIE 😞

JA PIERWSZY RAZ WIDZĘ TAKĄ BUTELKĘ 🤪 🤪 🤪 TROSZKĘ ŚMIESZNIE WYGLĄDA 😁 😁 JA NA SZCZĘŚCIE NIE MAM PROBLEMU Z BARTKIEM I ŁADNIE JE Z BUTELKI I Z ŁYŻECZKI 🙂 🙂 🙂

heheh, Wiolka maja ma podobna fryzurę di Lenki 😁 😁 😁 😁 😁hit sezonu 😁 😁 😁 😁 😁
a moja dama juz prawie spała, ale postanowiła się obudzić, więc rozmawiamy 😁 😁 😁a w domu sajgon, taki bałagan mam 😁 😁

posprzatalam troche chalpine ale tylko do polowy bo wiecej juz mi sie nie chce 😁

aanniiuussiiaa174 zagladaj do nas czescie a raczej pisz 😁 pomozemy ci jak tylko sie da 😆
Agnieszka84 to ladnie juz je tych rzeczy moj jak narazie sprubowal jablko i marchewko oraz kaszke manne - niezlego masz glodomora w domku 🙂 oo i dobrze ze goraczka juz mu spadla
agnieszkaw26 te butelko sa bardzo fajne - moja mama ma takie w sklepie tylko z lovi 🙂
persy7 ja uzywam smoczka ktory dostalam w szpitalu innych nie chce wziasc nawet do buzi wiec leza i sie marnuja 🤨
Wiolka ale twoja cora ladnie je moj to zawsze wszedzie ma to wszystko 😁 a najgorzej z marchewka - musialabym go rozebrac do pampersiaka 😜

moj szkrab tak wyglada w trakcie jedzenia i taaak otwiera buzke po nastepna lyzeczke

AGA84 JA TEZ NIE DAWAŁAM BANANA, W OGÓLE NIC NIE DAWAŁAM OPRÓCZ JABŁUSZKA POCIAMKAĆ I DZIS 2 ŁYZECZEK MARCHEWKI 🤪
DLA LENKI NIE MA TO JAK CYC, PIJE TERAZ NAMIETNIE MLECZKO 😁

WIOLKA ALE MAJUSIA ŚLICZNOTKA

PICASSO TWOJA MAMA MA SKLEP Z ART DZIECIECYMI?